Doğuma Hazırlık Terzi kendi söküğünü dikemezmiş:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Eklentiler

• 1C4C0D83-6875-49FC-B2AC-9598C3063F41.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 6064F587-E285-429D-9AA1-523E2632E5B4.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 49
Burda sağda duruyor yanlız canım solda idi diğer baktığımda şöyle deyim sızlamalar solda oluyormu ve ultrason aleti netarafda gezdiriyor doktor

Canım hatırladığım usgyi sanki sağ tarafa yakın gezdiriyor, mesela geçen gittiğimde foto almayı unuttum ama usg makinesindeki görüntüde de bebeğim kesenin soluna yapışıktı

Canım hatırladığım usgyi sanki sağ tarafa yakın gezdiriyor, mesela geçen gittiğimde foto almayı unuttum ama usg makinesindeki görüntüde de bebeğim kesenin soluna yapışıktı
Canım sen birdaha ki gittiğinde dikkat et doktor karından ultrason bakarken sol tarafına bakıyorsa ilk 3 aydan önce erkek oluyor tabi Allah ım ız kararlamıştır herşeyi bizimkisi merak işde bende sağlıklı hayırlı bir kız evlat istiyorum Allah ım 2 tane bebek verdi biri belki kızdır benim sağ tarafıma bakıyor oyüzden umutluydu

Valla canım dikkat etmemiştim tam ne tarafa bakıyor diye, ama fotoda kesenin içinde sola yapışık iki seferdir. Yani kağıtta solda ama gerçekte sağda herhalde. Ben sağda olunca erkek biliyordum

Valla canım dikkat etmemiştim tam ne tarafa bakıyor diye, ama fotoda kesenin içinde sola yapışık iki seferdir. Yani kağıtta solda ama gerçekte sağda herhalde. Ben sağda olunca erkek biliyordum
Canım senin diğer hamileliklerinde nasıldı ağrın belirtin falan ne taraf taydı yani bebiş Allah ım ız sağlık versin bebeklerimize

Canım senin diğer hamileliklerinde nasıldı ağrın belirtin falan ne taraf taydı yani bebiş Allah ım ız sağlık versin bebeklerimize

Amin canım, valla kızları unuttum canım ya. Hatırladığım bir kürtajım olmuştu onda sağ kasığım ağrıyordu bundada arada sağ taraf ağrıyor. Solda bazen ağrıyor ama sol yumurtalığımda 5 cmlik basit kistim var ondan dolayıda ağrıyabilir. Birde şunu sorayım ben hamile kalmadan öncede sol yumurtalığımda kist vardı hâlâ duruyor. Sol yumurtalıktan hamile kalma şansım nedir, sağdan mı kalmışımdır

Kiste bakmıyor bence yumurtlama çünkü ikinci oğluma sol ile kaldım ve sol yerleşimi koca bir miyom la olacak oldumu oluyor işde Allah ne kararlamıssa o oluyor biz sadece dua edicez şükredicez birde canım ilişki olarak da erkek bebiş ler genelde yıkandığın gibi ilk 5 gün içinde oluyomu ş kız bebiş ler adet itibari ile 15 ve sonrası imiş ben bunu uyguladım bakalım iki tane benim oğlum önceki ler yumurtlamadan önce oldu kız olan kayıbimda 6gün geri idi haftasına göre bende bundan yola cıkıyorum bu metot bizim fransa da olan gelini miz öğrenmiş ordakiler bu takvimi uyguluyormuş benim daha belli değil önce Allah saglıklı Hayırlısı nı versin bu da içimde kalmasın diye uyguladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…