Terzi kendi sökügünü dikemiyormuş.

sevginin 5 dili ve küçük ağacın kitabini öneririm. bende ayni seylerden geciyorum 11 yasinda ve okuldaki rehberlik arkadasim önerdi. kızımın kendi okulundan öfke kontrolü yok dedi. kursa yazdırcam acayip telefon bağımlısı .

Ben eşinden ayrı 12 yaşındaki kızıyla tel başına yaşayan bir rehber öğretmenim.Kizim ile ilgili ciddi sıkıntı yaşıyorum.Bu sene 7.sinif zor olduğu için kursa yazdırdım.Ama hiçbir şekilde ders çalışmadığı için kurstan aldim.Kendi geleceğine yatırım yapması için sürekli konuşuyorum ama beni hiç dinlemiyor.Psikolojik destek de aldırdım fakat hiçbir sıkıntısı olmadığını söylediler.Hemen hemen her gün konuşuyorum ama çözüm bulamadım.Bugün de sol elini tamamen jiletlemis.Neden yaptın diyorum merak ettim diyor.Hic arkadaşı da yok.Normalde birlikte gezeriz eğleniriz iyi vakit geçiririz ama iş sorumluluklarına gelince kesinlikle yapmıyor.Ben ne dersem hiçbir şey yapmıyor.Ergenlik döneminde farkindayim ama küçükken böyleydi.Cok çaresizim.Hicbir spora hobi alanına yönelmek istemiyor goturemiyorum.
Haftasonu beraber eglence aktiviye katilin. Yasiniz genc ise beraber eglenebileceginiz aktive yapmanizi öneririm zamanla zamanla sana acilacaktir sorunlari suan ergenlik zor dönem geciyor normal anliyorum bizde o sürecte gectik kendimi de jiletledigim oldu ergenlik cagi o günlerde ben kendimi ya taniyordum ya taniyamiyordum böyle ikilemde kaliyordum yas aldikca kaygisi vs üstüne ekleniyor bir sürü sey birikiyor icimde sinir vs disari atamiyordum. Tekwando sporu yaptim ayni zamanda yüzmeye gittim anca düzeldim, annem ve babam beni hic birakmadi ben toparlayana kadar nerden baksaniz 2-3 sene sürdü diyebilirim belki biraz fazla. cocugunuzun babasiyla konusun en azindan cocugunuz icin iletisimde kalin babasi yalniz birakmasin telefonlassinlar.. atv sürüsü yapin veya gezin dogaya yürüyüs yapin bunun bi cok örnegi var. Muhakkak aktive yapin. Arkadaslari yoksa okulda dislaniyor mu bununla ilgili arastirin. kendi arkadasliklari kurmasi lazim sosyal cevreye uymasi lazim onun ilgi cekebilecegi bi spor dallari arastirin yasitlariyla beraber spor yapabilesin diye. Allah size sabir versin insallah bu zor süreci atlatirsin.

Back