Aynisini bizde yasadik. Esimde de azispermi sorunu var Ilk idrar yolu ile bikactane buldular kalitesi cok kötüydü. Ilac tedavisi görüp tese yapildi. Toplam 2 defa esim tese oldu ve fazla miktarda cok sükür bulundu. Cok kolay bi amelyat. Sonrasinda agri sizi olmadiMerhaba herkese. Kısa özet geçiyorum. Eşim azospermi önce sperm testinde sıfır çıktı. Sonra tüp bebek merkezine gittik 12 adet sperm çıktığını söylediler hemen dondurduk. Bu hafta yine sperm verdi yine sıfır çıktı. Yıkıldık. Çünkü benim yumurta toplama işlemime başladık iğne vuruluyorum. Spermler sayıca yetersiz gelebilir sperm çıkması lazım yine verecek test ama umudum kırıldı. Doktor şey dedi iğnelerle testislerden sperm çekebiliriz dedi. TESA yöntemi yani. Bu ameliyat gibi değil lokal anestezi ile testisleri uyuşturuyorlar sadece. Aranızda benim durumumla aynı olan var mı?
Ayrica yumurta toplama isini sorun etmeyin, en kötü ihtimalde dondurula bilir. Bosa gitmis olmayacak. Tüp bebek serüveninde piskoloji cok önemli, kendinizi strese sokmayin. Güzel haberler almaniz dilegiyle..Merhaba herkese. Kısa özet geçiyorum. Eşim azospermi önce sperm testinde sıfır çıktı. Sonra tüp bebek merkezine gittik 12 adet sperm çıktığını söylediler hemen dondurduk. Bu hafta yine sperm verdi yine sıfır çıktı. Yıkıldık. Çünkü benim yumurta toplama işlemime başladık iğne vuruluyorum. Spermler sayıca yetersiz gelebilir sperm çıkması lazım yine verecek test ama umudum kırıldı. Doktor şey dedi iğnelerle testislerden sperm çekebiliriz dedi. TESA yöntemi yani. Bu ameliyat gibi değil lokal anestezi ile testisleri uyuşturuyorlar sadece. Aranızda benim durumumla aynı olan var mı?
Biz tesa yaptırdık teseden daha kolay sadece iğne ile alıyorlar. Eşimi uyuttular ama lokal olmadıMerhaba herkese. Kısa özet geçiyorum. Eşim azospermi önce sperm testinde sıfır çıktı. Sonra tüp bebek merkezine gittik 12 adet sperm çıktığını söylediler hemen dondurduk. Bu hafta yine sperm verdi yine sıfır çıktı. Yıkıldık. Çünkü benim yumurta toplama işlemime başladık iğne vuruluyorum. Spermler sayıca yetersiz gelebilir sperm çıkması lazım yine verecek test ama umudum kırıldı. Doktor şey dedi iğnelerle testislerden sperm çekebiliriz dedi. TESA yöntemi yani. Bu ameliyat gibi değil lokal anestezi ile testisleri uyuşturuyorlar sadece. Aranızda benim durumumla aynı olan var mı?
Bulundu mu spermBiz tesa yaptırdık teseden daha kolay sadece iğne ile alıyorlar. Eşimi uyuttular ama lokal olmadı
Sperm çıkışımız az da olsa vardı zaten kaliteli değildi embriyomuz oluşmadı tesa ile daha kaliteli olur diye tesa yaptılar benden de yumurta topladılar. Taze spermle embriyomuz olduBulundu mu sperm
Önce biriksin spermleriniz sonra başlarsınız tüp bebeğe .Merhaba herkese. Kısa özet geçiyorum. Eşim azospermi önce sperm testinde sıfır çıktı. Sonra tüp bebek merkezine gittik 12 adet sperm çıktığını söylediler hemen dondurduk. Bu hafta yine sperm verdi yine sıfır çıktı. Yıkıldık. Çünkü benim yumurta toplama işlemime başladık iğne vuruluyorum. Spermler sayıca yetersiz gelebilir sperm çıkması lazım yine verecek test ama umudum kırıldı. Doktor şey dedi iğnelerle testislerden sperm çekebiliriz dedi. TESA yöntemi yani. Bu ameliyat gibi değil lokal anestezi ile testisleri uyuşturuyorlar sadece. Aranızda benim durumumla aynı olan var mı?
Ne güzel ya Allah büyük işte.Merhaba, esim de azosperm sayilir tedt verdiginde bazen sifir bazen 3/5 adet cikti hep dondurduk ama yumurta toplama günü sllahin hikmeti 14 tane cikti tam da yettiaölaha dua ddin bol bol
Evet birikmesi mantıklı ama biz başladık artıkÖnce biriksin spermleriniz sonra başlarsınız tüp bebeğe .
Bizim de sayıca bir kaç tane ciktigi için önce sürekli test verecek çıkan spermler dondurulcak oylelikle tekrar tüp bebek deneyecegiz.
Çıkış var sa devamı gelir yine çıkar vitamin takviyesi kullansın eşiniz hiç takviyesiz tedavisiz tüp bebek yapmayın .
Alt yapı da güçlenir belki çıkacak olan spermlerin kalitesini yükseltir .
Bir dokturumuz bazen sayıyı etkilemese bile kulanilan vitaminler alt yapıyı guçlendiriyor demişti .
Testisleri acıdı mı daha sonra yani eşiniz hemen kendine geldi miSperm çıkışımız az da olsa vardı zaten kaliteli değildi embriyomuz oluşmadı tesa ile daha kaliteli olur diye tesa yaptılar benden de yumurta topladılar. Taze spermle embriyomuz oldu
Biraz acı oluyor tabi 24 saat buz koyduk. Öyle dediler. Benim yumurta toplama işlemim sonra oldu 2 saat sonra çıkış verdiler. Uyanması biraz uzun sürdü. 2 gün biraz ağrısı oldu sonra geçtiTestisleri acıdı mı daha sonra yani eşiniz hemen kendine geldi mi
Bizim doktor lokal anestezi yaparız dedi. Yani ayık olacak hep. Acaba lokal anestezi de canı çok acır mı bilmiyorum kiBiraz acı oluyor tabi 24 saat buz koyduk. Öyle dediler. Benim yumurta toplama işlemim sonra oldu 2 saat sonra çıkış verdiler. Uyanması biraz uzun sürdü. 2 gün biraz ağrısı oldu sonra geçti
Yok acımaz canım acısa yapmazlar zatenBizim doktor lokal anestezi yaparız dedi. Yani ayık olacak hep. Acaba lokal anestezi de canı çok acır mı bilmiyorum ki
Merhaba bişey sorucam bizim test sonucumuzda da 2-3 motil sperm görüldü yazıyor. Ben doktora 2 tane mi 3 tane mi neden net sayı değil kaç tane donduruldu diye sordum 12 adet donduruldu dedi. Neden raporda 12 yazmıyor 2-3 motil sperm yazıyor dedim. Spermin 2-3 sağda 2-3 solda 2-3 aşağı tarafında spermler olduğu için öyle yazıyor dedi. Acaba yalan mı söylüyorlar içimden geçmiyo değilMerhaba, esim de azosperm sayilir tedt verdiginde bazen sifir bazen 3/5 adet cikti hep dondurduk ama yumurta toplama günü sllahin hikmeti 14 tane cikti tam da yettiaölaha dua ddin bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?