ararım demiş aramış...şaşılacak bi durum göremedim...
insan bazen olmasını istediği şeylerin tesadüfi üzere olmasını mucizevi şekilde yorumlar..beynin insana bir oyunudur bu...
hani bi arkadaşınızı yolda görürsünüz de tam da akımdan seni geçiriyordum dersiniz ya..işte ona benzer...
gün içinde beyin insana milyonlarca düşünce fikir tavsiye getirir...
bazıları tesadüfen cuk yerine oturur, bizlerde bunu mucize gibi yorumlarız..ama aslı öyle değil...
bence fazla hevese kapılıp sırf bu tesadüften dolayı yolunuzu çizmeyin...
zaten ararım demiş aramış hepsi bu..
Bende bugün otobüs bekliyordum hava da aşırı sıcaktı çok bunaldım.
Sonra o geldi aklıma, ayaküstü hayallere daldım
Baktım hala otobüs yok. Dedim ki gelen 2 otobüsten bi tanesi benim beklediğim değilse beni sevmiyordur,
eğer beklediğimse seviyordur dedim içimden.
Bi otobüs geldi beklediğim değildi dedim 1 hakkı kaldı
İkinci otobüs yaklaştı bende saçma sapan bi heyecan
Bi baktım beklediğim otobüsmüş
Tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama bence inanmak istediklerimize inanıyoruz
kimisi tesadüf der, kimisi düşüne düşüne oldurdun der, kimisi olumlu düşün ki iyi şeyler olsun der... der de der yani
yaşadığın senin için inanılmaz bişey ya da seni çok mutlu eden bişey :13:
gerçek hayattan kopmadığın sürece böyle eğlenceli şeyler üretebilirsin..
konu hakkında yorumum x zaten arayacağım demiş, aramışbunu uhrevi bişeye bağlamaya gerek yok
15 yıllık dostumla 3 aydır konuşmuyorduk ,bana kırgındı,arayamıyordum bile,ama kahroluyordum.defalarca özür diledim kabul etmedi bitti dedi,birgün ben ona mesaj attım,bana döndü ve şöyle yazdı,arada aklıma geliyorsun ama artık içim acımıyor ,ben böyle mutluyum ,bitti anlıyormusun bitti demiş.mahvoldum ezan okunuyordu ,yoldaydım ve ağlayarak dua ettim,allahım böyle bitmesin nolur bir mucize dedim,yalvardım allaha,eve geldim eşim evde ,yemek hazırlamaya başladım ,kapı çaldı bir baktım eşi oğlu ve arkadaşım kapıda,meğer eşlerimiz konuşmuş,hanımları barıştıralım demiş,süpriz oldu ikimizede ,o gece hep konuştuk ağlaştık ve barıştık,benim için bir mucizeydi bu olay ,o kadar içten dua etmişim ki demek allahım yardım etti.seninde kalbin temizmiş demek arkadaşım olmaz diye bişey yok yeterki inan ,yüce rabbim benden isteyin demiş.
dua nın gucu başka bı açıklaması olamaz
ben mucizem için yapmam gerekenleri yapmaya çalışiyim, çok bel bağlamadan , Cenabı Hak zaten benim hoşuma gitse de gitmese de benim için ne doğruysa onu getiricek hayatıma o adımları attırıcak bana böyle düşüniyim, şuan aklıma yatan en makul şey bu, evrende tesadüf yoktur diye ben de bi kitapta okumştum ama üzülmek de istemiyorum baya baya mucize lazım yani şaka gbi :)) bakalımm :))
sen duaı et gerısı ALLAH a kalmış belki istediğinde senın için hayır yoktur
ben uzun sure evlat sahıbı olamyaınca şu duayı ederdım
allahım benım için hayırlı kıl hayırla ver derdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?