Tesadüfün Böylesi :(

Rahatsız olmakta haklısınız, ama eşinize şimdilik bir şey demeyin. Kız kendi mi tercih yaparak gelmiş? Küçük bir yer diyorsunuz , memleketi falan orası olmalı ki gelmek istesin . Hiç bir bağı yoksa niye gelsin küçük bir ilçeye. Sizin haberiniz nasıl oldu ? Cok soru sordum ama durum sinir bozucu.

Hani büyük bir şehir olur, siz de eski sevgililer de başından beri oradadır sorun olmaz. Ama durduk yere küçük bir ilçeye bağlantısı olmayan eski sevgili kendi tercihiyle geliyorsa tek bağlantısı eşiniz oluyor ki bu da sıkıntı olur. Umarım kızın o ilçeyle eşiniz dışında bir bağlantısı vardır, öyleyse zamanla alışırsınız.
Yokmuş galiba hiçbir bağlantı ne ilginç dimi bula bula eski sevgilisinin görev yerine memur olarak atanmış

valla ben hiç yalan söyleyemeceğim ben olsam kudururdum heralde birliktelik yaşamış çünkü ve tercih listesini de kendin oluşturuyosun çoğu meslek kodunda. Yani bile isteye o şehri yazmış olma ihtimali yüksek. Eşininiz unutmuştur sünger çekmiştir illaki ama kız iletişim kurmaya çalışırsa atıyorum o gün de eşinizle limoni olsanız ( erkekler çocuk gibiler ) acaba o sinirle cevap verip konuşur mu . Bunu düşünmeden edemezdim. Ki ben eşime kendimden bile çok güvenirim. Ama asla eşime çaktırmazdım. eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok sonuçta. Siz gözlemleyin bi süre karşılaşırsanız kızla

Eşimin eski sevgilisiyle aynı mahalledeyiz,markette orda burda her yerde. İlk zamanlar takiliyordumda,şimdilerde xin annesi marketteydi diye sohbet malzemesi yapar oldum.😐

Senin kıskanmanı geçtim, ileri derecede bir şey yasayan insanlar karşılaştıklarında bunu hatırlamazlar mı o_O
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum:(

Ilk cumlelerde katiliyorum. Ancak son cumleye katilamadim. Iliskide cinsellik herkes icin normal degil. Kultur,inanc geregi bu herkese normal gelmez. Sizin kulturunuze inanciniza gore normaldir ancak kimine gore degildir. Dolayisiyla bunu dogru bulmayan biri kabul etmek zorunda degil bu dusunceyi bence.

Evet dini inancindan dolayi evlenmeden önceki cinsellige karşi olabilirsin fakat bu senin karşi olduğun birşey. Bu demek değil ki herkes karşi gelsin.

Ayni şekilde bence evlenmeden önce cinsellil gayet normal, bu demek değil ki herkes benim fikrime göre yaşayip ille seks yaşasin evlenmeden önce.

Doğru tek değil yani. Ki eğer onun için bu kadar önemli ise, bakir bir adam ile evlenmeliydi konu sahibi.

Bence karsi taraf daha sikintilidir. Ya ben esimle flort ederken sevgilisi hatta 2 sevgilisi vardi. Sertap erenerin bir sarkisi vardi cok hos kadinsin ama yetmez ben karar verdim diye devam ediyordu. Hep onu dinlerdim. 😃😃😃. Bence cok dusunme. Seninle birlikte suanda. Ben esimin tum sevgilileri ile hatta senin tabirinle ileri derecede yakinlasma yasadigi hepsiyle ayni sehirdeyim. Bikac kere ayni mekanda farkli masalarda bile oturduk. Bikeresinde birinin abisi bizim sevgili olduğumuz u bilmeden masamiza oturdu falan. Genis diyenler olacak ama adamin bana sevgisinden eminim bana ne gecmisinden. Seninle uyuyor seninle uyaniyor. Biten bitmis sallama.

Evet kötü olmuş böyle karşılaşma olasılığı çok olan bir yere atanmanız. Ama bence eşinize söylemeyin kuruntu yapmakta haklısınız genelde vuslata ermeyen aşk unutulmaz insanın içinde uhde kalır . Kızın hayatında biri var mı?

Can sıkıcı bir durum ama hiç lafını bile etmeyin eşinizin yanında. Bir benzetme varya eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin manası yok.

Cazip olmayabilir ama puanı oraya yetmiştir belki. Belki bilmiyordur eski sevgilisinin de orada yaşadığını.
Herkes eski sevgilileriyle aynı şehirde olduklarından bahsetmiş burdaki durum farklı atandıkları şehire küçük bir şehir yani büyük cazip bir şehir de değil eski nişanlısı da tayin olarak orayı seçmiş gel de sinir olma eşinize belli etmeyin siz yine de temkinli olun karşı taraf unutamadıysa şayet atağa geçecektir siz dikkatli olun yine de kıza ben sinir oldum burdan ya

kızlar eşinizin eski sevgilisini nerden biliyonuz ya
eşim eski sevgilisini getirse benle tanıştırsa iş yerinden arkadaşım diye ruhum duymaz
instasında falan ekliyse bile belki hiç haberim yok kimlerdir necilerdir
o da benimkileri bilmez ne bilem hiç muhabbeti geçmedi aramızda

eşim eski sevgilisini getirse benle tanıştırsa iş yerinden arkadaşım diye ruhum duymaz

Katılıyorum :)

Yahu kadin kiskancligindan icine sindirememesinden sex degilde ileri birliktelik diye tabir etmis
Bende kabullenipde acik acik sexx diyemezdim ayni yola ciksada pskolojik olarak rahatsiz ediyor bence :KK11:
Sex yapmis sex yapmis diye iyice moralini bozmayin :KK53:
Konuya gelince bircogumuz karsilasiyoruz yapilabilecek birsey yok sevgisinden bagliligindan eminsen dillendirip aklina sokma derimm

Son düzenleme:
İleri derecede birlikte olmuşlar yerine, sevişmişler demek çok zor ve ayıp mı yahu? =)) Yazı dili bile tabuların baskısı altında.

Eski sevgili durumları tatsız olabilir, anlıyorum. Mazimize ait kiminle karşılaşırsak karşılaşalım bir tuhaf hissederiz de bu his illa ki özlem, pişmanlık filan barındıracak değil. Yani karşılaşsanız da ne olacak? Eşiniz özlemle, ah keşke şununla evlenseydim diye hayaller alemine mi dalacak? Nedir yani? En fazla şaşırır. Siz de bu kadar kafaya taktığınızı belli etmeyin. Tam tersi biraz dalgaya alıp, rahat olun. Neticede bitmiş gitmiş, herkes kendine farklı tercihler yapmış, eşiniz sizin eşiniz, onun değil. Birlikte çok mutlu olacak olsalardı, birbirleri için doğru insanlar olsalardı, zaten ayrılmazlardı, değil mi? Eşim onu çok sevmiş diye de kendinizi üzmeyin, hayatımız boyunca birden fazla insanı sevebiliyoruz. Ama o sevdiğimiz insanın birlikte yaşlanmak istediğimiz insan olmadığını anlayınca, sevgimizi bir çantaya tıkıştırıp başka limanlara yol alıyoruz. Şuan eşinizle olmak istediğiniz limandasınız, geri kalan çok da fifi,öyle düşünün.

Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için. Bir konu hakkında çok soru sormuşsunuz yaşadığınız yeri bilerek mi tercih etmiş diye. Bu konuda eminim ki bilmeyerek gelmiş. Çünkü ne eşimin kurumu ne de o kızın çalıştığı kurumda kendi tercih hakkına bakmıyolar. Bakanlık direkt atama yapıyor. Yani tamamen tesadüf, tevafuk

Evet yarama tuz basan bir zatı muhterem daha :KK62:
Neden yaranız olsun ki?
Eşiniz sizinle evliyken onunla ilişkiye girmiş gibi davranıyorsunuz. Bu kadar özgüven siz olmayın, yaşanan yaşandı biten bitti. Yok yaram yok tuz muhabbeti yapacaksanız ohoo daha çok kafaya takarsınız siz.

Aynı durumdayız. Benim çok sevgilim oldu, eşim sadece sonuncuyu biliyor mesela. Anlatmadığımdan değil, umursamıyor, sormuyor. Kendi de yapı itibariyle eski sevgililerini anlatacak biri değildir, kötülemez de övmez de. Kimlerle ne haltlar karıştırdı pek bilmiyorum. =)) Sadece birinin adını biliyorum, o kadar. 12 yıldır bir yamuğunu görmediğim için ben de pek umursamadım.

Aman Allahım olamaz :sinirli: vallahi tebrik ediyorum sizin hanımefendiliğinizi ve özellikle eşinizi. Allah şeytana uydurmamış
teşekkür ederim, eşim yapıp şeytanın üstüne ataydı boşardım onu. O da bunu bildiğinden bu feriştah ruhlu kadından ürkmüş olmalı :D

teşekkür ederim, eşim yapıp şeytanın üstüne ataydı boşardım onu. O da bunu bildiğinden bu feriştah ruhlu kadından ürkmüş olmalı :KK70:
Yaa ne kadınlar var yaa en çokta bunlara sinir oluyorum. Madem böyle iğrenç bir niyetin var. Git o kadar bekar erkek var ortalıkta ne diye evlilere dadanırsın ki

Ayrildiklarina göre iki tarafta birbiri icin bir anlam ifade etmiyor demektir. İnsan rahatsız olur ister istermez evet ama esiniz sizi sevmiş artık. Lütfen diğer kadına tripli davranmayın garip bakışlar atmayın görürseniz surat asmayın komik olur. Tanimiyormuş gibi geçin gidin yanindan gôrürseniz

Back
X