Tesadüfün Böylesi :(

Ileri derecede birliktelikten kastınız sevişmiş olmaları sanırım?
Neden açıkça yazmıyorsunuz ki?
Sizden önce olmuş bitmiş çok takılmayın.
Benimde kocamın eskiden aşık olduğu ileri derecede!birlikteliği olduğu eski nişanlısı ile aynı sokakta hatta karşılıklı evlerde yaşadık 3 yıl kadar.
Kv tanıştırmıştı hatta bizi.sonra karşılaştıkça selamlaşır hal hatır sorardık..Kv kiskanmam için elinden geleni yapardı"ah oğlum ona çok âşıktı bence hala unutamadı" bile dedi bana :))
Bende ona sadece "sizce"dedim.
Gerçekten takılmayın..

Ileri derecede birliktelikten kastınız sevişmiş olmaları sanırım?
Neden açıkça yazmıyorsunuz ki?
Sizden önce olmuş bitmiş çok takılmayın.
Benimde kocamın eskiden aşık olduğu ileri derecede!birlikteliği olduğu eski nişanlısı ile aynı sokakta hatta karşılıklı evlerde yaşadık 3 yıl kadar.
Kv tanıştırmıştı hatta bizi.sonra karşılaştıkça selamlaşır hal hatır sorardık..Kv kiskanmam için elinden geleni yapardı"ah oğlum ona çok âşıktı bence hala unutamadı" bile dedi bana :))
Bende ona sadece "sizce"dedim.
Gerçekten takılmayın..
Maşallah kayınvalidenizde ne bileyim 😒

adama kıskandığınızı belli edip bazı şeyleri aklına zorla sokmayın.

ileri derece birliktelik ne ola ki? biri açıklasın.
işte şey olmuş sevişmişler. gerçi konu sahibi sevişmekle ilişkiye girmeyi farklı görüyor. sanırım öpüşmek birinci derece,sevişmek ikinci derece, ilişkiye girmeyi ileri derece olarak tanımlıyor

Bence o kadında sizi eşinizle birlikte görmekten hiç memnun değildir.

işte şey olmuş sevişmişler. gerçi konu sahibi sevişmekle ilişkiye girmeyi farklı görüyor. sanırım öpüşmek birinci derece,sevişmek ikinci derece, ilişkiye girmeyi ileri derece olarak tanımlıyor
ileri derece deyince insanın aklına her şey geliyor valla sado mazo filan :/

devamli karsilasmak mumkun degildir sanirim ayni sehirde eski iliskileri olan evli cok insan vardir hani ayni is yerine duserler veya ayni apartmanda falan oturursunuz tamam da bu durum cok takilacak birsey degil herzaman karsilasma ihtimali ne kdrdir ki

Benim eşimin sevdiği evlenmeyi düşündüğü kız alt komşusuymuş. Diz çözerek evlenme teklifi etmiş ona, ortamlar hazırlamış falan. Neyse efendim tam bir şeyler olacakken kız eşimi terk etmiş. Hatta bizimki ondan sonra evlenmemeye yemin etmiş. Kız sonrasında çok pişman olmuş ama nafile.
Şimdi biz o eve bir sokak ötede oturuyoruz sadece. Kayınvalideme gittiğimizde sürekli kızın kapısından geçiyoruz. Ama ne var biliyor musun hiç önemli değil. Çünkü eşim benim yanımda sevgimizden şüphem yok. Bu bana yetiyor. O kızda inşallah çok mutlu olur diyorum. Çünkü mutlu olmak önemli. 😊
Ayy aman mutlu olsun mutsuz olan başkasına sarıyor.

Birliktelik yaşamışlar ve bitmiş. Sevgi olsaydı devam ederlerdi zaten. İnsan ister istemez rahatsız olur. Eşinize yansıtmayın ama temkinli olun.

Halbuki irade yönünden kadınların daha zayıf olduğu söylenir. Kadında 9 erkekte 1 nefs vardır diye bir laf var ya hani, kadın ayartılmaya daha müsait o zaman. Yani demem o ki karakterle alakalı bu işler sadıksan sadıksındır.
Bir de karşıdakinden rahatsız olmak yerine hayatımızdaki insanı sorgulamak gerekiyor bu durumlarda, adamın fingirdeyesi varsa bulur bi yolunu her türlü yer o haltı.

Eşimi bi dönem mesajlarıyla taciz eden bir kadın vardı, komşu üstelik. Ama ne mesajlar terbiyem elvermez yazmaya. Artık işin cıvığını çıkarınca eşim bana anlattı durumu, bak haberin olsun böyle bir durum var diye. Zaten ben anlamıştım fakat iş nereye gidecek onu bekliyordum. O pislik burdan taşındı da gudubet yüzünden kurtulduk şükür.
Erkekte 9 kadında 1 o.

Kim ister ki bunu? Sizde bir acayiplik yok, afedersiniz sizin eski sevgilinizle denk gelmeyi eşiniz ister mi, bir başkasının eşi ister mi, kimse istemez ve ne yapacaksınız bilmiyorum, o kadar mı denk geliyor?

Valla napıyosan yap içinde kendini ye kıskançlıktan ama bunu eşine sakın belli etme adamın aklına sokma :super:

Back
X