Tesadüfün Böylesi :(

Bu neki. Bir arkadaşımın ilk büyük aşkından kız Amerikaya gittiği için ayrılmış. Seneler sonra arkadaşım evlendi ve bu büyük aşkı onların olduğu sehire tatile geldi. Evinde kim misafir etti dersiniz? Eşi karşı çıkınca "senin bu konuda söz hakkın yok" diye kestirip attı. Esi de eski sevgiliyi misafir etti. Beterin beteri var yani :D tabi ki hoş bir durum değil, ama boşuna ayrılmamışlardir sonuçta. Bence ne kadar takıntı haline getirseniz sirf size ve evliliğinize zarar

Kız ne güzel kibarca tarif etmiş. Bizimkilerde olayı sulandırma peşinde bravo yani alkışlıyorum sizi...
Ay vallahi yaa kibarca tarif edeyim dedim. Bizim hanımefendiler buna da kulp taktı. Tamam seks yapmışlar, cinsel birliktelik yaşamışlar iyi mi?

Eşimin deli divane aşık olduğu kız bir arka sokağımda oturuyordu. Bunu cidden hiç dert etmedim. Kız da çok güzel bir kızdı. Eşim onu tınlamazdı terkeden taraf olduğu için fakat kız beni görünce tuhaf hareketlerde bulunuyordu sanki elinden ben almışım gibi. 3 4 sene sonra da kız evlendi gitti, ama ben eşimin sevgisinden bağlılığından çok emin olduğumdan hiç takılmadım. Sadece ara ara acaba içinde uhde kaldı mı ki derdim. Ama bu beni kederlencek boyuta hiç getirmedi. Ya özgüvenim çok yüksek ya gamsız baykuşum veya da cinsim ben :D

Kadinin ayni şehre gelmesi bile işkillendirmeye huzursuz etmeye yetiyor bazilarini, bu nasil bir korkudur. 😂
Yahu diyelim ki kadin unutamadi, sirf eşini elinden almaya geliyor...
Yani cidden niyeti boyle bile olsa kimse kimseye zorla birsey yap ti ra maz. Adam gidiyorsa o kadina, demek ki zamaninda akli kalmiş. 🙄

Kadinlar hala ogrenemedi şunu, guvenmeniz gereken disardaki tanimadiginiz kadinlar degil, onlarin niyetleri kotu de olabilir ok her kadin melek degil ama dedigim gibi kimse kimseye zorla birsey yaptiramaz.
Başka kadindan bu kadar korkmayi asiri ozguvensiz bir hareket olarak goruyorum. Adam eşya degil ki gelip biri elinden alsin.

Kız ne güzel kibarca tarif etmiş. Bizimkilerde olayı sulandırma peşinde bravo yani alkışlıyorum sizi...
Aylardır aktif girmiyorum kk’ya. Ama sizi bile özlemişim be her şeye maydanoz tayfa ♥️
Ve ne demek efendim teveccühünüz, alkışlarınıza layık olmaya çalışıyorum :cool::cool:

Herkes eski sevgilileriyle aynı şehirde olduklarından bahsetmiş burdaki durum farklı atandıkları şehire küçük bir şehir yani büyük cazip bir şehir de değil eski nişanlısı da tayin olarak orayı seçmiş gel de sinir olma eşinize belli etmeyin siz yine de temkinli olun karşı taraf unutamadıysa şayet atağa geçecektir siz dikkatli olun yine de kıza ben sinir oldum burdan ya

Bu neki. Bir arkadaşımın ilk büyük aşkından kız Amerikaya gittiği için ayrılmış. Seneler sonra arkadaşım evlendi ve bu büyük aşkı onların olduğu sehire tatile geldi. Evinde kim misafir etti dersiniz? Eşi karşı çıkınca "senin bu konuda söz hakkın yok" diye kestirip attı. Esi de eski sevgiliyi misafir etti. Beterin beteri var yani :KK70: tabi ki hoş bir durum değil, ama boşuna ayrılmamışlardir sonuçta. Bence ne kadar takıntı haline getirseniz sirf size ve evliliğinize zarar
Vauuuvv ne cesaret

Kadinin ayni şehre gelmesi bile işkillendirmeye huzursuz etmeye yetiyor bazilarini, bu nasil bir korkudur. 😂
Yahu diyelim ki kadin unutamadi, sirf eşini elinden almaya geliyor...
Yani cidden niyeti boyle bile olsa kimse kimseye zorla birsey yap ti ra maz. Adam gidiyorsa o kadina, demek ki zamaninda akli kalmiş. 🙄

Kadinlar hala ogrenemedi şunu, guvenmeniz gereken disardaki tanimadiginiz kadinlar degil, onlarin niyetleri kotu de olabilir ok her kadin melek degil ama dedigim gibi kimse kimseye zorla birsey yaptiramaz.
Başka kadindan bu kadar korkmayi asiri ozguvensiz bir hareket olarak goruyorum. Adam eşya degil ki gelip biri elinden alsin.
Çok doğru şimdi benim karşıma eski sevgilim çıkıp eşimle aramıza girmeye çalışsa onun ardına takılıp gidecek miyim ben? İkisi de aynı yola çıkıyor.

Eşinin sevgisinden emin olduğunu da söylüyor konu sahibi, bari adama konuşup da aklına düşürmese.

İyi de sevişmek bu değil mi? :KK45:
Yani cümle mantıksızdı ona dayanamadım biraz yoksa konuyla ilgili bi ima yoktu 🤓
Bi de yüzeysel sevişme diyorlar ya burda muhtemelen birleşme olmayan cinsi o da. O yüzden böyle tarif etti zaar.

Kızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldik :KK43: Buraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış :kızgın: Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum:KK17: Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen 🙏
Bu benim için de sorun olurdu. Gerçekten empatinin dibini bularak yazıyorum. Kıskancım ve sürekli dışarıda onunla mı karşılaşacak falan gibi şeyler düşünürdüm.Bence eşinizle konuşun bu durumu.Açık açık anlatın dertleşin. Sizi rahatlatır belki de.

Yeni bir durum olduğu için rahatsız olmanız normal geldi bana, bende olsam nereden çıktı bu kadın derdim sanırım. Zamanla sizin için sıradan birşey olur bu muhtemelen.

Eşinizle sorun olacak bir noktaya getirmeyin konuyu sadece.

Çok doğru şimdi benim karşıma eski sevgilim çıkıp eşimle aramıza girmeye çalışsa onun ardına takılıp gidecek miyim ben? İkisi de aynı yola çıkıyor.

Eşinin sevgisinden emin olduğunu da söylüyor konu sahibi, bari adama konuşup da aklına düşürmese.

Bazi kadinlar nedense erkek iradesini tamamen yok sayiyorlar ve iradesiz varliklarmis gibi dusunuyorlar. ERRRKEK ya sonuçta, kadin ayartabilir erkegin hiiiiic aklinda yokken masum masum dururken ayartilabilir...🙄🙄🙄

Evvvet kadinlarin da kotu niyetlisi, evli adamlara bakanlari, sacma sapan davrananlari var bunu inkar etmem AMA bu durum erkekleri avlanmayi bekleyen masumcuk yapmiyor, ayartilmaya niyeti olan ayartilir eşine guvenmeyen de ugraşir boyle

Back
X