Tesadüfün Böylesi :(

Eşinizin sizi gönülden sevdiğine inanıyorsanız boşverin. O kadın da belki mahçup hissediyor. Bir zamanlar birlikte idik ileri derecede, ama şimdi o karısı ile karşıma çıkıyor diye belki o da rahatsızdır. Eşinize tekrar göz koymayacek ( böyle düşünceleriniz muhtemelen vardır diye diyorum) belki, belki onun da sevgilisi /eşi var. Ama tabi insanın aklına o küller alevlenir mi diye gelir. Ne yalan söyleyeyim ben olsam ben derim acaba eşimin aklına ilişkileri geliyor mu derdim. Ama gelse bile bu düşünce, sık boğaz etmemeye çalışırdım

Eşinizin sizi gönülden sevdiğine inanıyorsanız boşverin. O kadın da belki mahçup hissediyor. Bir zamanlar birlikte idik ileri derecede, ama şimdi o karısı ile karşıma çıkıyor diye belki o da rahatsızdır. Eşinize tekrar göz koymayacek ( böyle düşünceleriniz muhtemelen vardır diye diyorum) belki, belki onun da sevgilisi /eşi var. Ama tabi insanın aklına o küller alevlenir mi diye gelir. Ne yalan söyleyeyim ben olsam ben derim acaba eşimin aklına ilişkileri geliyor mu derdim. Ama gelse bile bu düşünce, sık boğaz etmemeye çalışırdım
Teşekkürler canım. Tabi illaki var bahsettiğin düşünce. Yaşanmışlıklardan muhtemelen oda rahatsız oluyor ki denk geldiğimizde surat ifadesi değişiyor

Ayyy şu geçmişe sünger çekin diyenler yok mu ayar oluyorum. Yok efendim olmaz olamıyor, geçmiş geçmişte kalamıyor! Bazıları kıza moral verceği yere temelli arı kovanına çomak sokuyor. İnsanoğlunun yapısında var bu. Geçmiş yaşanmışlıklar bir şekilde sizin ya da eşinizin önüne gelirse illaki o günlerde ki yaşanmışlıklar da aklınıza gelir. Haa bu durum bencede hayat memat meselesi değil ama kıza empati yapın. Ne yani eşinizin eskiden ilişkiye girdiği kız size denk gelse hiç umursamayacak mısınız? Lütfen samimi olun..
En beğendiğim yorum bu oldu. Teşekkürler canım tekrardan 🙏

Kim olsa gıcık olur ya bence hisleriniz gayet doğal, ama onun için daha zordur emin olun o hala bekar biz zamanlar her şeyi yaşadığı kişi yanında eşiyle, iki tarafta zamanla alışacak madem küçük bir yerde bulunma durumunuz var tabiii eşinize hissettirmeyin ama bunu

Konuyla ilgili olarak haklı gördüm konu sahibesini. İnşallah bir an önce ya o gider ya siz diycem ama şöyle de bir durum var büyükşehirler dışında sevgili olan çiftler, küçük şehirlerde , yeni eşleriyle karşılaşabilirler sürekli. 1 ya da 2 avm oluyor neticede. Yalnız değilsin

Zor bir durum gerçekten

Valla bende rahatsız olurdum ama bu durumu eşine yansıtma. Ona güvenmediğini düşünüp aranızda sıkıntı olabilir. Kızıda görünce görmemezlikten gel daha cool ve daha mutlu gözük. 😉

Yok yavv. Son derece birliktelermiş deseydi anlardık di mi
İleri derece. Son derece anlamam vallahi ben. Çünkü kimine son gelen sevgiliyken, kimine ohoo o ne ki gelir. 😃 Taktik msktik yok bam bam bam ama iste tabi konu sahibini de anlamak lazım telaffuz etmek bile irrite gelir. Haklı:KK43:

Yok yavv. Son derece birliktelermiş deseydi anlardık di mi
İleri derece. Son derece anlamam vallahi ben. Çünkü kimine son gelen sevgiliyken, kimine ohoo o ne ki gelir. 😃 Taktik maktik yok bam bam bam ama iste tabi konu sahibini de anlamak lazım telaffuz etmek bile irrite gelir. Haklı:KK43:

Teşekkürler canım. Tabi illaki var bahsettiğin düşünce. Yaşanmışlıklardan muhtemelen oda rahatsız oluyor ki denk geldiğimizde surat ifadesi değişiyor
Işte durum böyle ise, için biraz daha rahat olsun bence, ya işveli işveli baksa geçse gitse. Ya senin rahatsız olup olmaman aldırmadan gelip konuşsa veya kendini hatırlatmaya çalışsa. Öyle olmadığı için kadının günahını da almayın derim. Tabi kuşku düşer insanın içine sizi anlıyorum ama kadını suçlamayın o bir şey yapmadan, bilenmeyin eşinize de ona da. Iki insan sizden önce bir şeyler yaşamış. Aklına geldikçe insanı incitse de suçlamaya kimsenin hakkı yok bence. Bilerek kabul etmişseniz eşinizi, saygı duyup evlenmişseniz söz de kalmamalı o saygı. Gerek de yok. Size de yazık olur o durumda. Gözlemleyin ama darlamayın. Aklına düşürmek diye bir şey de var sonuçta.

Yokmuş galiba hiçbir bağlantı ne ilginç dimi bula bula eski sevgilisinin görev yerine memur olarak atanmış
Anladığım kadarıyla tesadüfen kendi kurumu oraya atamış kızı, o zaman kızın da suçu yok . Tamamen şansa denk gelmiş, kızı suçlamayın kendinizi de üzmeyin. Evet bencede çok sinir bozucu bir durum , takma boşver ne olacak diyenler bana pek inandırıcı gelmiyor. Kim olsa uzakta olan bir eski sevgili pat ortaya çıkınca rahatsız olur. Eşiniz belki de bu durumdan rahatsız olacak, şahsen kimse eski sevgililerini yakınında istemez durduk yere . Ne gerek var ki bitmiş gitmiş deriz, eşinize de o yüzden bir şey demeyin. Aklına bile gelmiyorken siz aklına getirmiş olursunuz. Eşiniz onunla değil sizle evlenmiş, hep bunu getirin aklınıza kötü hissettiğinizde. Kızı da hiçbir yerden stalklamayın ki zamanla çıksın aklınızdan.

Anladığım kadarıyla tesadüfen kendi kurumu oraya atamış kızı, o zaman kızın da suçu yok . Tamamen şansa denk gelmiş, kızı suçlamayın kendinizi de üzmeyin. Evet bencede çok sinir bozucu bir durum , takma boşver ne olacak diyenler bana pek inandırıcı gelmiyor. Kim olsa uzakta olan bir eski sevgili pat ortaya çıkınca rahatsız olur. Eşiniz belki de bu durumdan rahatsız olacak, şahsen kimse eski sevgililerini yakınında istemez durduk yere . Ne gerek var ki bitmiş gitmiş deriz, eşinize de o yüzden bir şey demeyin. Aklına bile gelmiyorken siz aklına getirmiş olursunuz. Eşiniz onunla değil sizle evlenmiş, hep bunu getirin aklınıza kötü hissettiğinizde. Kızı da hiçbir yerden stalklamayın ki zamanla çıksın aklınızdan.
Konu sahibi ben değilim hanımefendi 😂😂😂😂

Kızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldik :KK43: Buraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış :kızgın: Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum:KK17: Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen 🙏
Her insan bu durumdan rahatsız olur size tavsiyem karşı tarafa asla belli ettirmeyin kendinizi küçük düşürecek bir şey yapmayın

Şu platfotmda 5-6 kadın var.özgüvenden özbakimdan özbilmemneden ,özkasilmadan yikiliyorlar...

Eşleri sevgilileri tapıyor bunlara falan...o bakımdan insanı hiçbir kaygı endişe veya vesvese zaatalilerine uğramadan teğet geçiyor hep...hep ama...

Hep de adamlar hem dipçik gibi hem tam iradeli vede körkütük elindeki "afroditlerine" deliler gibi aşık...diğer adamlar hep bozuk falan!
Yada kadın özgüveni eksik ezik falan.üçüncü bir durum zinhar olabilemez..

Hep bi diğerlerini düşük eksik görmeye çalışma kelime aralarinda kendini yüceltebildiği kadar yüceltebilmeye tırmalama halleri....

Back
X