- Konu Sahibi doktorcum_
-
diğer konularda haklı olabilirsiniz ama ben meyve sularında böyle şeylerin yapıldığına inanmıyorum.
kurtlu kokmuş şeyler insanı hasta eder.onca insan tüketiyor bunları, şimdiye çoktan zehirlenen mikrop kapan insanlar olurdu.
ayrıca da fabrikalar belli sürelerde denetlenir.
tabi ki o kaliteli tarlalardan toplanmıyor ama kokulu kurtlu şeftalileri ayaklarıyla ezerek götürdüklerine de inanmam.
dışarda pek çok yer pis, ama temizliğine güvenilen yerler de var.genelleme yapmak yanlış.
diğer konularda haklı olabilirsiniz ama ben meyve sularında böyle şeylerin yapıldığına inanmıyorum.
kurtlu kokmuş şeyler insanı hasta eder.onca insan tüketiyor bunları, şimdiye çoktan zehirlenen mikrop kapan insanlar olurdu.
ayrıca da fabrikalar belli sürelerde denetlenir.
tabi ki o kaliteli tarlalardan toplanmıyor ama kokulu kurtlu şeftalileri ayaklarıyla ezerek götürdüklerine de inanmam.
dışarda pek çok yer pis, ama temizliğine güvenilen yerler de var.genelleme yapmak yanlış.
Bence iyi yaptınız.
Bilinçlenmek zorundayız.
Gözümüzü kapatıyoruz. İşimize geliyor belki ama.
Eminim bunları okuyanların aklına bu yazı düşecek ve sağlıksız şeyleri yemekten vazgeçecekler.
Bizim tanıdığımızın da bahçesinden meyveleri almaya gelmişler.
Ağaçların altına düşenleri de toplayınca şaşırmış bahçe sahibi.
Tabi ki alacağız merak etme parasını vereceğiz demişler.
Bahçe sahibi de vermeyin parasını almayın onları demiş.
Kaç kişi var ki duyarlı.
O günden beir biz de mümkün mertebe meyve suyu almıyoruz.
Babacığım izin de vermiyor.
Kendi ağaçlarının meyvelerinden yapıyoruz meyve sularımızı.
Çocuklarım bile artık ev yapımı meyve suyu diye istiyorlar meyve suyu isterken..
Ben de inanmadim meyve suyu hikayelerine. Asli olmayan, yani ispatlanmamis seylere inanmam. Boyle birsey varsa sikayet etsin tanidiginiz, gelsinler denetlesinler. Sonra zaten haberi cikar, insanlar dogru sekilde bilinclenir. Yoksa boyle o onu demis, bu bunu demis... Nette birsuru firma ve gidalara iftira atiliyor, bu da onlardan farksiz geldi bana. Hemen gaza gelmemek lazim.
Ben de inanmadim meyve suyu hikayelerine. Asli olmayan, yani ispatlanmamis seylere inanmam. Boyle birsey varsa sikayet etsin tanidiginiz, gelsinler denetlesinler. Sonra zaten haberi cikar, insanlar dogru sekilde bilinclenir. Yoksa boyle o onu demis, bu bunu demis... Nette birsuru firma ve gidalara iftira atiliyor, bu da onlardan farksiz geldi bana. Hemen gaza gelmemek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?