Tescilli salak diyebilirsiniz kabul ✅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.164
5.105
398
Merhaba herkese
Daha önce bir konu açmıştım hatırlayan olur belki
Çok yakın samimi arkadaşım dediğim kişiye kızıma 10 dk bakmasını istedim (iğneye gidip gelecektim) hayır demişti çok üzülüp dert etmiştim çünkü onun 10 gün öncesinde o kızını bana getirip gece 2 de almıştı o da hastaneye gitmişti ikimizin de ailesi yakını yok Burda, birbirimize destek oluruz nolcak falan diye konuşan kişi benim işim düşünce bana çok kolay bir şekilde yok dedi.
Neyse bu kişinin numarasını sildim artık hiç görüşmem diyordum taa ki ablasının kanser olduğunu duyunca.
Bu akşam yazdım ablan nasıl diye gördü ama cevap vermedi.
Haksızken haklı duruma düşecek numarasını sildiğimi fark etmiş olabilir yani kısacası hiç hak etmediği halde ablasını Allah rızası için sordum nezaketen de olsa cevap verebilirdi aşırı sinir oldum ama üstüne başka bişey yazma gereği duymadım.
(Buarada sosyal medyadan yazdım telefonum bozuldu numaralarım silindi ama ablanı duydum üzüldüm sormak istedim falan dedim)
Şuan tam bir salak olduğumu hissediyorum beni o hasta halimle üzen hatta ağlatan insanın ablasını merak etmek bana mı düştü 😭
Kızın bana 🫣 valla akıllanmıyorum.
Ki bu kişinin daha önce beni milyon defa beni kullandığı durumları da oldu,çocuklarımız iyi anlaşıyor diye sineye çektim hep 🤷🏻‍♀️
(Misal benle sözleşip başım ağrıyor deyip başka yere gitmesi,herkese yaptığının fazlası maliyetle bana elişi yapması vs vs)

İnsan akıllanmaz mı?

Son düzenleme:
kendimizi törpülemeyi öğrenebiliriz zamanla dersler çıkara çıkara. ve gerçekten kalbiniz ne kadar iyi olursa olsun sonunda insanların size davrandığı gibi davranmak zorunda kalıyoruz. Size böyle davranan insanlara incelik göstermeyin 🌼

Biraz takıntılı olabilir misiniz?
Bu tür şeyler benim de başıma geldi ama ben insanlığımı yaptım dedim geçtim buraya konu açacak kadar kafaya takmak garip bence.
Takıntılı değilim ama üzülüyorum
Sevdiğim değer ve zaman verdiğim birilerinin bana böyle yapması üzüyor beni

Hepsi olmasa bile yaşanmışlıklarından ders çıkaramayanlar genelde sizin gibi kendisini yiyip bitiriyor.
Kızmak bana dusmez de yapı olarak biraz zayıf gördüm sizi..
Alttan alan,haklı olsa bile sürekli kendisini açıklamak için çaba ve zaman harcayan,morali çabuk bozulan bir yapınız var sanki.
Gerek yok, iyi niyetiniz bazilari için bir zayıflık gibi bir aptallık gibi görülüyorsa ; gerek yok.
Dağına göre kar,adamına göre muamele.

Kusura bakmayın ama ben sizin gibi insanları da samimi bulmuyorum. Biraz kurban rolüne girip, ben bunu bunu yaptım o yapmadi demeyi seviyor bazi insanlar. Kimse size zorla birsey yaptırmamıştır,o ya da bu sebeple sizi kullandığını hissetmenize rağmen arkadaşlığımızı devam ettirmişsiniz. Bu sizi daha iyi bir insan yapmıyor. 🤷‍♀️ çünkü sonunda yine karşılık alamadığınız için şikayet ediyorsunuz.
Ablası hasta diye gerçekten üzülerek ve hatta Allah rızası icin mesaj attıysaniz, geri dönüşün olup olmaması da sizi aptal yapmaz.

Son düzenleme:
Hepsi olmasa bile yaşanmışlıklarından ders çıkaramayanlar genelde sizin gibi kendisini yiyip bitiriyor.
Kızmak bana dusmez de yapı olarak biraz zayıf gördüm sizi..
Alttan alan,haklı olsa bile sürekli kendisini açıklamak için çaba ve zaman harcayan,morali çabuk bozulan bir yapınız var sanki.
Gerek yok, iyi niyetiniz bazilari için bir zayıflık gibi bir aptallık gibi görünüyorsa ; gerek yok.
Dağına göre kar,adamına göre muamele.
Aynen böyleyim maalesef 😕

Hala ben şunu yaptim O da bunu yapmali kafasindasiniz. Kendinizi de fazla önemsiyorsunuz tabi ki önemseyin ama her insanin hayatinda önemli bir yere sahip değilsiniz bunu anlamaniz lazim. Sormuş olmaniz cok buyuk bir şey degil.

Kadinin ablasi kanser sizce sizin ablasini sormaniz, sormamaniz umurunda olur mu? Eksikliginizi hissetmemiştir bile kendi kendinize meraklanip sordunuz diye niye cevap vermek zorunda olsun" nezaketen".
🙄🙄🙄

Merhaba herkese
Çok yakın samimi arkadaşım dediğim kişiye kızıma 10 dk bakmasını istedim (iğneye gidip gelecektim) hayır demişti çok üzülüp dert etmiştim çünkü onun 10 gün öncesinde o kızını bana getirip gece 2 de almıştı o da hastaneye gitmişti ikimizin de ailesi yakını yok Burda, birbirimize destek oluruz nolcak falan diye konuşan kişi benim işim düşünce bana çok kolay bir şekilde yok dedi.
Neyse bu kişinin numarasını sildim artık hiç görüşmem diyordum taa ki ablasının kanser olduğunu duyunca.
Haksızken haklı duruma düşecek numarasını sildiğimi fark etmiş olabilir yani kısacası hiç hak etmediği halde ablasını Allah rızası için sordum nezaketen de olsa cevap verebilirdi aşırı sinir oldum ama üstüne başka bişey yazma gereği duymadım.
(Buarada sosyal medyadan yazdım telefonum bozuldu numaralarım silindi ama ablanı duydum üzüldüm sormak istedim falan dedim)
Şuan tam bir salak olduğumu hissediyorum beni o hasta halimle üzen hatta ağlatan insanın ablasını merak etmek bana mı düştü 😭
Ki bu kişinin daha önce beni milyon defa beni kullandığı durumları da oldu,çocuklarımız iyi anlaşıyor diye sineye çektim hep 🤷🏻‍♀️
(Misal benle sözleşip başım ağrıyor deyip başka yere gitmesi,herkese yaptığının fazlası maliyetle bana elişi yapması vs vs)

İnsan akıllanmaz mı?
Kadının ablası kamser olmuş yaa haklı da olsaniz sizi nazlayacak hali yok. Bencil misiniz nesiniz

Hayatınızdan hâlâ cikaramamışsınız. O kişi hâlâ beyninizde geziyor, anlaşamıyorsanız zorlamanın anlamı yok. Beyninizden de komple silin.

Kusura bakmayın ama ben sizin gibi insanları da samimi bulmuyorum. Biraz kurban rolüne girip, ben bunu bunu yaptım o yapmadi demeyi seviyor bazi insanlar. Kimse size zorla birsey yaptırmamıştır,o ya da bu sebeple sizi kullandığını hissetmenizi rağmen arkadaşlığımızı devam ettirmişsiniz. Bu sizi daha iyi bir insan yapmıyor. 🤷‍♀️ çünkü sonunda yine karşılık alamadığınız için şikayet ediyorsunuz.
Ablası hasta diye gerçekten üzülerek ve hatta Allah rızası icin mesaj attıysaniz, geri dönüşün olup olmaması da sizi aptal yapmaz.
Bu kadar verici olup karşılığında kötülük görüp yine de olaylara karşı polyanna olabilmek de önemli doğru (!)

Hayatınızdan hâlâ cikaramamışsınız. O kişi hâlâ beyninizde geziyor, anlaşamıyorsanız zorlamanın anlamı yok. Beyninizden de komple silin.
Beynimde kadın yok
Ablasının hastalığı için gerçek anlamda üzüldüm sordum
Karşılığında “sağol” demek zor olmasa gerek
Stajyerim geçen gün halasının kanser olduğunu söylemişti
Stajyerime de halasının son durumunu sordum bugün 🤷🏻‍♀️

Hala ben şunu yaptim O da bunu yapmali kafasindasiniz. Kendinizi de fazla önemsiyorsunuz tabi ki önemseyin ama her insanin hayatinda önemli bir yere sahip değilsiniz bunu anlamaniz lazim. Sormuş olmaniz cok buyuk bir şey degil.

Kadinin ablasi kanser sizce sizin ablasini sormaniz, sormamaniz umurunda olur mu? Eksikliginizi hissetmemiştir bile kendi kendinize meraklanip sordunuz diye niye cevap vermek zorunda olsun" nezaketen".
🙄🙄🙄
Şaka gibi cevaplar 😵‍💫
Yahu çok samimi arkadaş diyorum
Kızını bana bırakıp 2 de alan kişi için hiçsem kızını neden bırakıyor ?

Bu kadar verici olup karşılığında kötülük görüp yine de olaylara karşı polyanna olabilmek de önemli doğru (!)
Olmayin verici, onu diyorum. Bu sizin tercihiniz. Kimse size zorla birsey yaptırmıyor. Defalarca bir insandan yanlış görüp birşey olmamış gibi devam etmek asıl polyannacilik olan.

net olacaksan hiç ablasını falan karıştırma, politik oynayacaksan numarasını silme…

Beynimde kadın yok
Ablasının hastalığı için gerçek anlamda üzüldüm sordum
Karşılığında “sağol” demek zor olmasa gerek
Stajyerim geçen gün halasının kanser olduğunu söylemişti
Stajyerime de halasının son durumunu sordum bugün 🤷🏻‍♀️
Şu an bu olayı düşünüyor hatta üzerine konu açıyorsunuz. Neden sizi meşgul edecek kadar yer ediniyor hayatınızda ?

Merhaba herkese

İnsan akıllanmaz mı?

Böyle bir durumda yazdığım mesaja cevap alamasam: inşallah ablasının durumu kötüleşmemiştir; belki de o yüzden cevap yazacak durumda değil diye düşünür, endişelenirdim.

Mesajıma cevap verilmezse de; içimden Allah şifa versin der, yeniden iletişime geçmeye çalışmazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X