Tese ameliyatıyla tüp bebekte başarılı olanlar

ESMERIM81

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
439
154
323
mrb arkadaşlar.eşinin tese ameliyatıyla spermi alınıp, tüp bebekte başarılı olanlar hangi merkezde yaptırdılar?kaçıncı denemede hamile kaldılar?dr.adını da yazarlarsa sevinirim.teşk

rabbim hayırlı bebekler versin inş.bizim de kollarımızı boş bırakmasın inş.

mrb arkadaşlar.eşinin tese ameliyatıyla spermi alınıp, tüp bebekte başarılı olanlar hangi merkezde yaptırdılar?kaçıncı denemede hamile kaldılar?dr.adını da yazarlarsa sevinirim.teşk

canım bende hamileyim eşim tese ameliyatı oldu izmir smyrna tüp bebek merkezinde ilk deneme dr Funda Koçyiğit

Merhaba esmerim
esin ameliyat oldu mu olacak mi ?
Durum neydi.
Benim esim 8 nisan tese ameliyati yapilacak.

mrb canım.benim eşim oldu,azosperm,1.tüp bebek denemesini yaptık 3 embriyo oluştu ama tutunmadı malesef

esmerim hangi merkezde tese oldu eşin arkadaşım.

slm canım nasılsın bende özeline msj atmıştım burda buldum seni sanırım henüz hastahane konusunda karar veremediniz canım anatoliayı düşün sen bence bak çoğu arkadaşta orda yaptırmış şifanın hangi ellerden geleceği belli olmuyo rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah sırayla hepinizin müjdeli haberlerini duyucaz 2010 anne adayları arasına girersinizallahın izniyle:CüvCüv:

bizimde tesede sperm bulundu
ilki olmadi
ikinciside dusuk oldu(
nasip 3 uncuye...izmirde erol tavmergende yaptirdik

hım orada kaan bey var ürolog biz şuanda orada tedavideyiz .hakkımızda hayırlısı

amin canım inşallah dualarım onun için sende iyi bak kendine.

hım orada kaan bey var ürolog biz şuanda orada tedavideyiz .hakkımızda hayırlısı

inşallah olumlu sonuç alırsınız biz kaan hocadan çok memnunduk,ama hastaneden diyemem.bir de bizimle birlikte tedavisi aynı devam eden bir çift daha vardı o hamile şimdi,darısı başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…