TESE yöntemi ile sperm bulunup çocuk sahibi olan varmı?

evet sumakim inanki her kes senin yaşadıklarını çok iyi anlıyor bunları okurken kendi günlerim aklıma aklıma geldi ama sabret canım allah büyük bizdede azo illeti sorunu var malesef ama şimdi 7 aylık hamileyim çok şükür bu süreç biraz yıpratıyor insanı ama sonundada değdiğini anlıyo insan allah yardımcınız olsun

Canım öncelikle Allah'ım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inan çok mutlu oldum.Bu derdi ancak çeken anlıyor içten cevabın için teşekkürler.Hakikaten zor bir süreç iğnelerden delik deşik oldum.Doktorum kan almıştı damarı patltmış kolum şişti morardı.Böyle kan alan opuyu nasıl yapar korkuyorum:)

Canım öncelikle Allah'ım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inan çok mutlu oldum.Bu derdi ancak çeken anlıyor içten cevabın için teşekkürler.Hakikaten zor bir süreç iğnelerden delik deşik oldum.Doktorum kan almıştı damarı patltmış kolum şişti morardı.Böyle kan alan opuyu nasıl yapar korkuyorum:)

Canimmm guvenmekten baska caren yokk malesef bol bol dua et. Benimde esimde ayni problemler TESE perm tissue alinip donduruldu, ben tedaviye baslamadan once bende ignelere 16 sinda basliycam simdiden korku sardi canim ahlbuki benim ucuncu denemem. Benimde damarlarim cok ince oldu icin isini bilmeyen iki uc defa delip kan alamay calsiyodu ama artik bebek ignesiyle aldiriyorum hepp, canin cok aciyor eminim ignelerden ama insallah hayirlisiyla bebisini kucagina aldinmi o zaman gulerek hatirliycan insallahhh, bende iclerine dahilll

Kızlar zaman yaklaştıkça heyecanım giderek artıyor ya stresten ya da verilen hormonlardan vara yoğa ağlamaya başladım tam balli değik ama beş altı gün sonra eşim tese olacak o da çok stresli.Allahım isteyenin kucağını boş çevirme.Arkadaşlarımızın hepsinin yeni çocuğu oldu abartısız etrafımızda sekiz tane felan yeni doğmuş bebek var.Artık kimsenin yanına gitmek istemiyorum.Hamileliklerinde o kadar muhabbetlerini dinledim Rabbim nasip etsin.

Canim yazdiklarinda sanki kendimi buldum. Benimde ayni 6 yillik evli olcam kuzenlerimle ayni anda evlendim, hepsi suan ikinciye hamile tam 8 tane hamile var bizdede ama allah'tan ben yurtdisindayimda, o kadar cok daralmiyorumm... Esinden ameliyat'la alcaklar dimi canim TESA olmasi lazim onunla igneyle aliyolar, benim esime ilk onu denediler fakat olu ciktii spermler onun icin TESE'yle ameliyatla aldilar canim. Esin hic stres yapmasin cnaim, diycem ama mumkun degil biliyorum sebep erke'lerden kaynaklandimi ne kadar eblli etmemeye calissalarda onlar inanki bizden daha uzgun, daha stresli oluyoo... Ben bide Turkiye'den Keciboynu'zu getirtmistim canim bir ay kadar keciboynuzu kuru yyaptim her aksam, sperm kalitesini ve hareketliligini artirsin diyee, hayirlisi bakalim... Hepimizin hakkinda hayirlisi,

inşallh hepiniz den müjdeli haberleri alırız sakın sıkmayın canınızı benim eşimde amelyatla 9 tane sperm bulundu şükürler olsunki oda iki kez hamile kalmama yetti tabi ilk gebeliğim malesef kürtajla sonuçlandı kanımdaki pıhtılaşmadan dolayı ama ikincide önlemimizi aldık çok şükür şimdi kızım sağlıklı 2 ayım kaldı allah tüm olmayanlara vede sizlere nasip etsin inşallah herşeyin başı sağlık allah can sağlığı versin bizlere ve eşlerimize yoksa herşeyin bir zamanı var sadece şükredip sabretmek lazım

inşallh hepiniz den müjdeli haberleri alırız sakın sıkmayın canınızı benim eşimde amelyatla 9 tane sperm bulundu şükürler olsunki oda iki kez hamile kalmama yetti tabi ilk gebeliğim malesef kürtajla sonuçlandı kanımdaki pıhtılaşmadan dolayı ama ikincide önlemimizi aldık çok şükür şimdi kızım sağlıklı 2 ayım kaldı allah tüm olmayanlara vede sizlere nasip etsin inşallah herşeyin başı sağlık allah can sağlığı versin bizlere ve eşlerimize yoksa herşeyin bir zamanı var sadece şükredip sabretmek lazım

ne güzel maşallah,Rabbim bize de nasip eder inşallah.biz de temmuzda düşünüyoruz,dualarınızı eksik etmeyin,çok ihtiyacımız var sizlerin duasına.mutlaka zamanı gelince herşey olur Allah'ın izniyle

Kızlar eşim yarın tese olacak bulunursa beni opuya alacaklar Ne olur dua edin sizin kalpten edeceğinizi düşünüyorum çünkü beni en iyi siz anlarsınız

inşallah Allah hayırlısını sağlıklı evladını nasip etsin.bizimde eşimin genetik sağlam çıktı,yarın gataya sevk alıp çarşamba sanırım başlayacağım iğneler ne kadar sürüyor?kısa protokolde?

inşallah Allah hayırlısını sağlıklı evladını nasip etsin.bizimde eşimin genetik sağlam çıktı,yarın gataya sevk alıp çarşamba sanırım başlayacağım iğneler ne kadar sürüyor?kısa protokolde?

gözünüzaydın inşallah darısı devamına.kısa protokol yumurtalıklarının iğneye cevabına göre 12-15 gün sürüyor

Allah'a şükür bugün tesa ile kısa bir işlem sonucu eşimde çok sayıda sperm bulundu.Sanki hamile kalmış gibi sevindim.Beni hemen opuya aldılar inşallah sonu da hayırlı olur.Yumoşlar dölleniyorlar şimdi...

Hyırlı olsun canım Allah sonucunu da güzel eylesin .Bizden çıkması umut olmuştur inşallah sana.İnana çok basit bir işlem eşim fıldır fıldır geziyor şimdi.

Hyırlı olsun canım Allah sonucunu da güzel eylesin .Bizden çıkması umut olmuştur inşallah sana.İnana çok basit bir işlem eşim fıldır fıldır geziyor şimdi.

gözünaydın canım darısı hamileliğine.transferden sonra dikkat etmeye çalış

3 gonal-f 450 ıu , 3 cetrodite 0,25 mg crinone jel,ovitrelle ve monodoks antibiyotik kullanacağız tedavide.eczane ile anlaşıp ilaç raporu bir hafta sonra çıkacakmış o rapor çıkmadan eczane ile konuşsak sadece %20 sini ödesek verirlermi yoksa illa hepsini verin reçete rapor gelince biz size veririzmi dediler?önceki tecrübelerinizde nasıl oldu arkadaşlar?

Son düzenleme:
Allah'a şükür bugün tesa ile kısa bir işlem sonucu eşimde çok sayıda sperm bulundu.Sanki hamile kalmış gibi sevindim.Beni hemen opuya aldılar inşallah sonu da hayırlı olur.Yumoşlar dölleniyorlar şimdi...

İnşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur umudumuzu arttırdınız.illa tese demişlerdi demek tesada olabiliyor.turkbayragi

3 gonal-f 450 ıu , 3 cetrodite 0,25 mg crinone jel,ovitrelle ve monodoks antibiyotik kullanacağız tedavide.eczane ile anlaşıp ilaç raporu bir hafta sonra çıkacakmış o rapor çıkmadan eczane ile konuşsak sadece %20 sini ödesek verirlermi yoksa illa hepsini verin reçete rapor gelince biz size veririzmi dediler?önceki tecrübelerinizde nasıl oldu arkadaşlar?

eczaneye bağlı, bize verdiler ankara'da.biz raporu sonra verdik,sorun olmadı

Seni o kadar iyi anliyorumkiii Sumakin, benimde esim operasyona girdinde TESE icin o kadar korkmustum, o kadar cok dua etmistimki anlatam canim. Esim cikana kadar operasyn'dan ben agla agla bil hal olmustum, Ucuncu denemem Canada'da olcak insallah benimde burda da esim'den ameliyatla sperm aldilar ve ameliyat oldu hastan'den 5 dakika uzaklikta olan baska bir hastane'ye goturmem gerekiyo'du Cikan sperm'i 1 saat'lik Ameliyat surdu 2 saat ben artik umudu kestim.. Tam o sirada doktor cikti bundna sonrasi senin isin dedi canim, ben sperm'i aldimmm gibi firladimm hemen Dondurlamsi gerken yere yetistirmek icin... Esim'i bile unuttummm sormaya Doktor'a nasil diyee :) Ama teslim ettikten sonra oyle bir kosmusumki Ameliyat Esim'in oldu HAstane'ye benii gormen lazimdiii... Allah hepimizin yardimcisi olsun Kardesimm

teşekkürler sıla Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu süreçleri alnımızın akıyla hayırlı evladımızı kucağımıza alarak tamamlayalım...

Seni o kadar iyi anliyorumkiii Sumakin, benimde esim operasyona girdinde TESE icin o kadar korkmustum, o kadar cok dua etmistimki anlatam canim. Esim cikana kadar operasyn'dan ben agla agla bil hal olmustum, Ucuncu denemem Canada'da olcak insallah benimde burda da esim'den ameliyatla sperm aldilar ve ameliyat oldu hastan'den 5 dakika uzaklikta olan baska bir hastane'ye goturmem gerekiyo'du Cikan sperm'i 1 saat'lik Ameliyat surdu 2 saat ben artik umudu kestim.. Tam o sirada doktor cikti bundna sonrasi senin isin dedi canim, ben sperm'i aldimmm gibi firladimm hemen Dondurlamsi gerken yere yetistirmek icin... Esim'i bile unuttummm sormaya Doktor'a nasil diyee :) Ama teslim ettikten sonra oyle bir kosmusumki Ameliyat Esim'in oldu HAstane'ye benii gormen lazimdiii... Allah hepimizin yardimcisi olsun Kardesimm

Çıkar ya da çıkmaz çok basit geliyor kulağüa ama bunu yaşyan biliyor.Allah'ım bebeklerimizi de kucağımıza almayı nasip etsin

Back
X