• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TESE yöntemi ile sperm bulunup çocuk sahibi olan varmı?

Kızlar yarın tedavi için kontrole gidiyorum Adetimin 21. günü benimki uzun protokol.Heyecanlıyım inanın.Tüp bebek denemesi yapmak zor(tutacak mı tutmayacak mı)ancak teseyle tüp bebek daha zor.(çıkacak mı çıkmayacak mı)Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah .

allah yardımcın olsun...:Saruboceq::Saruboceq:

bizimde tetkiklerimiz bitti salı günü konseye çıkacağız ve sonra gün alıp işlemimizi yaptıracağız umarım hayırlısıyla olur hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar dediğiniz gibi tesede çıkmama ihtimali çıksada sağlıklı olmama hali vs olabiliyormuş umarım sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz...

Kızlar yarın tedavi için kontrole gidiyorum Adetimin 21. günü benimki uzun protokol.Heyecanlıyım inanın.Tüp bebek denemesi yapmak zor(tutacak mı tutmayacak mı)ancak teseyle tüp bebek daha zor.(çıkacak mı çıkmayacak mı)Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah .

Allah yardmcınız olsun,çıkar da tutar da inşallah.stres yapmamaya çalış,olumlu düşün,bunlar çok önemli arkadaşım.inşallah güzel haberlerini duyarız

hayırlısıyla olsun inşallah

Merhaba kızlar lucrin kullanmaya başladın beş tane bitti bile.Minik iğnelerimi eşim yapıyor.ılk yaptığı yer morardı sonrakilerde bir şey yok neyse ki.Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz:)

Merhaba
Benim esimde inmemos testsiden dolayu a*osperm
Ilk denemede cok sayida sperm bulundu ama tutmadi
Ikincide donmus spermle yapildi ttutu suanda 3 ay lik oglum var
Rabbim herkeze nasipo etsin cok zor bo surec

Merhaba

Allah bağışlasın arkadaşım bizim tedavimiz gatada olacak azosperm olduğu için prosedür hızlı işledi.haziran başında kısmetse başlıyoruz bizde tedaviye.hakkımızda hayırlısı.

Merhaba

arkadaşım hangi merkezde yaptırdın,merkez konusunda kararsızım da yardımcı olursan sevinirim

Kızlar zaman yaklaştıkça heyecanım giderek artıyor ya stresten ya da verilen hormonlardan vara yoğa ağlamaya başladım tam balli değik ama beş altı gün sonra eşim tese olacak o da çok stresli.Allahım isteyenin kucağını boş çevirme.Arkadaşlarımızın hepsinin yeni çocuğu oldu abartısız etrafımızda sekiz tane felan yeni doğmuş bebek var.Artık kimsenin yanına gitmek istemiyorum.Hamileliklerinde o kadar muhabbetlerini dinledim Rabbim nasip etsin.

Kızlar zaman yaklaştıkça heyecanım giderek artıyor ya stresten ya da verilen hormonlardan vara yoğa ağlamaya başladım tam balli değik ama beş altı gün sonra eşim tese olacak o da çok stresli.Allahım isteyenin kucağını boş çevirme.Arkadaşlarımızın hepsinin yeni çocuğu oldu abartısız etrafımızda sekiz tane felan yeni doğmuş bebek var.Artık kimsenin yanına gitmek istemiyorum.Hamileliklerinde o kadar muhabbetlerini dinledim Rabbim nasip etsin.

inşallah sizin de olur hocam,hamilelik sonucunu elinize alır sevinçten uçarsınız inşallah.sizi anlıyorum aynı sıkıntıları biz de yaşıyoruz.o nedenle kimseyle görüşmek istemiyor,tlfla bile konuşmak istemiyo insan

evet sumakim inanki her kes senin yaşadıklarını çok iyi anlıyor bunları okurken kendi günlerim aklıma aklıma geldi ama sabret canım allah büyük bizdede azo illeti sorunu var malesef ama şimdi 7 aylık hamileyim çok şükür bu süreç biraz yıpratıyor insanı ama sonundada değdiğini anlıyo insan allah yardımcınız olsun

inşallah sizin de olur hocam,hamilelik sonucunu elinize alır sevinçten uçarsınız inşallah.sizi anlıyorum aynı sıkıntıları biz de yaşıyoruz.o nedenle kimseyle görüşmek istemiyor,tlfla bile konuşmak istemiyo insan

Canım sizin durumunuz ile durumumuz aynı olduğu için sizde çıkmış olmasıyla kendimi teselli ediyorum.inşallah ikimizin de bebekleri olur da senye bu forumu takip eden azolulara umut oluruz.

Back
X