TESE yöntemi ile sperm bulunup çocuk sahibi olan varmı?

sıla öncelikle tese sonucu hareketli 2 sperm bulundu sona (5. güne) 2embriyo sağlıklı kaldı.doktorların erdiği ilaçlar dışında ben kuru üzüm kayısı incir yedim taze ananas yedim günde 3-4 dilim (transfer zamanı önce ve sonrası).eşim 1,5 ay proxeed kullandı sigara alkol kesildi.transfer sonrası ilk 3 gün hareketlerimi kısıtladım, sonra 4. gün uçak yolculuğu yapıp 5. gün normal aktivitelere döndüm hatta biraz fazla yoğun geçti iyi beslendim yüzüstü yatmadım.transferden sonra ilk duşu 3. gün sonunda ikinci duşuda 6. gün sonunda aldım.doktorum bugün folik asit harici tüm ilaçları kestirdi pazar günüde ikinci kanda hcg testim var ondada sıkıntı olmazsa haftaya alttan gebelik kesesine bakılacak Allah'ım hepimize hayırlısını nasip etsin...
eşlerinizede destek olun ; kim demiş sperm taşıyıcı kanalı olmayan erkek baba olmaz diye.....

Canim bizden doku dondurdular ancak cozuldumu sanirim hareketliligi hakkinda belki bilgi aliriz. % gun transferlerinin sansi dah yuksek oluyor, baklim bizimki nasil olcak. Ananaz, kivi, ve portakal bende cok tuketmeye dikat ediyom ebnim transferde bir iki haftaya gercekelescek herhalde simdien yedime ictimi cok dikkat etemey calisiyorum,, ben kendimi bildim bileli yuz ustu yatiyorum canim en zoru bu olcak benim icin simdiden bile gobekteki igne yerleri aciyo yuzustu yattimi yinede sirt ustu cok zor uyuyorum, ama dikkat etcem. Diyenler hamilelik ahberinle utansin cnaim, ayni dert bende de var benim esim icinde oyle diyolar cok uzucu.. rabbim mahcup etmez bu sefer insalalh, bebegin san simsiki tutunur insallah...

P_aytar tebrik ederim saglikli kucagina almayi nasip eder Allah.
Silanaz insallah sende guzel haber verirsin.
Kizlar benim esimde 8 nisan testis biyopsisi yapildi bir suru sperm bulunup donduruldu.
Biz fransada tedavi goruyoruz burda yasadigimiz icin. Agustos'ta adet olunca uzun protokolle tup bebege baslicaz yani eylulde ancak ignelere baslanacak. Insallah ilk denemede tutar fransada 2 embriyo transfer ediyorlar.

P_aytar tebrik ederim saglikli kucagina almayi nasip eder Allah.
Silanaz insallah sende guzel haber verirsin.
Kizlar benim esimde 8 nisan testis biyopsisi yapildi bir suru sperm bulunup donduruldu.
Biz fransada tedavi goruyoruz burda yasadigimiz icin. Agustos'ta adet olunca uzun protokolle tup bebege baslicaz yani eylulde ancak ignelere baslanacak. Insallah ilk denemede tutar fransada 2 embriyo transfer ediyorlar.

Hersey kullaga cok hos geliyo arkadasim, zaten sperm oldumu alalhin izniyle olur, benimde esimden tedaviden iki ay once dondurdlar, uzun trotokolle mayis'ta tedaviye basladim.. hersey yolunda gidiyor alalh ansip ederse bir iki haftaya kalmaz transfer olur benimde insallah yumurtalar dollenirse hayirlisi abkalimm Bende Canada'dayim burda da iki embriyo transferi yapiyolar. Fransa'da develet yardimci oluyomu masraflar icin.... OLmasaa ne yazar ayri bir meselede bilgi amacli...

paytar tebrik ederim senin sonucunu aramaya başladım topikte yazmışsındır diye
çok sevindim allahım ol derse her türlü oluyor
hayırlı olsun

merhaba kızlar.benim eşimde de kanal tıkanıklığı vardı.çok şükür tese ile çok sayıda sperm bulunup donduruldu.mayısta tedaviye başladım haziranın 10 unda transferim yapıldı.RABBıME binlerce şükür kuzucuma hamileyim.bugün itibariyle 5+6 dayız.daha çok yeni.RABBıM isteyen herkese nasib etsin inşallah.umudunuzu yitirmeyin hep inanın.sevgiler.....

Hersey kullaga cok hos geliyo arkadasim, zaten sperm oldumu alalhin izniyle olur, benimde esimden tedaviden iki ay once dondurdlar, uzun trotokolle mayis'ta tedaviye basladim.. hersey yolunda gidiyor alalh ansip ederse bir iki haftaya kalmaz transfer olur benimde insallah yumurtalar dollenirse hayirlisi abkalimm Bende Canada'dayim burda da iki embriyo transferi yapiyolar. Fransa'da develet yardimci oluyomu masraflar icin.... OLmasaa ne yazar ayri bir meselede bilgi amacli...

insallah hamile haberini aliriz.
Fransa'da devlet tüp bebegi 100% karsiliyor 3 denemeyi. Cebimizden para çikmiyor. Bizim için iyi birsey. MErkez bize 70km uzaklikta gel git masraf oluyor ilk zamanlar çok gidip geldik artik gerek yok. Yumurta takibi ultrasonla oldugum sehirde olacak ben merkeze sadec yumurta toplama ve transfer için gidicem sabah gidip aksam eve dönücem.
Hayirlisi olsun. Insallah emeklerimiz bosa gitmez.

merhaba kızlar.benim eşimde de kanal tıkanıklığı vardı.çok şükür tese ile çok sayıda sperm bulunup donduruldu.mayısta tedaviye başladım haziranın 10 unda transferim yapıldı.RABBİME binlerce şükür kuzucuma hamileyim.bugün itibariyle 5+6 dayız.daha çok yeni.RABBİM isteyen herkese nasib etsin inşallah.umudunuzu yitirmeyin hep inanın.sevgiler.....

Tebrik ederim bebisim. Insallah saglikli kucagina alirsin bebegini.
Bu senin ilk tÜp denemesi miydi ? Esinin sperm kalitesi nasildi benim esiminki ortaymis sinirda dedi doktor.

merhaba kızlar.benim eşimde de kanal tıkanıklığı vardı.çok şükür tese ile çok sayıda sperm bulunup donduruldu.mayısta tedaviye başladım haziranın 10 unda transferim yapıldı.RABBİME binlerce şükür kuzucuma hamileyim.bugün itibariyle 5+6 dayız.daha çok yeni.RABBİM isteyen herkese nasib etsin inşallah.umudunuzu yitirmeyin hep inanın.sevgiler.....

tEBRIKLER CANIM, benimde tedavi Mayis'ta uzun protoklle basladi, haftaya transferim olcak insallah, benimde esimden TESE ile doku dondurdular .. rabbim insalalh sizler gibi banada nasip eyler Pozitif haberlerini vermyee....

insallah hamile haberini aliriz.
Fransa'da devlet tüp bebegi 100% karsiliyor 3 denemeyi. Cebimizden para çikmiyor. Bizim için iyi birsey. MErkez bize 70km uzaklikta gel git masraf oluyor ilk zamanlar çok gidip geldik artik gerek yok. Yumurta takibi ultrasonla oldugum sehirde olacak ben merkeze sadec yumurta toplama ve transfer için gidicem sabah gidip aksam eve dönücem.
Hayirlisi olsun. Insallah emeklerimiz bosa gitmez.

Merhaba, cok sanslisin arkadasim, tedavinin karsilanamsi Cok guzel, benim Ilk iki denem turkiye'de oldu dusun tedavi, biletler, orda harcadigin, simdi ucuncu burda simdiye kadar gaz parasi, parking parasi, araba olmadimi otobus parasi hic dahild egil arkadasim tam olarak turk parasi 15 milyar para harcadik ve hala tedavim suruyo... Allaha sukur olsunki esimin isi iyi, altinda kalkiyoruz, birikmislerle hallletmeye calisiyoruzz.. Yumurta takibi icin iki gunde bir gidiyosun canim, yumurta toplama islemine bir iki gun once her gun gitmye basliyosun benim persembe yoplancak herhalde... Insallah rabbim su mubarek uc aylarin hurmetine hepimizin yuzunu guldurur..

Tebrik ederim bebisim. Insallah saglikli kucagina alirsin bebegini.
Bu senin ilk tÜp denemesi miydi ? Esinin sperm kalitesi nasildi benim esiminki ortaymis sinirda dedi doktor.

ilk denememizdi canım.inan ki sperm kalitesiyle ilgili bişey demediler. hiç bilmiyorum yani.inşallah darısı başınıza

tEBRIKLER CANIM, benimde tedavi Mayis'ta uzun protoklle basladi, haftaya transferim olcak insallah, benimde esimden TESE ile doku dondurdular .. rabbim insalalh sizler gibi banada nasip eyler Pozitif haberlerini vermyee....

inşallah canım RABBİM isteyen herkese nasib etsin. hadi hayırlı haberler inşallah......

Merhaba, cok sanslisin arkadasim, tedavinin karsilanamsi Cok guzel, benim Ilk iki denem turkiye'de oldu dusun tedavi, biletler, orda harcadigin, simdi ucuncu burda simdiye kadar gaz parasi, parking parasi, araba olmadimi otobus parasi hic dahild egil arkadasim tam olarak turk parasi 15 milyar para harcadik ve hala tedavim suruyo... Allaha sukur olsunki esimin isi iyi, altinda kalkiyoruz, birikmislerle hallletmeye calisiyoruzz.. Yumurta takibi icin iki gunde bir gidiyosun canim, yumurta toplama islemine bir iki gun once her gun gitmye basliyosun benim persembe yoplancak herhalde... Insallah rabbim su mubarek uc aylarin hurmetine hepimizin yuzunu guldurur..

Evet sansliyiz sigortanin 100% karsilamasi yoksa zor olurdu bizim için.
Ben yeni ise girdim esim çalismiyor buralarda hayat zor avrupa'nin adi var tadi yok.
merkez bize 70 km yinede anlattigim gibi masrafli oluyor.
Benim yumurta takibim oturdugum sehirde olucak iyikide 70km yolla git gel git gel zor olurdu hem isten izin almam zor gireli 2 ay oldu.
Ben tüp bebek merkezine sadece yumurta toplama islemi için gidicem ve transfer yani 2 defa. Diger tahliler oturdugum yerde olucak.
Insallah bu kez tutar bebegin seninle beraber olur.

slm hepinize bende tese ile suan ikizlerime hamileyimmmm eşimde 5 tane sperm hücresi bulundu ve donduruldu bende de 14 tane yumurta toplandı daha dün öğrendim hamile olduğumu kan değerim 176 çıktı dr ikiz olma ihtimali yüksek dediiii çokkk mutluyum hep hayalimdi ikizzzz evlatttt

slm hepinize bende tese ile suan ikizlerime hamileyimmmm eşimde 5 tane sperm hücresi bulundu ve donduruldu bende de 14 tane yumurta toplandı daha dün öğrendim hamile olduğumu kan değerim 176 çıktı dr ikiz olma ihtimali yüksek dediiii çokkk mutluyum hep hayalimdi ikizzzz evlatttt

Coks evindim arkadasim, darisi bizleridne basina Insalalh, benim esimden'de doku dondurdular, sperm kalitesi ahkkinda hic bir fikrim yok hayrilisi bakalim...

Back
X