sıla öncelikle tese sonucu hareketli 2 sperm bulundu sona (5. güne) 2embriyo sağlıklı kaldı.doktorların erdiği ilaçlar dışında ben kuru üzüm kayısı incir yedim taze ananas yedim günde 3-4 dilim (transfer zamanı önce ve sonrası).eşim 1,5 ay proxeed kullandı sigara alkol kesildi.transfer sonrası ilk 3 gün hareketlerimi kısıtladım, sonra 4. gün uçak yolculuğu yapıp 5. gün normal aktivitelere döndüm hatta biraz fazla yoğun geçti iyi beslendim yüzüstü yatmadım.transferden sonra ilk duşu 3. gün sonunda ikinci duşuda 6. gün sonunda aldım.doktorum bugün folik asit harici tüm ilaçları kestirdi pazar günüde ikinci kanda hcg testim var ondada sıkıntı olmazsa haftaya alttan gebelik kesesine bakılacak Allah'ım hepimize hayırlısını nasip etsin...
eşlerinizede destek olun ; kim demiş sperm taşıyıcı kanalı olmayan erkek baba olmaz diye.....
Canim bizden doku dondurdular ancak cozuldumu sanirim hareketliligi hakkinda belki bilgi aliriz. % gun transferlerinin sansi dah yuksek oluyor, baklim bizimki nasil olcak. Ananaz, kivi, ve portakal bende cok tuketmeye dikat ediyom ebnim transferde bir iki haftaya gercekelescek herhalde simdien yedime ictimi cok dikkat etemey calisiyorum,, ben kendimi bildim bileli yuz ustu yatiyorum canim en zoru bu olcak benim icin simdiden bile gobekteki igne yerleri aciyo yuzustu yattimi yinede sirt ustu cok zor uyuyorum, ama dikkat etcem. Diyenler hamilelik ahberinle utansin cnaim, ayni dert bende de var benim esim icinde oyle diyolar cok uzucu.. rabbim mahcup etmez bu sefer insalalh, bebegin san simsiki tutunur insallah...