TESE yöntemi ile sperm bulunup çocuk sahibi olan varmı?

tese sonucu sperm bulundu artan doku donduruldu eşim savaştan çıkmış gibi zor yürüyor..ama değdi.crinoneye başladım. 7 yumurtadan 4ü döllenebilmiş bekliyoruz şimdi...dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

hocam Rabbim yardımcınız olsun,güzel haberler alırsınız inşallah

tese sonucu sperm bulundu artan doku donduruldu eşim savaştan çıkmış gibi zor yürüyor..ama değdi.crinoneye başladım. 7 yumurtadan 4ü döllenebilmiş bekliyoruz şimdi...dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

inşallah sonunda bebeğine kavuşursun arkadaşım dua larım seninşle..

teşekkür ederim belginciğim.bugün 3. gün bize çarşamba yani 5. gün transferi olacak.cuma 7 yumurta döllenmeye bırakıldı 4 ü döllendi bugünde gelişimi iyi olan 3 tanesi kaldı umarım sağlıklı bebişime kavuşurum cümlemize nasip eylesin Ya'Rab..

teşekkür ederim belginciğim.bugün 3. gün bize çarşamba yani 5. gün transferi olacak.cuma 7 yumurta döllenmeye bırakıldı 4 ü döllendi bugünde gelişimi iyi olan 3 tanesi kaldı umarım sağlıklı bebişime kavuşurum cümlemize nasip eylesin Ya'Rab..

inşallah kavuşursun yavruna canım dualarım seninle...:Saruboceq::Saruboceq:

hocam Rabbim yardımcınız olsun,güzel haberler alırsınız inşallah

Merhaba arkadasim benim esimde ayni sekil doku donduruldu, uzun protokol'deyim bende Lupron basladim, adet olduktan sorna digerleride basliycak, en buyuk korkum simdilik ya yumurtalar toplanmazsa, ilk defa doku dondurdular ... nasil olcak bilmiyorum, kaliteden hic haberimiz yok ancak yumurtalara injekt ettikten sonra, heycanla bekliyorum allah yardimcimiz olsun arkadasimmm...

Allah hayırlısını nasip etsin sılanaz doku dondurduklarına göre sperm var sendende topladıktan sonra çözüp döllerler ve umarım bol bol embriyon oluşur bebeğine kavuşursun

bugün 2 embriyomun kaldığını ve iyi olduğunu , geliştiğini söylediler yarına transfer(5.gün transferi) var ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

Allah hayırlısını nasip etsin sılanaz doku dondurduklarına göre sperm var sendende topladıktan sonra çözüp döllerler ve umarım bol bol embriyon oluşur bebeğine kavuşursun

Sagol canim suan tek endisem oydu insallah sizler hayirli haberler alirsinizda banada morel olur, allah yardimcimiz olsun.. Hepmizim bebklerimize insallah kavusuruz, hep olumlu duzunmeye calisyorum, rabbim hakkimizda hayirlisini ansip eyler insallah...

bugün 2 embriyomun kaldığını ve iyi olduğunu , geliştiğini söylediler yarına transfer(5.gün transferi) var ne olur dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

Allah yardimcin olsun arkadasim olumlu dusunmeye calis, 5 gun transferleinde embriyolar cok gelismis oldugu icin, hep olumlu haberler aliniyo, insalah sende pozitif sonuclar alirsin, dualarimiz seninle... ALLAH yardimcin olsun...

Allah yardimcin olsun arkadasim olumlu dusunmeye calis, 5 gun transferleinde embriyolar cok gelismis oldugu icin, hep olumlu haberler aliniyo, insalah sende pozitif sonuclar alirsin, dualarimiz seninle... ALLAH yardimcin olsun...

Amin sılanaz 5. gün transferi olacak normalde 5 embriyomu tutuyorlarmış ama gelişim olarak 2 si iyiymiş bakalım yarına en iyisi transfer olacak hakkımızda hayırlısı Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin.

bugün 5. gün blast transferim yapıldı (1 tane diğerinide dondurdular) 2 temmuza test tarihim.transferden sonra 1 saat dinlenip tuvalete çıktım ve eve giderkende taksi biraz yollardan dolayı sarsıntılıydı.doktorlar çok ümitli konuştular folbiol estraderm ve crinone jel kullanacağım umarım tutar bebişim.dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

bugün 5. gün blast transferim yapıldı (1 tane diğerinide dondurdular) 2 temmuza test tarihim.transferden sonra 1 saat dinlenip tuvalete çıktım ve eve giderkende taksi biraz yollardan dolayı sarsıntılıydı.doktorlar çok ümitli konuştular folbiol estraderm ve crinone jel kullanacağım umarım tutar bebişim.dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

Allah ikinizinde yardimcisi olsun, insallah ahyirlisiyla pozitif sonuclar alir bebislerinizi kucaginiza alirsinizzz,

beta HCG =127 Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun bu başlığı mart ayında ürologa gidip yıkıma uğradıktan sonra açmış ve sürekli araştırmadaydık ve burada paylaşımlarımız oldu eğer doğuştan sperm kanalları yokluğu mevcut ise sigara alkol bırakılıp proxeed plus kullanılarak kısa protokolle gebelik elde ettik.darısı tüm isteyenlere nasip olsun

Canım çok mutlu oldum ilk transfer oldu dediğinde tutacağı içime doğmuştu.Her gün Yasin suresi ve Ayetel kürsi oku da bebeğini korusun.Bu sureler zırh gibiymiş.

Amin hocam cümlemize çok sağol canım transferden sonra 5. günde gidip yni atandığım yere başlayış yaptım vanda fellik fellik dolandık durduk umarım Allah tamamına erdirir.

Amin hocam cümlemize çok sağol canım transferden sonra 5. günde gidip yni atandığım yere başlayış yaptım vanda fellik fellik dolandık durduk umarım Allah tamamına erdirir.

Tebrikler canim cok sevindim senin adina, allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip eyler insallah, Banda umit oldun, bende insallah hayirli sonuclar alirim.. Alalh yardimcimiz olsun

Arkadasim nelere dikkat ettigini, nelar yaptigini, kisaca bu deonemi ansil gecridini yazarsna cok sevinirim..

sıla öncelikle tese sonucu hareketli 2 sperm bulundu sona (5. güne) 2embriyo sağlıklı kaldı.doktorların erdiği ilaçlar dışında ben kuru üzüm kayısı incir yedim taze ananas yedim günde 3-4 dilim (transfer zamanı önce ve sonrası).eşim 1,5 ay proxeed kullandı sigara alkol kesildi.transfer sonrası ilk 3 gün hareketlerimi kısıtladım, sonra 4. gün uçak yolculuğu yapıp 5. gün normal aktivitelere döndüm hatta biraz fazla yoğun geçti iyi beslendim yüzüstü yatmadım.transferden sonra ilk duşu 3. gün sonunda ikinci duşuda 6. gün sonunda aldım.doktorum bugün folik asit harici tüm ilaçları kestirdi pazar günüde ikinci kanda hcg testim var ondada sıkıntı olmazsa haftaya alttan gebelik kesesine bakılacak Allah'ım hepimize hayırlısını nasip etsin...
eşlerinizede destek olun ; kim demiş sperm taşıyıcı kanalı olmayan erkek baba olmaz diye.....

Back
X