TESE yöntemi ile sperm bulunup çocuk sahibi olan varmı?

Kızlar biz ikinciyi deneyeceğiz inşallah ağustosta yılmak yok ilki tutmadı ama .Genarta gitmeyi düşünüyoruz.Doktor Hanım eşime vitamin önerdi .Bir de ben çinko selenyum a c vitaminleri ve folik asit veriyorum onları kullanıyor.ılk tesada bulunan spermler için iyi demişlerdi ellinin üstünde şans vermişlerdi ancak tutmayınca sperm kalitesi dediler.ınşallah ikincide...

Espoir seni azosperm topiğinden takip etmiştim durumumuz benziyordu sekiz nisanda özel bakmıştım.Şükür sizde de bizde de çıktı.Canım yalnız geç kalmışsınız biz bir kere denedik ikinciyi de aynı zamanlarda düşünüyoruz.Ama benmki kısa olacak galiba.İlki uzun olup başarısız olunca kısa deneyelim dedi doktor.

transfer günü sayılmıyor sanırım o günü saymıyorum 13 günn dr perşembe bi daha gel dedi bakalımm inş hayırlısı olurr senin tek mi cnmm bebişin

yok canım bana ikiz denmedi sadece çok iyi demişti ve crinone jel estraderm bantı kesmişti.haftasonuna kese görmeye gideceğiz hepimize hakkımızda hayırlısı

Kızlar biz ikinciyi deneyeceğiz inşallah ağustosta yılmak yok ilki tutmadı ama .Genarta gitmeyi düşünüyoruz.Doktor Hanım eşime vitamin önerdi .Bir de ben çinko selenyum a c vitaminleri ve folik asit veriyorum onları kullanıyor.İlk tesada bulunan spermler için iyi demişlerdi ellinin üstünde şans vermişlerdi ancak tutmayınca sperm kalitesi dediler.İnşallah ikincide...

hocam Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. biz proxeed plus kullandık ürologumuz (Lütfü Tahmaz genarttada çalışıyor sanırım) onu önerdi ama faydasının olup olmadığını anlayamadık önceki veriler olmadığından.bizim 6 emriyodan 5. gün blastı transferimize 2 sağlıklı embriyo kaldı biri transfer diğeri donduruldu.bizim sperm ayrıştırmasında iyi hareketli 2 sperm vardı dendi muhtemelen son ikiyede bunlarla oluşan embriyolar kaldı benden tavsiye embriyoları blast aşamasında transfer etsinler özel merkezler 3. günde transfer edip yolluyorlarmış ancak 5. gün transferi daha sağlıklı oluyormuş tabi embriyo gelişimi takibi esnasında kararı veriliyor.bunlar GATA daki doktorlardan öğrendiklerim birde transfer esnasında rahim yapısına göre tam üst arka kısmında salınması gerekiyormuş embriyonun birçok özel merkezdeki doktor rahimin girişine bırakıveriyormuş...

kızlar hamıs olanlar gozunuz aydın
alahım tamamına erdırsın bu mutlulugu
benımde esımde semen testınde bakıldııgnda ya 1-2 yada 0 deger verıyor ama yıkandıgında 45-46 tane sperm cıkmıstı
ılk denememızde ve olumsuz sonuclandı donmusta olmadı
doktor olmamasını spermın kalıtesızlıgıne bagladı
ben kısın denemıstım ılk tedavıyı
sonra esıme kecı boynuzu kuru
sonra corek otu bal
doktorumda cınko vıtamın verdı esıme
bugn uzun protokolde 4,gunumuz
ve esımden doktor semen ıstedı
vee hamdolsun esımın ılk defa yıkandıktan sonra 50-60 oldu spermı
ama doktorum bana bukezde denıyelım tutmazsa esıne tese yaparız dedı
ben esıme demedım uzulmesın sımdı daha bırsey bellı olmadan dedım
ve ınanıyorum o yedıgı kurler ve ılacların vesılesı oldu
ınsallh umuyorum sekıl bozukluguda duzelmıstır vee ıyı doller yumurtamı
bırde doktorum 5,gunu transferı yapıcam dedı
cunku dayananlar daha tutma ıhtımalı var dedı
ıste bakalım benım gucum sızlerı gordukce artıoyor
p-aytarım senınde embrıyon dayanmıs bende ınanıyorum bıızmkıde dayanıcak ınsalalh
ınsalah donmusumuzda olur oyle umuyorum
bana dua edın lutfen

sagol canım ınsallah
cok sagol umutlu olmaya rabbıme sıgınmaya dua etmeye sureklı calısıyorum
sızınde uzun protokolmu oldu
nekadar surdugunu ogrenmek ıstıyorumda
benım ılkınde kısa protokoldu bunu degıstırdı doktorum

benim yaş/rahim filmi/kan/ultrason sonucu değerlendirmede kısa protokole karar verildi zaten yaşıma göre hemen başlayalım dedi ama sonra ultrasondan bakınca rahim filminede bakalım bi dedi.süreç kısa protokol oldu bende yaklaşık 12 gün GONAL-F ve son 6 gününde CETRODıTE kullandım yumurta toplandıktan sonra CRıNONE JEL e başladım folbiol tablet kullandım halende kullanıyorum. benden 7 yumurta aldılar 6 sı iyiy miş son 5 güne 2 embriyo kaldı.sperm kalitesi testis olduğu için belli bir olgunlukta o yüzden çok çok donmuş embriyo olamıyor maalesef ama Allah'ıma şükürler olsunki bebişim tutundu.darısı başına nisam

ayy canım cooık sagol
benımde ılk denemede kısa protokolde 10 yumurta toplandı
6sı cekırdeklıymıs ve ısleme alınmıs
ama 2 sı kaldı sona 7 hucrelı
sonra olmadı
doktor uzun protokol yapalım dedı
bırde bende rahım fılmı cekılmedı
doktorum gerek ok dedı
usg de normal gorunuyor dedı
ben doktoruma guvenıyorum nasıp bakalım
cnım ınsallah dogurursun vee dıger donmusunda ıkız kardesı olur cocgunun canım
pekı sen suan yıne degerıne baktırıcanmı yoksa hafta sonu ıcın beklıyonmu
artık kese gorcez demıssın
ayyyyyy hem korkuyorum hem heycanlıyım
ınsan olmıcak dıye korkuyor ama umudunuda yıtıremıyor
hersey sagolasın canım

kana iki kez yeter dedi doktorumuz haftasonuna vajinal ultrasonda keseye bakılacak
ama öksürüklerim hakikaten sarsıcı umarım zararı olmaz...

canım hala gecmedımı oksurmen
korkma allahın ıznıyle yavrun sımsıkı tutunmustur karnına canım
ama doktora gıdıp yada bıtkı kullanma gıbı hakkın varmı
doktoruna sorsaydın keske yaaa
allah sıfa versın
enazından bal yesen hafıflestır bıraz

sağol canım nöbet şeklinde takır takır öksürüyorum maalesef...doktora iki kez gittim biri acil diğeri kadın doğum doktorumdu bol sıvı pastil nane limon vs kullanıyorum ama pek fayda etmiyor tek korkum bebeğime zarar gelmesi

canım korkma
allahım buyuktur
sen yıne ac karnına hakıkı balda kullan
bırde klıma onunda felan durma
havalar sıcak ınsan acık yatıyor
yada klımadan etkılenıyıor
allahım esırgesın senı ve hepımızı

slm hepinize bende tese ile suan ikizlerime hamileyimmmm eşimde 5 tane sperm hücresi bulundu ve donduruldu bende de 14 tane yumurta toplandı daha dün öğrendim hamile olduğumu kan değerim 176 çıktı dr ikiz olma ihtimali yüksek dediiii çokkk mutluyum hep hayalimdi ikizzzz evlatttt

tebrik ederim darisiz bizlere bütün isteyenlere.
Esinde bulunan 5 sperm hücrenin kalitesi nasildi birsey söyledi mi bu konuda doktor.
Esimdede bir sürü sperm bulundu donduruldu fakat biyolojist kalitesi orta dedi sinirda yani.

Espoir seni azosperm topiğinden takip etmiştim durumumuz benziyordu sekiz nisanda özel bakmıştım.Şükür sizde de bizde de çıktı.Canım yalnız geç kalmışsınız biz bir kere denedik ikinciyi de aynı zamanlarda düşünüyoruz.Ama benmki kısa olacak galiba.İlki uzun olup başarısız olunca kısa deneyelim dedi doktor.

Merhaba sumakim.
Evet canim sükÜr çikti sizdede çikti adiniza sevindim.
Geç kalmamizin nedeni bunlar canim.
Benim rahim içinde polip göründü yani et beni. Tüp bebege baslamadan Önce rahimi içi temizlenmesi gerekiyormus ki bebek tutunsun.
15 haziran histeroskopi ve kürtaj yöntemiyle poliplerim alindi.
Bana uzun protokol dedikleri için temmuz adetimle baslaya bilirdim fakat agustos ayinda bizim merkez kapali oluyor yaz tatili nedeniyle. Sonuçta bir ay sonra baslicam allahin izniyle agustos adetiminle beraber fakat eylül'de çÜnkI agustos'ta hastalandigimda 21ci gün ignelere baslicakmisim. En azindan ramazani aksatmadan niyetlenirim.
Geç olsun iyi olsun.
Bende daha erken baslamak isterdim ama nasip bende sorun çikinca ertelemek zorunda kaldik.
Sen ne zaman basliyorsun ikinciye ?

tebrik ederim darisiz bizlere bütün isteyenlere.
Esinde bulunan 5 sperm hücrenin kalitesi nasildi birsey söyledi mi bu konuda doktor.
Esimdede bir sürü sperm bulundu donduruldu fakat biyolojist kalitesi orta dedi sinirda yani.

canım inş dualarım sizlerle tese en kalitelilerni topluyorlar biyolog bulunan sperm hücrelerine bakıyo geliyo dr söylüyo ona göre kalitesizse devam ediyo ameliyata korkma hiçç inş hamile kalacan sende merak etmee :CüvCüv:

canım inş dualarım sizlerle tese en kalitelilerni topluyorlar biyolog bulunan sperm hücrelerine bakıyo geliyo dr söylüyo ona göre kalitesizse devam ediyo ameliyata korkma hiçç inş hamile kalacan sende merak etmee :CüvCüv:

Insallah dedigin gibidir asiii.
Esim 8 nisan ameliyat oldu ürolog sadece bir çok sayida sperm bulundugu söyledi o kadar.
Haziran 7sinde biyolojistle görüstügümüzde kaliteleri sinirda dedi bende anlayamadim içime korku girdi tutmasa diye.
Senin esinin azosperm sebebi neydi ?

Insallah dedigin gibidir asiii.
Esim 8 nisan ameliyat oldu ürolog sadece bir çok sayida sperm bulundugu söyledi o kadar.
Haziran 7sinde biyolojistle görüstügümüzde kaliteleri sinirda dedi bende anlayamadim içime korku girdi tutmasa diye.
Senin esinin azosperm sebebi neydi ?

valla cnm biz bi varikosel ameliyatı olduk sperm sayımız 500.000 di ama 2 sene oldu şimdi bi daha yaptırdık test bu sefer hiç çıkmadı sperm tese dedi dr bizde anlmadık yani allah aşükür 5 tane bulundu die elimize kağıt verdi tüp bebek merkezi merkezimize ürolog geldi orada yaptı sonuçta hemen çıktı zaten kendi dr da onayladı yani sizin elinize kağıt verilmedi mi

ama şuanda eşimin ameliyat yerinde sanki iltihap toplanmış gibi sert bi şey var yuvarlak top gibi korktuk yarın dr gidecez inş önemli bi şey değildir

hocam Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. biz proxeed plus kullandık ürologumuz (Lütfü Tahmaz genarttada çalışıyor sanırım) onu önerdi ama faydasının olup olmadığını anlayamadık önceki veriler olmadığından.bizim 6 emriyodan 5. gün blastı transferimize 2 sağlıklı embriyo kaldı biri transfer diğeri donduruldu.bizim sperm ayrıştırmasında iyi hareketli 2 sperm vardı dendi muhtemelen son ikiyede bunlarla oluşan embriyolar kaldı benden tavsiye embriyoları blast aşamasında transfer etsinler özel merkezler 3. günde transfer edip yolluyorlarmış ancak 5. gün transferi daha sağlıklı oluyormuş tabi embriyo gelişimi takibi esnasında kararı veriliyor.bunlar GATA daki doktorlardan öğrendiklerim birde transfer esnasında rahim yapısına göre tam üst arka kısmında salınması gerekiyormuş embriyonun birçok özel merkezdeki doktor rahimin girişine bırakıveriyormuş...

Sağol canı.Allah sana da bebeğine de sağlık versin.Biz de beşinci gün istiyoruz ama gelişime göre değerlendiriyorlar sanırım.Bizim embriyo kalitesi grade 1-2 ydi.yani tamkaliteli değil. temmuzda adetimin ikinci günü ön görüşmeye gideceğiz.Genartta tesa tese yaptıran var mı acaba

Back
X