suayaz Guru Kayıtlı Üye 23 Şubat 2008 114 1 296 Ankara 15 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi suayaz #1 Cannes'da ödülünü "Benim yalnız ve güzel, tutku içinde sevdiğim ülkeme” diyerek alan Nuri Bilge Ceylan'ı öncelikle duyarlılığı ve Oscar yolunda 65 film arasından sıyrılarak, son elemeden önceki 9 film arasına kalan Üç Maymun filmi için tebrik ediyorum. dilerim başarıları devam eder. 5 aday arasına kalır ve ödülü kucaklar.
Cannes'da ödülünü "Benim yalnız ve güzel, tutku içinde sevdiğim ülkeme” diyerek alan Nuri Bilge Ceylan'ı öncelikle duyarlılığı ve Oscar yolunda 65 film arasından sıyrılarak, son elemeden önceki 9 film arasına kalan Üç Maymun filmi için tebrik ediyorum. dilerim başarıları devam eder. 5 aday arasına kalır ve ödülü kucaklar.
W Womanizer Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2008 2.704 7 116 Diğer 16 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi suayaz #2 Nuri Bilge Ceylan a başarılar diliyorum tüm kalbimle:Saruboceq: ödüle doymuyor dünyanın en iyi yönetmenlerinden biri:lepi: Mayıs Sıkıntısı,İklimler,Kasaba tekrar tekrar izlenecek filmler Üç Maymun u izlemedim ama çok iyi bir film olduğuna eminim yönetmen diye geçinen Serdar Akar ve türevleri ancak kendi ruh hastalıklarını yansıtan filmler çekerler dönüp bir Ceylan a baksınlar
Nuri Bilge Ceylan a başarılar diliyorum tüm kalbimle:Saruboceq: ödüle doymuyor dünyanın en iyi yönetmenlerinden biri:lepi: Mayıs Sıkıntısı,İklimler,Kasaba tekrar tekrar izlenecek filmler Üç Maymun u izlemedim ama çok iyi bir film olduğuna eminim yönetmen diye geçinen Serdar Akar ve türevleri ancak kendi ruh hastalıklarını yansıtan filmler çekerler dönüp bir Ceylan a baksınlar