- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
- Konu Sahibi 06crazyim06
bugün 3 haftalık rapor sürecinden sonra yeni burnuşumla ilk iş günümdü herkes okadar beğendi kiiii allah herkese istediği gibi bir burun nasip etsinnnnn heyecanımı paylaşmak istedim kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün 3 haftalık rapor sürecinden sonra yeni burnuşumla ilk iş günümdü herkes okadar beğendi kiiii allah herkese istediği gibi bir burun nasip etsinnnnn heyecanımı paylaşmak istedim kızlar
Gözün aydin canim benim. Saglikli, güzel ve ömùrlük burun olur insallah.
canııım gözün aydın beğenmene çook sevindim darısı bana ve eeedddaaa arkadaşıma biz de tevfik beyle görüşeceğiz![]()
Darısı bi de bana bana.. :) Başka kime..![]()
Mutlu olmana sevindim canım ama biz de bu guzel burnu görmek istiyoruz Tevfik hocamız neler yapmış bir bakalım. Rica etsem resim eklermisin canım![]()
cok sevindim tatlım
Selam canım hayırlı uğurlu olsun içim kıpır kıpır şuan çok sevindim Allah pişman ettirmesin hep mutlu ol burnunla inşallah. Fotoğraf bekliyoruz evet mutlaka eklemelisin..![]()
canııım gözün aydın beğenmene çook sevindim darısı bana ve eeedddaaa arkadaşıma biz de tevfik beyle görüşeceğiz![]()
mail adresi tevfiksozen@gmail.com
kaça yaptı burnunuzu hoca ?
tatlım benim sadece estetik değil burun kemiğimde de eğrilik vardı o a düzeltildi oyüzden ücret konusunu doktorla görüşürsen sana daha sağlıklı bilgi verir
asya yukarı ne kadara yapıyor ki ?[/QUOT
öyle ücret uçuk değil bu konuda sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum dediğim gibi seni doktora yönlendireceğim bu konuda