teşekkürler tevfik sözen

06crazyim06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
722
595
123
bugün 3 haftalık rapor sürecinden sonra yeni burnuşumla ilk iş günümdü herkes okadar beğendi kiiii allah herkese istediği gibi bir burun nasip etsinnnnn heyecanımı paylaşmak istedim kızlar

bugün 3 haftalık rapor sürecinden sonra yeni burnuşumla ilk iş günümdü herkes okadar beğendi kiiii allah herkese istediği gibi bir burun nasip etsinnnnn heyecanımı paylaşmak istedim kızlar

Mutlu olmana sevindim canım ama biz de bu guzel burnu görmek istiyoruz Tevfik hocamız neler yapmış bir bakalım. Rica etsem resim eklermisin canım :46:

Selam canım hayırlı uğurlu olsun içim kıpır kıpır şuan çok sevindim Allah pişman ettirmesin hep mutlu ol burnunla inşallah. Fotoğraf bekliyoruz evet mutlaka eklemelisin.. :52:

canııım gözün aydın beğenmene çook sevindim darısı bana ve eeedddaaa arkadaşıma biz de tevfik beyle görüşeceğiz:54:

canııım gözün aydın beğenmene çook sevindim darısı bana ve eeedddaaa arkadaşıma biz de tevfik beyle görüşeceğiz:54:

tatlım yani size Tevfik sözene ameliyat olun yada olmayın diyemem ama allaha şükür şuana kadar ki bütün herşeyden inanılmaz memnunum darısı sizin başınıza inş.

Back
X