Allah şifasını versin. Ölüm hepimizin başına geliyor. Allah'tan geldik Allah'a gidicez. Rabbim çok cektirmesin yani ne denir ki çok da bilemiyorum.Merhaba hanımlar. Dedem yoğunbakımda ve artık öldü ölecek. Çok severim ve henüz ayrı kalmaya hazır değilim ama acı çekmesini de istemiyorum çok üzülüyorum ama acı çekiyor. Ağlamamı durduramıyorum. Biliyorum ne acılar var insanlar nelerle uğraşıyor ama babam gibiydi. Şu hayatta çok acılar çekti. Güzel anılarımız gözümün önünde ağlamamı durduramıyorum. İçimi ferahlatır mısınız nolur dede diyip geçmeyin şu hayatta en sevdiğim insanlardan biriydi. Yorumlarınıza yazamam belki ama hepsini okuyacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
ne acılar var diye düşünmeyin. Hayatta en büyük acı sevdiğin birini kaybetmek. Sonırı mı var bunun ona üzülünür buna üzülünmez diye. Allah size dayanma gücü versin. Kendinizi boğmayın. Ağlayın. Yaşayın acınızı.. Biliyorum ne acılar var insanlar nelerle uğraşıyor ama babam gibiydi.
Allah dedenize hayırlı şifalar, herkese hayırlı ölümler versin.. Herkesin acısı kendine büyüktür, sizin dedenizde sizin için çok kıymetliymiş, ne mutlu ona.. Benim babannemde ölüm döşeğindeydi, bende ağlamamı durduramıyordum.. Ben en çok onun yaşayamadıklarına üzülerek ağladım, bi güzel söze hasretti.. Sonra çok genç yaşda kuzenimi kaybettik, onun acısı tamamen başkaydı, kulaklarımdan silinmiyor gece yarısı gelen telefonda kardeşimin "ölmüş" demesi.. Ölümün tek tesellisi oldu benim için, oda "elhamdülillah müslümanız ve elhamdülillah ölümden sonra sonsuz bi hayat var, orada yeniden ayrılmamak üzere bi araya geleceğiz.."Merhaba hanımlar. Dedem yoğunbakımda ve artık öldü ölecek. Çok severim ve henüz ayrı kalmaya hazır değilim ama acı çekmesini de istemiyorum çok üzülüyorum ama acı çekiyor. Ağlamamı durduramıyorum. Biliyorum ne acılar var insanlar nelerle uğraşıyor ama babam gibiydi. Şu hayatta çok acılar çekti. Güzel anılarımız gözümün önünde ağlamamı durduramıyorum. İçimi ferahlatır mısınız nolur dede diyip geçmeyin şu hayatta en sevdiğim insanlardan biriydi. Yorumlarınıza yazamam belki ama hepsini okuyacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Ben de yaşayamadıklarına üzülüyorum. Çocukken ayrı anasız babasız büyümüş yaşlılıkta felç kaldı içimden acısı çıkmıyor. Evet ben de diyorum ki annesine kavuşacak ama içim paramparça.Allah dedenize hayırlı şifalar, herkese hayırlı ölümler versin.. Herkesin acısı kendine büyüktür, sizin dedenizde sizin için çok kıymetliymiş, ne mutlu ona.. Benim babannemde ölüm döşeğindeydi, bende ağlamamı durduramıyordum.. Ben en çok onun yaşayamadıklarına üzülerek ağladım, bi güzel söze hasretti.. Sonra çok genç yaşda kuzenimi kaybettik, onun acısı tamamen başkaydı, kulaklarımdan silinmiyor gece yarısı gelen telefonda kardeşimin "ölmüş" demesi.. Ölümün tek tesellisi oldu benim için, oda "elhamdülillah müslümanız ve elhamdülillah ölümden sonra sonsuz bi hayat var, orada yeniden ayrılmamak üzere bi araya geleceğiz.."
Bende dedemi çok seviyordum. 1 Ay yoğun bakımda kaldı sonra vefat etmişti. Resmen bizleri ölümüne hazırlamıştı o yoğun bakım günlerinde.Merhaba hanımlar. Dedem yoğunbakımda ve artık öldü ölecek. Çok severim ve henüz ayrı kalmaya hazır değilim ama acı çekmesini de istemiyorum çok üzülüyorum ama acı çekiyor. Ağlamamı durduramıyorum. Biliyorum ne acılar var insanlar nelerle uğraşıyor ama babam gibiydi. Şu hayatta çok acılar çekti. Güzel anılarımız gözümün önünde ağlamamı durduramıyorum. İçimi ferahlatır mısınız nolur dede diyip geçmeyin şu hayatta en sevdiğim insanlardan biriydi. Yorumlarınıza yazamam belki ama hepsini okuyacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
İki dedem var biri olmasa da olur :) diğeri kimsenin arkasından kötü tek laf etmeyeceği kıymetli bir insandı. 12 sene önce düğünüm oldu bitti 1 hafta sonra dedemin ağrıları coştu ve pankreas kanseri olduğunu öğrendik. 1.5 ay içinde vefat etti. Çok canım yandı. Bi tarafım hala eksik ama çocuklarım bile kendisinden bahsederken “dedeciğin” diye hitap ederlerMerhaba hanımlar. Dedem yoğunbakımda ve artık öldü ölecek. Çok severim ve henüz ayrı kalmaya hazır değilim ama acı çekmesini de istemiyorum çok üzülüyorum ama acı çekiyor. Ağlamamı durduramıyorum. Biliyorum ne acılar var insanlar nelerle uğraşıyor ama babam gibiydi. Şu hayatta çok acılar çekti. Güzel anılarımız gözümün önünde ağlamamı durduramıyorum. İçimi ferahlatır mısınız nolur dede diyip geçmeyin şu hayatta en sevdiğim insanlardan biriydi. Yorumlarınıza yazamam belki ama hepsini okuyacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba hanımlar. Dedem yoğunbakımda ve artık öldü ölecek. Çok severim ve henüz ayrı kalmaya hazır değilim ama acı çekmesini de istemiyorum çok üzülüyorum ama acı çekiyor. Ağlamamı durduramıyorum. Biliyorum ne acılar var insanlar nelerle uğraşıyor ama babam gibiydi. Şu hayatta çok acılar çekti. Güzel anılarımız gözümün önünde ağlamamı durduramıyorum. İçimi ferahlatır mısınız nolur dede diyip geçmeyin şu hayatta en sevdiğim insanlardan biriydi. Yorumlarınıza yazamam belki ama hepsini okuyacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Çok şanslısınız böyle çok sevdiğiniz bir dedeniz olduğu için öncelikle bunu söylemek istedim çünkü siz onu hep güzel anılarla hatırlayacaksınız.Merhaba hanımlar. Dedem yoğunbakımda ve artık öldü ölecek. Çok severim ve henüz ayrı kalmaya hazır değilim ama acı çekmesini de istemiyorum çok üzülüyorum ama acı çekiyor. Ağlamamı durduramıyorum. Biliyorum ne acılar var insanlar nelerle uğraşıyor ama babam gibiydi. Şu hayatta çok acılar çekti. Güzel anılarımız gözümün önünde ağlamamı durduramıyorum. İçimi ferahlatır mısınız nolur dede diyip geçmeyin şu hayatta en sevdiğim insanlardan biriydi. Yorumlarınıza yazamam belki ama hepsini okuyacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Geçmiş olsun dedenizin durumu nedir ?Merhaba hanımlar. Dedem yoğunbakımda ve artık öldü ölecek. Çok severim ve henüz ayrı kalmaya hazır değilim ama acı çekmesini de istemiyorum çok üzülüyorum ama acı çekiyor. Ağlamamı durduramıyorum. Biliyorum ne acılar var insanlar nelerle uğraşıyor ama babam gibiydi. Şu hayatta çok acılar çekti. Güzel anılarımız gözümün önünde ağlamamı durduramıyorum. İçimi ferahlatır mısınız nolur dede diyip geçmeyin şu hayatta en sevdiğim insanlardan biriydi. Yorumlarınıza yazamam belki ama hepsini okuyacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?