• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesellinize ihtiyacım var,sevgilimden ayrıldım:((

tepki verme

böyle biri için dökdüğün gözyaşlarına yazık

işine yoğunlaş. pişman olup arama, o ararsa da açma

dönüp dolaşıp aynı yerde bırakacak seni:1ninca:

bela okuma. :umursamaz:

Aksama kadar ilk kez msj atmamıstı cok ama cok sinirlydim ben yokum yazdım msajın sonuna. o da o sırada dayak yemiş babasından filan ya o kız yada telefonun intternetin olmucak dısarı bile cıkmıcaksn arkadasın olmucak demis. o da bu cümlemi kaktı basıma demek yoksun döneksin. çok merak etmistim cvp yaz die yazdım dedim ama o inatla inanmak istemedi bitmesi yolunda ilerledi. yok iste bbasının yaptıklarına ve sartlarına rğmen severmis beni ama ben öle sölemisim. bunu düsününce kendimi suçlucak oluorm göremiorm önümü sizce bahane mi onunki yoksa benmiyim suçlu

sadece Ailesinin yüzünden bitmemistir canim.o yüzden kafana takmaya hiicc degmez.bu tip adamlardan sevgili, es olmaz hangi yasa gelirse gelsinler.O yüzdeen sen üniversteye konsantire ol seni istemeyenlerede Sende yolu gösterki bir an önce hayatindan ciksinlar ;)

yolu gösterdim ama bosluktayım güzel sözleri gecirdiğimiz güzel günleri hatırladıkca ağlayasım gelio. isyerindeyim hüzünlü müzikler kapat mı diim adama sıkıldım :((( yok artık o ... 2 dk nefret sonra tekrar olurmu die düsünmek olmucak biliorm ama acıo canım iste.. midem ağrıyo kahretsinki..

sadece Ailesinin yüzünden bitmemistir canim.o yüzden kafana takmaya hiicc degmez.bu tip adamlardan sevgili, es olmaz hangi yasa gelirse gelsinler.O yüzdeen sen üniversteye konsantire ol seni istemeyenlerede Sende yolu gösterki bir an önce hayatindan ciksinlar ;)
ailesini takmazmıs aslında suçlu benmisim ona hemen ben yokum yazdm die.. :(( sevse mücadele etmezmiydi herseye rağmen. yazıklar olsun gece senin için ağladığıma dedi bana.. birbirimize laf sokup durduk.. bitti...

bastan anlatmak istiorum vicdanım rahat değil..

Bu kisi ailesi tarafından baskı görüodu face inde fotolarımızı görmüstü en son babası cok kızmıs filan.Bende üni.için ist.yazsın istiodum hep yazıcaktı ama cıkmayabilirdi ve biz uzaktık ayrı sehirlerde.Hep ayrılcaz die acı ceker korkardım.Dün ders calısıcam dedi uzun süre mesaj atmadı aksama kadar bende kuzenim askerden geldi ona bozuk sanıorum. nese msj attım bise mi oldu die cvp yok arıorm acan yok face ine girdim faceini acmıs mesjlardan sildiği vardı bende dedim bu beni üzüo o kadar saat msj akmadı face inde dolasıo. sonra sinirli sunları yazdım ' seven insan sevdiğini merakta bıırakmaz bu kadar süre face ine gireceğine bana msj atar ben burda seni merak edim senin yapptığına bak anladım ben anlayacağımı ben yokum artık" yazdım. 5 dk gecti aradan face ine giremiorm msn ine de sifreler değistirilmis iyice cıldırdım. bu kadar kolaymı bu mu sevgin serefin dedim. veee sonunda msj attı " Gözümde bir hiçsin artık. . ben burda dayak diim babamdan düsünebiliomusun bana vurdu kim icin senin için. ama sen kolay dimi ' ben yokum' demek koydun yine içime acıyı. artık bi hiçsin benim için sen. filan yazdı . bende 'seni merak etmistm msj atmıodn at die yazdım ölle ' dedim. o da yok iste ondan yazılırmı filan die cıkıstı umrumda değilsin filan dedi. ben ona o bana saydı. gece msj atmıs sana sevdam zor geldi yok bilmemne senin gururundan söyleyemediğin söz HOŞÇAKAL. ben ona sana hosçakal demicem ELVEDA demistm bu arada. sonra bu sabah iste en yakın arkadasm o seni sevmio bak bnm face ten msjlarına dedi. actım baktım arkadasm ona msj atmıs dayanamayıp oda saymıs arkadasıma ve demiski benim için. benim gözümde bi hiç beni umursamayan yüzümü görmek istemeyen biri umrumda olamaz. sende bırakırsın sevgilini demis arkadasıma. ikinizde Zevk için demis. o da gitsn baskalarıyla olsn smdi demis. msj attım bu kadar düsme masumuyitemi zevk demissin sen bahanelere sığınıosn filan dedim. O da sen bile inanmıosn söylediklerine herkesi inandırabilirsn ya kendin demis. sonra da saydık dasaydık. o bana dönek olarak hatırlcam seni dedi ben ona sende hayatımda yol alanlardansın dedim, bukezde sensin yol alan defol git hayatmdan filan dedi. Son mesm ' rüyüydı bitti uyandık vakti elveda yalan rüya yazdım' BİTTİİ......

Düsünemiorm mantıklı dönsün pişman olsun diorm sonra yok olmazki hep acıydı zaten biticekti diorm bu kadar lafa yüz yüze zaten bakılmaz diorm. bi özür mü bıraksam ailesyle de böleyken bide beni bosluğa itti filan yazmıs arkadasıma .. kafam cok karısık. tamamen unutmak en hayırlısı ama yapamıorm canım acıo kabullenemiorm iste ouff olmuo...

Canım okudum hepsini bak mantıklıca düşü o kafasına koymş ayrılmayı ki sana msj atmamş faceye grmş şifreleri deişmiş bu nedemek ? zaten o seni kafasnda bitirmiş daha snrada sen yokum artk yazınca tuz bıber olup bunu bahane etmiş yol ver gtsin ünivde kazanmşsın daha ne ıstıosun yaa emın ol aklına dahi gelcek univ düşün yeni arkadaslar ortamlar yeni bir hayat !

Sinem00,

Konu başlığınız değiştirildi,18 yaşında üniversiteye başlayacak,henüz hayatın başında ve baharında genç bir kız yaşadığı aşk acısı yüzünden ölmek istiyorum dememelia.s

Ayrıca,konuyu 2 kere açmışsınız ki buda kurallar gereği yasaktır.

Henüz çok gençsiniz,hepimiz genç olduk,hepimiz aşk acısı yaşadık,üzüldük ağladık,zamanla farklı kişiler tanıyıp çevreniz genişledikçe daha kimleri sevecek,ne aşklara yelken açacaksınız,şu anda yaşadıklarınız çok taze olduğu için başkasını sevemeyecekmişsiniz gibi zannetsenizde hayat insana tekrar tekrar aşık olmayı,sevmeyi öğretiyor bunu unutmalısınız a.s

Şimdi yapmanız gereken herşeye sünger çekip üniversiteye başlamanın heyecanını doya doya yaşamak olmalı,zamanla herşey çok değişecek,sizde değişeceksiniz,düşünceleriniz farklılaşacak ve bugünleri tebessümle anacaksınız.

Bi kere bu yaşta onu hayatının merkezi olarak görmen saçma.

Herşeyi oluruna bırak, kafandan silip atmaya bak bir an önce

emin ol böyle bir erkek seni evlilikte daha çok yorardı,

daha çok canını yakardı..

bide güzel tarafından bak olaya, forumdaki arkadaslarımızında

dediği gibi ailesine boyun eğen bir erkekten hayır gelmez.

we de unutma acı weren mutlu olmaz

günün birinde alır o da hakettiğini

hiç hırpalama kendini..

ailesini takmazmıs aslında suçlu benmisim ona hemen ben yokum yazdm die.. :(( sevse mücadele etmezmiydi herseye rağmen. yazıklar olsun gece senin için ağladığıma dedi bana.. birbirimize laf sokup durduk.. bitti...

sen kafanda bitir

vicdanın rahat tut

isteseydi mücadele ederdi

fakat ne için kim için mücadele edecek bir bakalım. net ortamında başlayan bir durum. sanal başlayan ve sanal devam eden bir durum. bu halde sizi mücadele edecek kadar sevmesini ve önemsemesini beklemek bana göre hayalşutarafagitti

hele hele daha kendi ayakları üzerinde duramayan biri neden sizin için rest çekecek ki? elbette önce ailesini seçecek.

siz bu aranızdaki ilişkiye çok anlam vermişsiniz.

bana göre zaten beraberliğinizin elle tutulur bir yanı yoktu bu da beklenen sondu

o yüzden derim ki bu işten ümidinizi kesip yeni hayatınıza onsuz başlamanız

"ağlamadan ayrılık olmaz,hatıralar uslu durmaz" demiş Tarkan:lepi: bunlar normal süreçler

kendinize zaman verirseniz bu durumu atlatırsınız. önce kafanızda bitirmelisiniz

susayım susayım dedim ama durduramadım kendimi. 18 yaşında aklı başında bir genç kız olarak yorumlamak ve tercih etmek de sana düşer.kaydirigubbakcemile2

zaten ağlamıyorum şimdi.. ağlamak istemiyorum bile onun için gelmio pek içimden ara ara gözlerim doluyor. şuan olayın hala sıcaklığındamıyım bilmiyorum ama bitti işte unutmaktan baska da care yok. boşluktayım telefona bakıp duruyorum sanki msj gelicekmiş gibi ondan. gelmcek biliyorum gelsede bişe değişmicek. BİTTİ...

Bu arada bazılarınız anlamamıs face ine girip bana msj atmıo die bişi yokmus face ine babası girdirtip sifrelerini değiştirtmiş ona resimlerimizi sildirmiş SÖZDEEE.... öle olsa telini tamamen alırdı arkadaslıktn da cıkarırdı bnce kendisi istedi ve yaptı hala telefonu elinde rahat pc ye oturuosa bunlar palavra ne kadar acısa da içim kabullenmesem de bu bir gercek kendime diorum ' aptal olmaaa acın taze iyi düşünüyorsun acıyosun vicdan yapıosun seviorum die kandırıosun kendini o ise malın teki mal ailesini secti gebersn beter olsun' işte özet bu !

Canım özel deilse eger bsey sormak istıorum
babasının sana olan bu düşmanlıgı neden acaba :S

düşmanlığı yok canım. üniversiteye baslıcaz ya ist.a gelsin istiodum hep ben surayı tercih etsin. ailesi de onu engellediğimi düsünüodu ders calısması olsun hersei o kıza cok değer veriosun gözün kör olmus senin filan die yediler basını ailesini hiç sevmez hep bana gelirdi onlara uyuz oluduğu onu anlamadıklarını anlatırdı. pis yalancı sanki cok büyümüs de o beyni evlenince ailem asla karısamaz derdi. ya evlenmeyi unutsun o aptal daha bu zelzelede yıkıldı ve suç benimmis. ben artık yokum dedim die. cekerim acımı yapcak bise yok gece olsun istemiorm sabahlar neysee :((

tatlım daha çok gençsin ve seninle şu anda aynı şeyleri yaşıyorum ayrılış tarihimiz bile aynı tek fark ben evliyim yani biz bir hayat paylaştık ama şunu anladımki bir erkeğin yanındaki kadına herkonuda güven vermesi gerekiyor dimdik durması ve senin ona ne kadar sarsılırsa sarsılsın sıkıca sarılmanı istemesi gerekiyor buda tam bir sevgi ve saygıyla olur eğer bu değerler göstermelik se ufacık bir esinti bile sizi yıkar
sana bir abla olarak şunu söylüyorum
1-geleceğin için oku ve çok sağlam ayaklarının üstüne bas mesleğini edin
2-kendine değer ver kendini sev kendini tanı ne istediğini iyice anla
3-kimseyi hayatının merkezine koyma EĞER BUNU YAPMAZSAN ÇOK ÜZÜLECEKSİN

ben senin yaşındayken bunu yaptım ve şimdi çok ağır ödüyorum
ağlasamda ölmek istesemde o yıllarım geri gelmiycek bunu unutma
hiç kimse kimseye 1 sn bile öncesini geri veremez
bundan sonraki seçimlerinde çok dikkatli ol daha çok gençsin inan bana 3-4 yıl sonra bugün doğru bildiklerin aslında yanlışmış diyeceksin kendine zaman ver daha çok erken ama zamanı boşa harcama kimsyi bekleme sen onunla doğmadın ki o yok diye ölüp kahrolasın nelerden hoşlanıyorsan onları yap ve kendin için dua et
umarım güzel günler seninle olsun mutlu bir geleceğin olsun öpüyorum seni a.s.

teşekkür ederim ablacım.

Zaten sükürler olsun ki teyzem halam var destek oluolar mantıklı düsündürüolr beni. Ağlamıorum bile onun için çok daha büyük acı yaşıcam sanmıstım nedense nazar değmesin 3. günüm çok çok iyiyim. Tek kalınca aklıma gelio birtek o da bosluk oluo normaldir. Üniversitede olmadı is hayatımda kendime daha layığını bulurum o kaybetti beni .

dönebilir belki dio herkes dönerse git demek 1.den zor olsada dicem dönmezse de en isi olur.

Sende üzülme çoçuğun yoksa daha kolay hem. İlla evlendin die bi ömür onunla yasıcak değilsin değer vermiosa biten bitmistir artık.

Tek sorunum su simdilerde iyiyim alaha sükür uyuyorum uykum kaçmıo yemek yemeye basladım yavas yavas ne bilim öle yoğun bi yıkım yok acaba sonradan mı cıkıcak acısı suan kötü sözleri hep aklımda iyi bise düsünmek istemiorm sokmuorm iyileri aklıma sonradan aklıma gelip beni üzermi bilmiorm :/ ??

düşmanlığı yok canım. üniversiteye baslıcaz ya ist.a gelsin istiodum hep ben surayı tercih etsin. ailesi de onu engellediğimi düsünüodu ders calısması olsun hersei o kıza cok değer veriosun gözün kör olmus senin filan die yediler basını ailesini hiç sevmez hep bana gelirdi onlara uyuz oluduğu onu anlamadıklarını anlatırdı. pis yalancı sanki cok büyümüs de o beyni evlenince ailem asla karısamaz derdi. ya evlenmeyi unutsun o aptal daha bu zelzelede yıkıldı ve suç benimmis. ben artık yokum dedim die. cekerim acımı yapcak bise yok gece olsun istemiorm sabahlar neysee :((

Anladım canım aileside çok ayıp etmiş ama

Back
X