tesetdürlü hamile kıyafetleri

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
40
canım hamile kıyafetinin tesettürlüsü nasıl oluyor ki:I

kızlar merhaba tesetdürlü hamile kıyafetleri satan hiç bir yer yokmu bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim :enbuyukkk:

canım bencede testtürlü hamile kıyafeti diye bişey yok ben duymadım... sadece uzun elbiseli olanlar var onlardan alıp içine uygun badi ve eşarbını sen seçiyorsun bir arkadaşım öyle yapmıştı..yada ikili takımlar var yine eşarbını sen uyduruyorsun kıyafete..

kızlar merhaba tesetdürlü hamile kıyafetleri satan hiç bir yer yokmu bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim :enbuyukkk:

canım merhaba hangi semtte oturuyorsun ? eğer yakınsan ben fatih te oturuyorum ve fatih te çoğunlukla tesettür üzerine mağazalar var.. hamile mağazalarında da uzun kollu tesettüre uygun kıyafetler bulabilirsin.. bebeğin hayırlı olsun canım..

nazlıcım var güzelim siteleri karıştırdığında genelilikle yaz geldiği için kısa kollu kolsuz diz altı yada diz üstü hamile etekleri pantolonlar diz altı albiseler görüyorum hiç uzununa rastlamadım belki sadece tesettürlülere ait bir yer biliyorsunuzdur diye sormuştum neyse

canım hamile kıyafetinin tesettürlüsü nasıl oluyor ki:I

İşte böylke :kahve:
tekbirhamile41nq2.jpg

tekbirhamile51fn0.jpg

canım merhaba hangi semtte oturuyorsun ? eğer yakınsan ben fatih te oturuyorum ve fatih te çoğunlukla tesettür üzerine mağazalar var.. hamile mağazalarında da uzun kollu tesettüre uygun kıyafetler bulabilirsin.. bebeğin hayırlı olsun canım..

canım saol zaten genellikle fatihe gelmeye çalışıyorum ama geçen yazdan beri gelmiyorum bu yüzden piyasayıda takip edemedim teşekkür ederim en iyisi fatihe uğramak

nerde oturuyosun bilmiyorum ama güngören ve bağcılar tarafındada var.ben kendımde tesetturluyum.buralardan aldım canım.

Back
X