Gelinlik Modelleri tesettür gelinliğim

cansel3107

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
109
3
116
Antalya
bolero sevmediğim için üst kısmını kapattırdım içime de sindi

Eklentiler

• $DSC_0055 (Large).webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 144
  • $DSC_0144 (Large).webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 132
canım sende çok güzle olduğun için hepsi bi bütün olmuş mutluluklar

çok güzel gelinliğiniz. çokta zarif durmuş üstünüzde. bolerolu gelinlikler güzel durmuyor modeli kapatıyor. çok cici olmuşsunuz beğendim

çok güzelsiniz maşallah gelinlikte çok yakışmış...
mutluluklar...

gelinliğin çok güzel vede yakışmış önden çekilmiş halinide görmek isterdim mutluluklar..

bolero kullanmamakla çok iyi yapmışsın ama daha güzeli çok muntazam kapattırmışsın :114:
ve çok şık olmuş, yakışmış sana da
hep mutlu huzurlu olun inş.

ne güzel bi gelin olmuşsun sen maşallah , gelinlikte hoş değişik bi model mutluluklar diliyorum

Sana çok yakışmış canım.. Allah mutluluğunuzu ,huzurunuzu daim etsin inş.

Maşallah ne kadar güzel bir gelin olmuşsunuz öyle.Ben özellikle gelinliğin eteğini çok şirin buldum. =) Her şeyi ile harika bir gelinlik bence.Mutluluklar.​

cok guzel bir gelin olmussun canim, bir omur boylu mutluluklar dilerim, gelinliginde sende cok guzelsin.

Gelinligin sonradan kapatildigi hic belli degil . Bende kapattirmayi dusunuyorum gelinligimi boyle fakat sonraki halini cok merak ettigim icin cesaret edemiyorum. seninki harkika olmus, Bir kac resim daha koyman mumkun mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…