yakınmış yaaa,severek mi yoksa görücü usulu mü ???
yok canım sevgilimdi 6 senelik :)
kavuşuyoruz sonunda :) sen evlimisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakınmış yaaa,severek mi yoksa görücü usulu mü ???
yok canım sevgilimdi 6 senelik :)
kavuşuyoruz sonunda :) sen evlimisin?
gelinliğiniz sade ama tesettürlü gelinlerde eşarp şekli ve duvak, gelinliğe haraket katan gelinliğin havasını değiştirebilen bir unsur, o yüzden eşarbınız gelinliğe bambaşka bi hava katabilir, bende tesettürlüuüm, benim kafamdaki modellerden biride eteği çan, belindeki drapeleri seninki gibi yukarıdan değilde kemer şeklinde olanlardan... Tabi bunlar kafamdakiler:) daha gidip beğenmek denemek, diktirmek var... Bir ömür mutluluklarr
evet 5 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var![]()
darısı senin başına canım![]()
evet gerçekten öle bende gelinliğin sade ama türbanın şık ve gösterişli olmasından yanayım..kuaförüm de türbanımı biraz gösterişli yapacak sanırım,provada görcez artık :)
kilon falan nasıl bilmiyorum ama drapeyi dediğin gibi yaptırınca kilolu gösterebiliyo aklında bulunsun :)
teşekkür ederim bu arada
ayy inanamadım bnenm gelinliğin aynısı bende açık modelini diktirmiştim bunun
ben o dantel kısmını daha çok yaptırdım ama ve üzerinde düz beyaz kısımdaki dantelleride
kendi gelinliğimden yani beğenmemem mümkün![]()
drapeyi ben belimde kemer gibi düşünüyorum aslında denemeden bilemiyorum işte, kilomdan ziyade ben biraz ufak tefeğim:) 1,55 boyumla nasıl gelin olucam bilmiyorum![]()
benimde boyum çok uzun sayılmaz 1,60 boyum.kabarık model tercih etme bence.benim gelinliğimin kabarıklığı kadar falan olabilir.bende kısa gözükürüm diye kabarık tercih etmedim.gerçi sonra da keşke kabarık olsaydı dedim ama neyse :)
benimde şu prenses model gelinliklerde çok hevesim var, tüllü etekleri olan modellerde çok kabarık değil ama yakışırsa o tarz yakışmazsa da çan model etek gelinliklerden diktirmeyi düşünüyorum