Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon o lafı kime dediniz acaba
Anladım Bi an anlayamadım Allah korusun ben hiç öyle bir yorum yapmadım kimseyedeKonunuza başka bir kullanıcı yorum yapmıştı ''beyazcaa''ydı galiba kullanıcı adı. Ona ithafen söyledim size söylemedim yanlış anlaşılma olmasın
Siz kendiniz çarşaflı mısınız?Çarşaf tesettürde zirvedir. Lütfen inmeyiniz zirveden
Ne saçma sapan bi cümle bu. Motive ettiğinizi mi sandınız bu manasız cümle ile ?cennet sevmediğimiz amellerle çevrilidir.
Çarşaflı ve tarikatçı. (kullanıcının eski yorumlarından yola çıkarak)Siz kendiniz çarşaflı mısınız?
Kendisi zirvede, garantilemiş olayıSiz kendiniz çarşaflı mısınız?
arkadaşım kişinin imanı arttıkça nefsinin de derecesi değişir, sizin dediğiniz nefsi emmaredir. kalbi imanla dolu olan kimse zaten ibadet etmekten, Allahın emir ve yasaklarına uymaktan hoşnutsuzluk duymaz, dolayısıyla cennet sevmediğimiz amellerle çevrilidir ifadesi hem çok alakasız hem de dinden uzaklaştırıcı. Allahın bana yapmamı ve yapmamamı emrettiği her şeyde bir hikmet görüyorum ve bunları yapmak benim zoruma gitmiyor.Dinimiz mutlu hissettiğin şeyleri yapmak değil Allah’ın emrettiğini yapmaktır güzel kardeşim. Siz nefse zor olanı başarmışsınız geri adım atmayınız çünkü cennet sevmediğimiz amellerle çevrilidir. Bu nefis bugün feraceye yarın başka bir şeye yönlendirir. Size tavsiyem tesettürü ve fikri sizinle uyuşan çevre ile vakit geçiriniz
Kendisi kullansın o şekilde o zaman, başkasından ona neÇarşaflı ve tarikatçı. (kullanıcının eski yorumlarından yola çıkarak)
Ayette de zaten böyle söylüyor. Meallerin bir çoğunda bu. "Dış giysi" "cilbab" ferace de buna uyuyor. Bol uzun örtü de buna uyuyor.çarşafla ilgili neden böyle bir algı var anlamıyorum. ayette belirtilen ölçüde kapanmak, yani bedeni belli olmayacak şekilde kapatıp örtüyü omuzlardan aşağı sarkıtmak neden yeterli olmasın?
Mutlu hissetmiyorum yazdığı için cevaben yazdım. Nefsi emmare kafirde olan nefistir. Cennet sevmediğin amellerle çevrilidir ise hadis i şerifdir. İnsanlar zaten dinden soğumak için bahane üretiyor. Allah da cehennemden bahsediyor Kur’an da. Eee bahsetmesin mi dinden soğuyacak diyearkadaşım kişinin imanı arttıkça nefsinin de derecesi değişir, sizin dediğiniz nefsi emmaredir. kalbi imanla dolu olan kimse zaten ibadet etmekten, Allahın emir ve yasaklarına uymaktan hoşnutsuzluk duymaz, dolayısıyla cennet sevmediğimiz amellerle çevrilidir ifadesi hem çok alakasız hem de dinden uzaklaştırıcı. Allahın bana yapmamı ve yapmamamı emrettiği her şeyde bir hikmet görüyorum ve bunları yapmak benim zoruma gitmiyor.
Bu hadis i şerifdir. Yani Peygamber efendimiz buyurmuşturNe saçma sapan bi cümle bu. Motive ettiğinizi mi sandınız bu manasız cümle ile ?