Tesettür Tasarımları

Yorumlarınız Bizim için değerlidir

Eklentiler

• $0001.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 185
  • $0004.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 163
  • $00002.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 173
  • $0005.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 180
  • $00003.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 191
  • $0006.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 164
  • $0009.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 196
  • $0007.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 179
  • $00010.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 169
  • $0008.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 165
Fazla aksesuar var evet. Ve bence tesettürlü abiyede yapılan en büyük hata abartılı makyaj takı modeller. Bir sürü dantel gipür kulanılıyor bence hiç şık olmuyor da. hem eşarp ve kıyafet baştan aşağı aynı renk olmak zorunda değil. bu resimlerde görmedim ama tesettürde bolero kadar korkunç bir şey yok
6. resim hoş abartılı da olsa biraz.

Son düzenleme:
gelinlik için evet ama normal kapalı bayana abiye tesettür hiç hoş değil bence.ne için kapanıosunki dikkat çekmemek içn ee bu ne perhiz ne lahana turşusu..bu benim görüşüm tabi yaptıran yaptırsın saygımız var...

aynen benimde cok tuhafima gidiyor hem 'kapali' olup hemde asiri takip takistiranlar

Son düzenleme:

kapanmayi tesseturude guzellestirmek lazim.

bence acik bi bayan 'kimse icin degil sadece kendi istedigi'icin suslene biliyosa
bi testturlu kadinda suslene bilir,kendi gorusu
dikkat cekiyosada ozel bi gunde,kapali bi salonda felan dikkat cekiyosa ne zarar?
bende ozel gunlerde abimin ablamin dugununde yaptiririm abiye giyerim, kapali salonda olur, kadinlar arasi olur dikkatte cekse kadin kadina baksa ne zarari var

bence biraz once kkda gordgum bi baska tsarimlardan cok daha basarili tsarimlarin'canim
ben begendim,cok sus aksasuar var diyenlerede: alta giyinen elbisenin modeline bagli aksesuarin bogdugu bogmadigi
hem tsarimci ksinin istegine gore yapiyo bu baslari,tsarimciyi elestiremeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…