- 31 Ağustos 2014
- 56
- 13
- 18
- Konu Sahibi miss_deniz
-
evet bu olabilir tesekkürlerdiz altı kabanlarlada gayet güzel hanım hanımcık kapalı olunuyor ben öyleyim mesela..etek pantolon olayına girersin kısa palto giydiğinde sorun kökten çözülür yaşınıda irite etmez hem..
nerden aldınız? uzunluğu nasılkase kabanlar var cok guzel. ben aldim kis gelse de giysem tekrar
kap ı kışın giyemezsin ki baharlık o da feraceden biraz daha kalın naylonumsu bir kumaş..peki kış için kap mı daha iyi yoksa kaban mı? yani ikisinin farkını bilmiyorum
benimki tam boy cunku ben tam boy giyiyorum aldigim yerlerde yarim boy da vardi. adini hatirlayamiyorum. tesettur magazasiydi.nerden aldınız? uzunluğu nasıl
benimki tam boy cunku ben tam boy giyiyorum aldigim yerlerde yarim boy da vardi. adini hatirlayamiyorum. tesettur magazasiydi.
aldigim bu kapsonlu ve kemerli seyleriseverim :)
tesekkurler orta boyluyum ama uzun gosterdi beni bu. dedigim gibi kisa guzel kaseler de var. bence gidip uzerinizde deneyingüzelmiş gerçekten :) sırtınızda eskisin
boyunuz uzun mu peki ben kısayım o yuzden uzun alamam diye düşünüyorum ama
Bacim ben gecen kis aynisini umraniye meydanindan almistim...Çok hoş ve asil duruyor. Markasını öğrenebilir miyim.
Bacim ben gecen kis aynisini umraniye meydanindan almistim...
Patik ti galiba magazanin adi tam animsayamadim..
160 liraydi...
ben sıkı bı pazarlıkla 190 a aldim yahBacim ben gecen kis aynisini umraniye meydanindan almistim...
Patik ti galiba magazanin adi tam animsayamadim..
160 liraydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?