• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür ve Kış

miss_deniz

Mutlu Gibi Mutsuz¿
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
56
13
18
merhaba bayanlar. ben 18 yaşındayım ve kapalıyım. 8 eylül de inşallah ferace giyeceğim. ama aklımda bi soru işareti var. yazın ferace giyebilirim ama kışın giyemem. eski giydiğim mantolarım var ama tabi ferace kadar uzun değil diz üstünde kalıyor.pardösü için de erken olduğunu düşünüyorum sanki pardösünün o ağır havasını kaldıramazmışım gibi geliyor. ne yapmalıyım? cesaretlendim artık vazgeçmek istemiyorum. yardımcı olun :/

diz altı kabanlarlada gayet güzel hanım hanımcık kapalı olunuyor ben öyleyim mesela..etek pantolon olayına girersin kısa palto giydiğinde sorun kökten çözülür yaşınıda irite etmez hem..

Mantolarini giymeyi devam edebilirsin.olnaz diyorsan ikisinin arasinda olan boylar var dizaltinda olanlardan giyebilirsin.

kase kabanlar var cok guzel. ben aldim kis gelse de giysem tekrar :P

nerden aldınız? uzunluğu nasıl
benimki tam boy cunku ben tam boy giyiyorum aldigim yerlerde yarim boy da vardi. adini hatirlayamiyorum. tesettur magazasiydi.
aldigim bu kapsonlu ve kemerli seyleriseverim :)
img_2617.jpg

benimki tam boy cunku ben tam boy giyiyorum aldigim yerlerde yarim boy da vardi. adini hatirlayamiyorum. tesettur magazasiydi.
aldigim bu kapsonlu ve kemerli seyleriseverim :)
img_2617.jpg

güzelmiş gerçekten :) sırtınızda eskisin
boyunuz uzun mu peki ben kısayım o yuzden uzun alamam diye düşünüyorum ama

güzelmiş gerçekten :) sırtınızda eskisin
boyunuz uzun mu peki ben kısayım o yuzden uzun alamam diye düşünüyorum ama
tesekkurler orta boyluyum ama uzun gosterdi beni bu. dedigim gibi kisa guzel kaseler de var. bence gidip uzerinizde deneyin

Çok hoş ve asil duruyor. Markasını öğrenebilir miyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaşe siyah kaban alabilirsinşz ben öyle yapıyorım ... Yada siyah pardesü ...

Back
X