- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.353
- 398
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
-
- #9.121
Günaydın güzel hanımlar opuyorumnanaktan
Bende geldimmm :lepi:
kızlar slinmemiş ya yarım edin nasıl silecem bunu adamda silememmiş halen geçiyo
slm kizlar naparsiniz.. ay ben cok hastayimmmdua edin bana nolur iyileseyim cok kotu usutmusum yaa senağlama
kızlarrrrrr işte yeni geldim burdayım hangi taşı kaldırsan ben çıkarımmmmaklinialirimsmile
kızlarrrrrr işte yeni geldim burdayım hangi taşı kaldırsan ben çıkarımmmmaklinialirimsmile
hoşgeldin
Ay terem de böyle yazardı o aklıma geldi
kızz şeker bi ben kalmıştım küsmediğin banada küstün tam oldu heeyvahedigeldismile
meryem yeni nickte süper:):):) kombinlerde çok hoş güle güle giyin...
kizlarrrrrrrrrrr mrb ben geldim arkadasimdaydim
napionuz ne var ne yok bakalim
benimde bu günlerde duygusalligim üzerimde ,halbuki hic öle bi insan degilim ama, havalardan olsa gerek :gitme:
meryem yeni nikin hayirli olsun, kiyafetleride süper kombine etmissin, cok zevklisin kiz cok hosuma gitti bayanssulusmile
büyük gecmis olsun canim cabucak iyi ol bakim daha kartopu oynicazslm kizlar naparsiniz.. ay ben cok hastayimmmdua edin bana nolur iyileseyim cok kotu usutmusum yaa senağlama
hadi ya kız söylesene teremim diye.bizim terem olmuş twettykaydirigubbakcemile3
Nasılsın cnm görüşmeyeli
banlandım ya geçene kadat twetty im bundan gayrıı=) iyim hemşom hastayım lakin grip oldum..vede annam çağırıo akşam kaynanamlar gelecek kek yapam gelin olduğum belli olsunn ewett kaynanalara bende şarkı
kayannayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikce altına odun atmalı:dance:
ben kaçar gece yine burdayımmmm:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?