- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
-
- #10.121
offff canım benim yaa :teselli: maddiyat gerçekten büyük sorun..senin maddiyatla ilgili olan O sorunun sanırım bizde de var.. üzülme canım..hayırlısını dile. inş. herşey yoluna girer :teselli: az bi zaman değil tanışıklığınız,bu zamana kadar ki yaşadıklarınızı ölç tart. dilim varmıyo ama hayırsızsa geri kalsın,hayırlısıysa beri gelsin
şampuanım elime neye atsam aaa çok pahalı ya sorarım size TAMSA die bi fayans markası duydunuz mu..gittim araştırdım ehillerine sordum kimse tawsiye etmio beğenmedim hemm kütahyada beğendim aman neymiş m2 si 15 tlmiş çok pahalıı kamerrr TAMSA 11.40 tl kızlar bu en basiti ama napimm buradada burama kadar geldiler...kaç aydır sölüorum mutfakta çamaşır makinası istemiom die daha yeni yola geldi o da 4 aydır konuşuom..bu akşam çok ağır konuştu onu hiç düşünmüomuşum nasıl kalkacakmış bunun altından ya nefret ediom ya elini bi atsamm aaa mesleğimi çok sewiom süpper kazanıom der işine gelince şimdide para yok oluo ben alırım deyince de gururumu inciltme oluo bu ne s..... gururuna ya yeter...beyfendi hem hemen ewlencek hemde herşeyin en adisi olacak..
kızlar ben böle büyümedim tamam büydüğüm şartlarıda aramıom ama bu kadar da olmaz bizim ewde bişey bi kere alınır ama kaliteli alınır yüz kere değiştirilmez..yok kızlar ya ewlenmicem gerçekten bekliosa bekler herşey olması gerektiği gb yapılana kadar beklemezse gitsin kim öle kabul ediosa onunla olsun ben dayanamıorum arık
he canim senince o sekil sorunlarin vardi halloldumu biraz ?
he canim sen böyle deyince aklima geldi cok yakin arkadasim ve akrabam burada yasiyorlardi sonra okulu bitti türkiyede biriyle tanisti kuzeninden dolayi. sirf onun icin türkiyeye ünv okumaya gitti. bir sene tanistilar falan filan evlenmeye karar kilindi yazin annesigil gelince istemeye gelindi, ve madem istiyorlar tamam denildi ikinci görüsmede dügün hakkinda konu acildi ve kavga basladi....
oglanin ailesi okadar zenginki ama bir okadarda cimriler. yani benim arkadasim dedigimde maddi durumlari iyi olmayan bir aile, ama düsünün oglanin kendi sirketi var herseyi var ama kizin dogumgününe bir hediye bile almamis....
görgülü görgüsüzler olayi en güzel tarif eder.
bence bu konular es gecilecek seyler degildir, insanlarin maddi imkanlari olmayabilirler ama herkez kendi capinda birseyler yapabilir, en azindan sizinle ayni fikirleri paylasabilir
,,
selam kizlar
termm ayni seylerden bende korkuyorum
ben cok özgür yasadim yedigim önümde yemedigim arkamdaydi ve hic parasizlik cekmedim, herzaman param olurdu istedigimi alirdim
ama ele karisinca nasil olcak bilmiyorum, cok korkuyorum acikcasi, insan karsisindakini evlenmeden 100 de 100 taniyamiyor malesef :çok üzgünüm:
ya şuan ya
paralayn yıldızım meryemim on41 im şampuanım canlarım hepinizi inanın kendi kardeşim gb sewiorum Allah razı olsun hepinizden kızlar ne olursa olsun ben bırakmam kendimi eğlenicem ben bu hayata 1 kere geldim ve bu günler geri gelmicek gülümsemek bu kadar kolayken neden zoru seçip ağlayayım kuzularımmmm hepinizin üzerinden negatif elektriğimi çektimmm canlarımm hadii gülelim sewmem ben somurtmayııııopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?