Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

oyy maşallah canım hadi rabbim tamamına erdirsin .:asigim:. yawrum uzaktınız dimi canım herşeyi gözeden geçirip öle başla ilişkine canım sana tawsiyeevereliniortak

haklisin canim, evet uzagiz ama cokta fazla sayilmaz, 100 km iste, 1 saat:1rolleyes:

ay ilk buluşma heyecenlı :asigim:

evet öyle yaaaaaaa offfffffff heycanda var :bbo:

bilenler anlatsın ya da ,şamatacının tekiyim işte ,bulaşık deterjanı mıyım neyim yawww ,yok yok mutfak robotuyum ben tam anlamıyla : karıştırır ,rendeler ,çırpar :roflol::roflol::roflol:

opuyorumnanaktan robotum kiz özledim seni, ortaligi darma duman etmissin kiz opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanselaaaaam kizlaaaar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

beni de dün arayıodu..bugün bende cevap vereyim diye düşünüyodum ama kaç saat oldu ne mesaj var ne çağrı :mymeka:

yok kız aramam... dün çok yalvardı mesajlarda falan hiç tınlamadm.. bugün de öyle mesajlar gelseydi cevap vericektim soğukta olsa :dilcikar: ama bu geceyide böyle geçiricez anlaşıldı

terem im sen napsın canım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…