tesettüre girdim nasıl olmuş ????

Tesettüre girdim nasil olmuş mu?
Inancı gereği bir takım kıyafet değişiklikleri yapan birinin bunu sorması garip bence
Saçımı boyadim nasil olmuş kadar basite indirgenmiş durum
Neyse ben fikrimi belirteyim;
kötü olmuş
( inancın gereği örtünmen değil, görüntün e zaten sen de bu kisimla ilgileniyorsun de mi)

bu sevimli yüze açık yada kapalı ne yapsanız yakışırmış.

Son düzenleme:
çok hoş olmuşsunuz maaşallah kapalı haliniz daha çok beğendim hanım hanımcık olmuşunuz:16:

hayirli olsun canim bence cenenin altina bi igne ile kapat daha hos olur hem boynun gorunmez:34:

Paris68 e katılıyorum Rabbim daim etsin inşallah çok hanım hanımcık olmuşsunuz hayirli olsun doğru karar bu dünya fani gelinliginizden belliydi bu yaninizin ortaya çıkacağı çok sevindim sizin adınıza kardeşim

Başörtüsü her müslüman bayana yakışır zaten çok begendim lakin biraz daha vücut hatlarını kapayacak şekilde giyinirseniz çok daha doğru olacagının kanaatindeyim.

Ya kim demiş yakismamis yaşlı göstermiş vs. Olur mu hiç öyle şey, kınadım resmen.Allah için kapandiginiz belidir zaten.Kapananlarin yüzlerine nur geliyor.Bosver sen yakismamis diyenleri.Ben de acigim evlenince kapanmak istiyorum. .Anladim seni de şal baglama seklini sormuşsun kapandim ama eksigi var mi şurasini surdan bağla diye yorumlayin istedin Tepkiler sanirim konu başlığına.

konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama en uygun burayı buldum bende evlendikten sonra tesettüre girdim ve hem açık hem türbanlı resimlerimi koymak istedim ,eleştiriye açığım :nazar: :)

konunun tartışma konusu olup kapanmasını istemediğimden düzenledim .Art niyetim yoktu açık resmimide koyarken ama sağlık olsun.
yakışmadı ya da yaşlı göründü denildi diye açılcak da değildim ama ben şöyle bağlarsın eşarp yada şal kullanırsın vs. teknikle ilgili de fikir verir açısından koymuştum ilginize teşekkür ederim.

Uploaded with ImageShack.us

bence çok yakışmış. Allah daim kılsın

neden kapandıgını bılmedıkten sonra yakıssa ne yakısmesa ne sen gu zel olmak ıcın mı kaopandın yoksa aallah rızası ıcın mı .allah rızası ıcın olsaydı guzel olmus mu dıye fıkır sormaz dın

O gozlukler tepede rengarenk tesettur hoş degil tesettur modasi diye birsey yoktur dahada yorumlardim ama agir sozlerim olacak gereksiz ban yemeye gerek yok

Back
X