Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden tepki gosterilmiş konu sahibi tesetture girdim nasıl olmu demiş herkesde ona gore yorum yapmıs haliyle ve bence soyle olsa daha iyi veya boyle yapmsaan daha iyi diye fikir belirtmiş bunda kızacak birsey yok..kimsede kusura bakmasın acık bir bayanım ama ben tesetturluyum diyen bazı bayanların ayaklarında 15 cm topuk daracık kot basortulerini oyle bir baglamıslarki dikkat cekmemesi mumkun degil herkes nasıl bilirse oyle giyinir kimseyi yolda cevirip nasıl giyindin boyle diyemez ama eger tesettur dediginiz olay erkeklerin dikkatini cekmemekse boyle giyinince mumkun olmuyor biz acıgız diye binbir tane sey soyleyenler hicdegilse biz Allah icin kapandık deyipde bu tarz goruntuler vermiyoruz ben kapanmayı dusunmuyorum cunku tesettur demek sudur pardesu giyersin basortunu dikkat cekmeyecek sekilde baglarsın olay budur ben bu sekilde kapanabilcegimi dusunmedigim icin hic yapmam daha iyi hayır birde acıklara laf soylerler ama kimisinin bizden farkı yok açıklara laf soyleyeceklerine usulune uygun kapanmaya calıssınlar![]()
çok doğru söylemişsin bende böyle düşünüyorum
arkadaşımla çocuklarımızı oynatmak için parka götürdük kendısı tesetturlu makyaj yapmış gelmiş ben açığım hiç parka gıderkn makyaj yapmak aklıma gelmıyor ruj bıle sürmüş genellemıyorum ama maksatt dıkkat çememek değilmi e bu ne oluyor ozaman