Gece gece hem siteden hem dinden atılacaz valla shsjsj töbe estağfurullahDada da önemlisi ahiret var mı?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece hem siteden hem dinden atılacaz valla shsjsj töbe estağfurullahDada da önemlisi ahiret var mı?![]()
Hiç karışcak bi şey yokdu boş yapana boşu solarlar dedin. Bence özür dile
Tamam teşekkürlerSizin hayatınız, sizin kararınız. Herkes konuşacak bir şey bulur, kimseye göre hayatınızı yaşamayın. Ama arada kalmak sizi yıpratır( bir açık bir kapalı) , net kararınızı verin ve uygulayın.
her boş yapana bişey sokacak olsak ohoo sitede üye kalmazBoş yapan kendini bilir alınsın üstüne
E hani nereye indirilmiş diyoz gugıldan karşılaştırın diyon. Biz karşılaştırdık bi yerlerden örttük başımızı.atalar dinine inananlardan beni anlamalarını bekleyemem. biz atalardan böyle gördük onca alim gelmiş geçmiş onlar bilemedi de sen mi bileceksin diye diye coğrafyamız maalesef geri kaldı. bugün zulüm altında yaşamalarına rağmen de ısrarla cehalete devam ediyorlar.
indirilen dine iman ediniz atalar dinine değil.
töbe töbeee :/Dada da önemlisi ahiret var mı?![]()
tamam sen başını niye örttün diye soran oldu muE hani nereye indirilmiş diyoz gugıldan karşılaştırın diyon. Biz karşılaştırdık bi yerlerden örttük başımızı.
Eşimin ailesine veremediğim zaman 17 yaşındaydım şuan 30 um herkese cevap verecek yaştayım. Siteye alışamadım. Kafam karıştı kim ne dedi.Uye size kotu bir sey dememis ki dogrusunu yazmis. Neden boyle yukseldiniz? Su cevabi esinizin ailesine veremediginiz icin mi yukseldiniz? Burada kimse kimsenin acik ya da kapali olmasi ile ilgilenmiyor.
selamlar konu sahibi
örtünmenin envai çeşit yorumlanması ve şekli var, hatta örtünmeden inanmak da mümkün!buna karar veren genelde kişinin içinde yetiştiği kültür ve çevresi oluyor ama sen kendi doğrularını belirleyen ve sorgulayan bir insansan o zaman kendin karar ver bu durumda ne yapacağına. yok ben kültürüme bağlıyım dersen onlar neyi doğru buluyorsa onu yap.. doğruların seni bağlar. ondan hariç olarak da insanlar hep konuşur yaranamazsın, herkes kendi penceresinden kendi bildiği kadar bakıyor hayata. sen hayatı kendin için yaşa
Ben her şeyi tekrar tekrar sorgulamayı seviyorum sen yollayabilseydin bir kaynak belki de beni "uydurulan din"den kurtaracaktın. Senden ötürü atalar dininden devamtamam sen başını niye örttün diye soran oldu mu![]()
haha sen de kendi kaynağını atacaktın konu başka yerlere kayacaktı değil mi?Ben her şeyi tekrar tekrar sorgulamayı seviyorum sen yollayabilseydin bir kaynak belki de beni "uydurulan din"den kurtaracaktın. Senden ötürü atalar dininden devam![]()
Konu asla kaymadı bi yerlere zaten şimdi.haha sen de kendi kaynağını atacaktın konu başka yerlere kayacaktı değil mi?
sen başını ört istersen ona kimse karışamaz ama bunu emir olarak telakki etme. ben bir vesile yolu açtım gerisini sen bulacaksın madem o kadar araştırmayı seviyorsun
gidip edip yüksel çeviri okuma ama![]()
Bilmiyorsunuz bari komik duruma düşmeyin. Fetvayı nerden aldınız, sosyal medyadan falan mı?bu tefsire inanmak meselesi değil.
uydurma hadislerden dini emirler çıkaranlar gibi ayetleri bağlamından kopararak emirler çıkaranlar var.
mesela senin sokağa çıkman üniversiteye gitmen hatta şu an burada yazman bile bazı din alimlerine hatta ''tefsir''lere göre haram, emir.
kuran apaçık inmiştir.
evet Elmalılı meali çok önemli bir eserdir çünkü o dönem dinini bilen okuyan zaten azdır. çok istiyorsanız mealleri karşılaştıran sitelerden siz bakın. Elmalılı dahil hiçbir mealden böyle bir emir çıkmaz.
her boş yapana bişey sokacak olsak ohoo sitede üye kalmaz![]()