Ahahsjsh bi dur merve zaten ortalık karışık shsjdKul hakkı var mı ama onu da bi önce soralım asddfassdf
ha yani hristyanlıkla ilgili bişeyler yollasam hristyan mı olacaksınOlcam ben sen lütfen yolla. Hemen inanırım. Sonuçta kimse uydurulan bir dinle devam etmek istemez. Help. Kurtar beni.
Ama atalarımız?Olcam ben sen lütfen yolla. Hemen inanırım. Sonuçta kimse uydurulan bir dinle devam etmek istemez. Help. Kurtar beni.
atalar her konuda haklı değil maalesefAma atalarımız?
Tabi tabi hemen. Ama ortodoks oliyim. Şimdi italya bana ters biraz.ha yani hristyanlıkla ilgili bişeyler yollasam hristyan mı olacaksın
Atalarım hakkında düzgün konuşursan...atalar her konuda haklı değil maalesef
ama olmaz katolik olman lazım en sağlamı o atalar dinini terketmen için ideal.Tabi tabi hemen. Ama ortodoks oliyim. Şimdi italya bana ters biraz.
benim de atalarım onlar sana özel değil ki :/Atalarım hakkında düzgün konuşursan...
Gök tanrıya mı inaniyim olum şaman mı oliyim napiyim ata diye de yeter artıkAma atalarımız?
Tamam katolikli kaynak gelsin haydeeama olmaz katolik olman lazım en sağlamı o atalar dinini terketmen için ideal.
benim de atalarım onlar sana özel değil ki :/
al senin olsun en çok atalar senin tamamHayir ben 5 sene okudum benim daha çok atalarım en çok benim atalarım
dur bir misyoner bulayım da konuşsun senleTamam katolikli kaynak gelsin haydee
Sen aslında nur 31i açıkla de ki şudur aslı. Ben gerisini bulurum. Budizm de iyi geliyo çünkü. Turuncu yakışıyo bana.dur bir misyoner bulayım da konuşsun senle
başka dinin alanına girmek doğru olmaz.
bu kafayla daha çok coğrafyamızda huzur refah kalmaz.Ben yatıyom arğadaşlar iyi gecelr
ayet açık.Sen aslında nur 31i açıkla de ki şudur aslı. Ben gerisini bulurum. Budizm de iyi geliyo çünkü. Turuncu yakışıyo bana.
O zaman ayetlerin bazıları emir yani pekiiii olduu iyi günneeeeerayet açık.
öyle arapçası şu bu muhabbetine girmeden bir tavsiyeyi dini emir gibi sunmak dini çarpıtmaktır ki pek çok ayette bunlar yaşanıyor.
sen istediğin gibi inanmakta serbestsin ama başkalarına emir diye dayatmadan bulunamazsın. bu sakal bırakan bazı hocaların sakalsız mezara giren günahkardır filan diye zırvalamasına benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?