Heee. zaten saçta da oluyor o ağırlaşma diyorsunuz.Beni başım ağırlaşmıyor, çok ince zaten. Saç ne kadar ağırlaşıyorsa oda o kadar yani. O seslerde çok hoşuma gidiyor :) Tek sorunum her kulaçta haşemanın kolu dönüyor ve beni kısıtlıyor. Ona çare bulamadım.
Sorunun cevabını bilmiyorum ama evet saçta ağırlaşma oluyor. Düşün topuz saçla duşa girsen kafan o tarafa bu tarafa kayıyor islanınca.Heee. zaten saçta da oluyor o ağırlaşma diyorsunuz.
Onlar çıkıverir mi kiSaçına bone takıp üstüne haşemanın başörtüsünü taksan?
Havuz boneleri var ya
Başörtülü değilim ama kafamın ıslanmasından hiç hoşlanmam denizde. Saçımı toplayıp girince bende de oluyo ağırlaşma. Kafam suyun üstünde yüzüyorum
Denizden saçım kuru çıkıyorum bu nasıl yüzmekse
Yok ben saçım ıslanmasın diye takıyorum bazenOnlar çıkıverir mi ki
Ama kadinin kadinada mahremiyeti var bikini olmaz yani sacinizi acabilirsiniz yarim hasemalardan giyebilirsinizSırf haşema gitmemek için İslami konsept otel tercih ediyorum . Hiç sevemedim hiç rahat edemiyorum. Giyiyorum bikini oh mis
Benim haşemanın kolu mayo kumaşından.. o çok rahat oldu gerçekten.. öbür türlü haşema beni de rahatsız ediyo..Beni başım ağırlaşmıyor, çok ince zaten. Saç ne kadar ağırlaşıyorsa oda o kadar yani. O seslerde çok hoşuma gidiyor :) Tek sorunum her kulaçta haşemanın kolu dönüyor ve beni kısıtlıyor. Ona çare bulamadım.
Çok böyle penye tarzı olup yapışmasını da istemiyorum. Yeni bakacağım bende, hem yapışmayacak hem sabit duracak bir şey üretilmiş olabilir mi bilmiyorum :)Benim haşemanın kolu mayo kumaşından.. o çok rahat oldu gerçekten.. öbür türlü haşema beni de rahatsız ediyo..
Bende mi sorun anlamıyorum ama denize haşema & tam kapalı mayo ile girince kafa kısmını yüzerken suyun içine sokamıyorum. Soktuğum nadir zamanlarda Islanınca hem çok ağırlaşıyor hem faşır fuşur su sesleri beni çok irrite ediyor. Haliyle ben denizde yüzmekten çok keyifli vakit geçiriyorum sadece. Sizde de böyle mi? Çözümü olan var mı? Çok fazla denize gidebilmişliğim yok alışmış olmamaktan mı kaynaklanıyor? Bilemedim...
Yoo hiç yapışmıyo.. rahat oldu..Çok böyle penye tarzı olup yapışmasını da istemiyorum. Yeni bakacağım bende, hem yapışmayacak hem sabit duracak bir şey üretilmiş olabilir mi bilmiyorum :)
valla çok haklısınız da kırk yılda bir gidince eşimle girmek istiyorum ondan. Boneyideneyeceğim bu sene. Silikon olanKadınlar plajina gidin rahat rahat yüzün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?