- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.041
Arkadaşlar oruç nasıl geçiyor..Allaha şükür ben çok fazla zorlanmıyorum...Allah kuvvet veriyo..
bu arada arkadaşlar afrikada her 6 dakikada bir çocuk ölüyor..yardım etmek isteyen arkadaşlar bütün operatörlerden AFRIKA yazıp 5601e gönderebilirsiniz 1 sms 5 tl olacak, 3 SMS gönderildiğinde bir fitre bir iftar parası verilmiş olacaktır.
amin canım Allah yardımcıları olsun..bende elimden geldiği kadar herkese söylemeye çalışıyorum..bir msj la ufakta olsa yardımcı olabiliriz belki..sende etrafındakilere duyurabilirsen sevinirim canım..Merhaba canm iyi gidiyor çok şükür keşke her ayımız ramazan ayımız gibi geçse
çok üzülüyorum oradaki insanlara Allah yardımcıları olsun
amin canım Allah yardımcıları olsun..bende elimden geldiği kadar herkese söylemeye çalışıyorum..bir msj la ufakta olsa yardımcı olabiliriz belki..sende etrafındakilere duyurabilirsen sevinirim canım..
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=236114&d=1312653085&thumb=1
şu lacivert elbiseyi kaça kaldın kardeş.. burda 70 ve 80 milyon o yzden alamadımsu yeşilini begenmiştim:S
evet bu elbisenin fiyatini bende merak ettim ve nerde buldugunuzu...
boyu nereye kadar? durusunu cok merak ettim
slmlar hatunlar
ben geldiiiiiim
tatilden donduk Allah'in izni ile, 1 hafta oldu
neler aldim memleketimizden neler
ama burasi duraklami$ be guzeller
$oyle ufaktan bi goz gezdirdim, hiç aktiflik yok
hey millet, nerelerdesiniz
aramiza yeni katilan arkada$lar ho$geldiniz
bende 2aydır kapalıyım ilk günlerde tunik pantolondum ama şimdilerde pardesü ve ferace alıyorum üstüme feraceye ısınamayan arkadaşlar için söyleyebilirimki çok rahat resim paylaşırım inşallahişteyken eşarp en sık kullandığım, arada birde şal takıyorum eşarp bana daha rahat geliyor şal düzeltmek istiyor ama spor olacaksam tercihim şaldan yana bursalı olmama rağmen bursa ipeğinden şalım daha yok çok özenmeme rağmen pahalı geldi ya içime dert oldu kapandım kapanalı umarım ipek şalım oluuurrrrr
beğenen arkadaşlara teşekkürler ama bu kıyafetler alıntı arkadaşlar beğendiklerimi paylaştım
hosgeldin bende yarin yolcuyum ins
ne aldin göster bende alim hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?