Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Arkadaşlar oruç nasıl geçiyor..Allaha şükür ben çok fazla zorlanmıyorum...Allah kuvvet veriyo..

bu arada arkadaşlar afrikada her 6 dakikada bir çocuk ölüyor..yardım etmek isteyen arkadaşlar bütün operatörlerden AFRIKA yazıp 5601’e gönderebilirsiniz 1 sms 5 tl olacak, 3 SMS gönderildiğinde bir fitre bir iftar parası verilmiş olacaktır.

Merhaba canm iyi gidiyor çok şükür keşke her ayımız ramazan ayımız gibi geçse
çok üzülüyorum oradaki insanlara Allah yardımcıları olsun

Merhaba canm iyi gidiyor çok şükür keşke her ayımız ramazan ayımız gibi geçse
çok üzülüyorum oradaki insanlara Allah yardımcıları olsun
amin canım Allah yardımcıları olsun..bende elimden geldiği kadar herkese söylemeye çalışıyorum..bir msj la ufakta olsa yardımcı olabiliriz belki..sende etrafındakilere duyurabilirsen sevinirim canım..

slmlar hatunlar

ben geldiiiiiim

tatilden donduk Allah'in izni ile, 1 hafta oldu

neler aldim memleketimizden neler

ama burasi duraklami$ be guzeller

$oyle ufaktan bi goz gezdirdim, hiç aktiflik yok

hey millet, nerelerdesiniz

aramiza yeni katilan arkada$lar ho$geldiniz

Selamlar kızlar nasılsınız,nasıl geçiyor Ramazan?
ya şu kıyafetler bana şu tesettür dergisinin malum sosyal paylaşım sitesinde açtığı kombinasyon yarışmasını hatırlattı? canım sen ordan mı aldın yoksa senin kıyafetlerin mi? Eğer seninkiyse şu sondan 3. idi sanırım,mavi kap'ı nerden aldığını ve fiyatını sorabilir miyim? Acayip beğendim!

maşallah maşallah topik coşmuş ben ara verdiğimden beri nasılsınız hanımlar düğün balayı bitti ramazan geldi ancak girebiliyorum malum ramazan misafirler oluyo sizde ne var ne çok bakalım

hosgeldin bende yarin yolcuyum ins

ne aldin göster bende alim hihihi

ben yıllardır kapalıyım ama ferace nasıl bişey internetten baktım ama pardesü mü oluyor ,düğmeli mi nasıl bişey resmini çekersen çok sevinirim

kızzlaarr döndümm sonunda sık sık girebiliceemmm okulun tatiline 1 hafta kaldıı ama neler olmusss buralardaaa ne güzelde olmuss :))

hosgeldin bende yarin yolcuyum ins

ne aldin göster bende alim hihihi

sagol $ekerim,

$imdi turkiye'de olmalisin hayirlisi ile, ay benim yerimede gez toz eglen guzelim zira ben doyamadim.. yetmedi $ekerim bana 3 haftacik

sana iyi tatiller diliyorum

aldiklarimi gosterecemde u$eniyorum fotolarini çekmeye hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…