- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.061
ikiside çok hoş olmuş.............Eki Görüntüle 241430 Eki Görüntüle 241443 Eki Görüntüle 241442
1. pembe olan kızkardeşimin (sedosbilal) kınasında giyindiğim kıyafet diğer fotoğraflar da kardeşimin düğününde çekildi bakalım beğenecek misiniz.
MErhabalar,
ben de yeni kapandım daha 3 gün oldu, şuan sadece şal aldım ben eşarp da daha zorlanıyorum ve çalıştığım için gündüz açmak zorundayım bununla birlikte daha spor dursun diye şal aldım ama istediğim gibi olmuyor önü. Bir de benim sıkıntım ramazandan beri zayıfladım yanaklarım içe çöktü resmen off bu yüzden de çok yakışmıyor bana(( aldığım şal eşarplar incecik böyle yumuşacık ondan mıdır acaba yada daha acemiyim zamanla daha güzel mi bağlarım.
teşekkür ederim.logolu olanı gitti gidiyordan almıştım ama orjinal değilmiş iade etmeyi düşünüyorum.o modelin orjinalini nerede bulurum bilmiyorum mağzalarda yokkk
arkadaşım sizi tenkit etmek istemem ama yakışsın diye örtünmediniz umarım. henüz gözünüzz alışmadığından da hoş durmuyor gibi görünebilir. zamanla daha düzgün örteceksiniz.sert ipek eşarplar, saten seviyorsanız kalın olanları ve şalların sentetik olanları daha düzgün örtülüyor. ince ve yumuşak eşarplar - şallar çabuk bozulur. allah içinize sindirsin hayırlı olsun.
Merhaba arkadaslar...
Bayrama az kaldi ne giyeceksiniz?
ben henuz birsey bulup alamadim fikrimde yok
Bu turkiyedeki ilk bayramim ayricada esimle ilk bayramim...
Biraz guzel birsey olmaliki yeni gelin oldugumuz belli olsun esimin akrabalarinla tanisacagim
fikirlerinizi kombinlerinizi bekliyorum <3
eğer istanbuldaysanız size önerebileceğim 2 marka var biri
sedef diğeri kayra sedef forum istanbulda var kayra da internet sitesinden satış noktalarını bulabilirsiniz. ikisi de tesettürlüler için güzel marklalar
yüksek bel bir etek ve üzerne gömlek birde uygun eşarp.güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?