Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

teşekkür ederim.logolu olanı gitti gidiyordan almıştım ama orjinal değilmiş iade etmeyi düşünüyorum.o modelin orjinalini nerede bulurum bilmiyorum mağzalarda yokkk

MErhabalar,
ben de yeni kapandım daha 3 gün oldu, şuan sadece şal aldım ben eşarp da daha zorlanıyorum ve çalıştığım için gündüz açmak zorundayım bununla birlikte daha spor dursun diye şal aldım ama istediğim gibi olmuyor önü. Bir de benim sıkıntım ramazandan beri zayıfladım yanaklarım içe çöktü resmen off bu yüzden de çok yakışmıyor bana (( aldığım şal eşarplar incecik böyle yumuşacık ondan mıdır acaba yada daha acemiyim zamanla daha güzel mi bağlarım.

arkadaşım sizi tenkit etmek istemem ama yakışsın diye örtünmediniz umarım. henüz gözünüzz alışmadığından da hoş durmuyor gibi görünebilir. zamanla daha düzgün örteceksiniz.sert ipek eşarplar, saten seviyorsanız kalın olanları ve şalların sentetik olanları daha düzgün örtülüyor. ince ve yumuşak eşarplar - şallar çabuk bozulur. allah içinize sindirsin hayırlı olsun.

teşekkür ederim.logolu olanı gitti gidiyordan almıştım ama orjinal değilmiş iade etmeyi düşünüyorum.o modelin orjinalini nerede bulurum bilmiyorum mağzalarda yokkk

pierre cardin lisanslı satış yapan yerlerde bulunuyor ama geçen senenin modeli olduğundan bitmiş de olabilir. bu sene dağınık logolu bi model var onun yerine.

Yok hayır tabiki yakışsın diye örtünmedim öyle olsaydı inanın hiç örtünmezdim. uzun zamandır istediğim birşeydi örtünmek şükür Allah nasip etti. Benim derdim sadece eşarbı güzel bağlamak tabi dediğiniz çok doğru gözüm alışmadığından öyle geliyor galiba. Bir de şuan herkesin gözü üstümde çalıştığım yerde girip çıkarken rahatsız oluyorum dışarıda çok rahatım, şu ilk zamanları bir atlatayım ve biraz da güzel bağlamaya alıştım mı tamamdır. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaslar...
Bayrama az kaldi ne giyeceksiniz?
ben henuz birsey bulup alamadim fikrimde yok
Bu turkiyedeki ilk bayramim ayricada esimle ilk bayramim...
Biraz guzel birsey olmaliki yeni gelin oldugumuz belli olsun esimin akrabalarinla tanisacagim

fikirlerinizi kombinlerinizi bekliyorum <3

eğer istanbuldaysanız size önerebileceğim 2 marka var biri
sedef diğeri kayra sedef forum istanbulda var kayra da internet sitesinden satış noktalarını bulabilirsiniz. ikisi de tesettürlüler için güzel marklalar

yüksek bel bir etek ve üzerne gömlek birde uygun eşarp.güzel olur

Tum bursayi gezdim kafama gore birsey bulamadim...
Begendigim etegin ya bedeni olmaz yada boyu kisadir :-( zaten su yeni modeller ustu duz sonra bol kumasli aciliyorya bana hic yakismiyorlar kalcalarim genis oldugundan....

Gomlek bir tane aldim pembe lcw den ama sussu falan yok en kotu ihtimal onu giyecegim... Normal butiklerdeki gomleklekler kisa geliyor altlari vede kollari hep ufak insanlari dusunmusler
Artik yarin istanbula gidecegim esim gelecek beraber bakariz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…