- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.261
merhaba arkadaşlar birbirinize olan desteklerinizi okudukça çok hoşuma gitti arada geçen lakayıt konuşmaları saymıyorum bize yakışmayan konuşmalar onlar sanırım ufak bir yanlış anlaşılmanın gerginliğinden kaynaklanmıştır...
neyse prfilimde görüldüğü üzere bende tesettürlüyüm ve bundan dolayı çok mutluyum başörtüsünün hem kendime hemde tüm bayanlara yakıştığını düşünüyorum ama imtihan dünyası işte nefsimize ağır gelen ve bizi zorlayan durumlar oluyor yakın zamanda erkek arkadışım beni ailesiyle tanıştırmak istedi amma velakin ailesi kapalı olduğumu öğrenince istememiş bu durum beni inanılmaz üzdü rabbim hidayet etsin kalplerine merhamet ve sevgi koysun inşallah ne diyelim hakkımızda hayırlısı...
senıde ılgılendırmez esım bakımlı olmamı ıstıyor senıde hıc ılgılendırmıyor
Senin adına üzüldüm ne kadar cahil insanlar var ya başörtülüsün diye istememekte ne demekRabbim yardımcınız olsun
amin canım çok sağolasın hiç sorma tanışmaya bile gerek görmeden tanıyıp görmeden kapalımı hemen kestrip atmak çok acı ne yapalım allah büyük umarım herşey bir gün yoluna girer hayırlısı ne ise o olsun...
Amin...Ne olacak peki ayrıldınız mı
sözde ayrıldık ama görüşüyoruz aslında ne olacağımzıı bizde bilmiyoruz...
Zor bir durum
malesef öyle gönül ferman dinlese kestirip at ama öylede olmuyor ...
tabii eğer evlenirseniz ailesiyle sorunlarınızda çok olur zor Allah yardımcın olsun hayırlısı olsun
cnm cvbın için çk tşk edrm.
tanştığımızda tesettürlü değildim. o benii açık olarak tanıdı. flört dönemimizde kapanmak istediğimi söyledim "olmaz" dedi. dinlemedim.
sonra kabul etti. "saygı duyarım senin görüşün, ben seni açık olduğun için değil, sen olduğun için seviyorum" dedi. ama içten içe hep açık olmamı istedi
yani öyl e şeyler giymek istiyorum ki baktığı zaman "iyi ki kapalısın" ddeesin. "çok güzel olmuşsun " desin.
ama o çoğunlukla giydiklerimi eleştirir "bu ne böyle, bu hiç buna yakışmşmı"
dışarı çıkacağımız zaman sırf bu yüzden hazırlanmam 1 saat süürüyor. beğenemiyorum çünkü.
bu kez de eşim " açık olsaydın bu kadar uzun sürmezdi giyinmen " diyor..
off ne biliyim yaa çok kafama takıyorum.
bara falan gitmek konusun da dediğin olabilir şapka ile.
ama özel bir akşam yemeği falan... eşimin hayalidir mesela. lüks bir restoranda şık kıyafetlerle eşinle yemek yemek...
ama kapalı olunca olmuyor ki onlar gibi.:26:
her ne kadar modern kapalılar gibi giyinsem de beğenmiyorum,olmuyor sanki bir şeyler bozuyor kıyafti.
bilmiyorum canım yaa hakikaten psikolojimi kötü etkileyen bir durum.
aslında tam olarak hissettiğimi açıklayamıyorum.
şöyle söyleyim,tesettürlü olarak giydiğim bir çok kıyafeti de beğeniyorum,
yakışıyor ama beni rahatsız eden oolay kapalı olmakta. açık olsam paspal da giysem harika oluyorum, düşünceme göre.
eşim böyle düşünüyor demiyorum. eşimin açık olmamı tercih etmesi beni bu saçma sapan düşüncelre itti.
bu düşüncelerden kurtulamıyorm
canım bence herhangi bir yere şapkayla gitmek aşırı derecede taviz vermek olur.tesettür sadece görüntü değil yaşam tarzıdır.inandığın,istediğin için örtünüyorsun unutma.kimse için kendinden,çizginden ödün verme bence.bu arada stil önerisi için şunu söyleyebilirim her gün ayrı telden çalmak yerine bi tarz oluşturup onun üzerinde değişiklikler yapmak çok daha şık olacaktır.Tesettürle ilgili blogları,e-store'ları,giyim markalarının kataloglarını takip etmek işine yarayacaktır.Allah yardımcın olsun.
basakss, eşarp yerine şal takabilirsin, eşarbın düzgün bağlanması zahmetli bi iş bence, şal çok daha rahat ve şık geliyor bana, tabii tesettür şartlarına riayet edilerek takıldığında
şu bloglara bakabilirsin;
byfeyzaunlu . blogspot . com
alternativewardrobe . blogspot . com
aradaki boşlukları silip adres çubuğuna yazarsın..
İkiside çoğunlukla şık hanımlar.
alternativewardrobe blogunun sahibesinin tesettür şartlarına pek uymadığını düşünüyorum ama kendince değiştirip uygulayabilirsin kombinleri
Aradığın bi parça ya da uyduramadığın bi kombin olduğunda burdan paylaşırsan seve seve yardım ederiz
troll kokusu alıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?