Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

merhaba arkadaşlar birbirinize olan desteklerinizi okudukça çok hoşuma gitti arada geçen lakayıt konuşmaları saymıyorum bize yakışmayan konuşmalar onlar sanırım ufak bir yanlış anlaşılmanın gerginliğinden kaynaklanmıştır...
neyse prfilimde görüldüğü üzere bende tesettürlüyüm ve bundan dolayı çok mutluyum başörtüsünün hem kendime hemde tüm bayanlara yakıştığını düşünüyorum ama imtihan dünyası işte nefsimize ağır gelen ve bizi zorlayan durumlar oluyor yakın zamanda erkek arkadışım beni ailesiyle tanıştırmak istedi amma velakin ailesi kapalı olduğumu öğrenince istememiş bu durum beni inanılmaz üzdü rabbim hidayet etsin kalplerine merhamet ve sevgi koysun inşallah ne diyelim hakkımızda hayırlısı...

Senin adına üzüldüm ne kadar cahil insanlar var ya başörtülüsün diye istememekte ne demekRabbim yardımcınız olsun

senıde ılgılendırmez esım bakımlı olmamı ıstıyor senıde hıc ılgılendırmıyor

Slm bende tesettürlüyüm, ve esimde ojeyi sever.
ben 1000 de bir sürerim.
Ama beni sinir eden, kim daha iysini yapabiliyorsa yapsin, hemen burda elestirmeye gerek yok.
Sürekli birinlerini inceleyip sunu böyle yaptin, bunu böyle yanlis yaptina gerek yok.

Senin adına üzüldüm ne kadar cahil insanlar var ya başörtülüsün diye istememekte ne demekRabbim yardımcınız olsun

amin canım çok sağolasın hiç sorma tanışmaya bile gerek görmeden tanıyıp görmeden kapalımı hemen kestrip atmak çok acı ne yapalım allah büyük umarım herşey bir gün yoluna girer hayırlısı ne ise o olsun...

kk da gezinirken buldum bu topiği..güzel bir amaçla kurulmuş topik..kk nın acemisi değilim..mesaj yazanların ne amaçla geldiğini , yazdığı yoruma , mesaj sayısına vs. bakarak az çok tahmin edebiliyorum...nacizana size tavsiyem her yoruma atlamayın , yorum yapmayın.. sonra üzülen siz olursunuz..keyifli paylaşımlar..

Slm kizlar,
trdeki bayanlar cok gzl giyiniyor.
Burada, yani Almanyada o kadar uyuma dikkat edilmiyor.
Bende kendi resimlerimi ekliyeyim, sizin kiyafetler kadar gzl olmayabilr.

Basimida cok süper örtemem, senelerdir örtünmeme ragmen.

canım bence herhangi bir yere şapkayla gitmek aşırı derecede taviz vermek olur.tesettür sadece görüntü değil yaşam tarzıdır.inandığın,istediğin için örtünüyorsun unutma.kimse için kendinden,çizginden ödün verme bence.bu arada stil önerisi için şunu söyleyebilirim her gün ayrı telden çalmak yerine bi tarz oluşturup onun üzerinde değişiklikler yapmak çok daha şık olacaktır.Tesettürle ilgili blogları,e-store'ları,giyim markalarının kataloglarını takip etmek işine yarayacaktır.Allah yardımcın olsun.

haklısın cnm. Aslında açıklara uymak için şapka giymek açılmakla aynı gibi geliyor bana da.
ama kendimi iyi hissetmek için ve eşimin istediği olsun diye yapmayı düşüneblilrdim belki de.
Hatta bir kere yapmştım. Eşimle bi akşam yürüyüşe çıkacaktık. karanlıkta kimse görmez diye şapka taktım.
önerin için de tşk ederim . haklısın bi tarz oluşturmak her zaman daha güzeldir. ve o tarzda kendini geliştirebilirsin. yardımın için tşk edrm fikir oldu bana da. değerlendiriyorum bunları

basakss, eşarp yerine şal takabilirsin, eşarbın düzgün bağlanması zahmetli bi iş bence, şal çok daha rahat ve şık geliyor bana, tabii tesettür şartlarına riayet edilerek takıldığında
şu bloglara bakabilirsin;

byfeyzaunlu . blogspot . com
alternativewardrobe . blogspot . com
aradaki boşlukları silip adres çubuğuna yazarsın..

İkiside çoğunlukla şık hanımlar.
alternativewardrobe blogunun sahibesinin tesettür şartlarına pek uymadığını düşünüyorum ama kendince değiştirip uygulayabilirsin kombinleri

Aradığın bi parça ya da uyduramadığın bi kombin olduğunda burdan paylaşırsan seve seve yardım ederiz

Son düzenleme:

cnm çk tşk edrm Allah razı olsun. ben dde bu ara şala merak sardım. şal almaya başladım . bi de taşlı eşarp iğnesi falan çok şık duruyor. hemde daha rahat
önerilerin için çoook tşk edrim. değerlendiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…