Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Kapanmak isteyipte bu tür düşüncede olan çok insan var canım bende öyleydim bu nefisle alakalı bir şey sonuçta kimseye aldırma sen hayırlısı olsun
Bende nisan ayında kapandım çok mutluyum

Şal çok rahat canım gözün alışınca yakışacağını göreceksin bende normal eşarba alışkın olmadığım için yakıştıramıyorum mesela alışkanlık

Canım benim de yüzüm yuvarlak.. bende genelde koyu ve pastel tonlarında geometrik desenli şalları tercih ediyorum.. Hem yüzü uzun ve zayıf gösteriyor hem de hoş duruyor.. beyaz tenliysen açık renklerde kullanabilirsin ama pastel tonlar daha hoş bence

Böyle ince düşünmen çok güzel canım.. Dediğin gibi etrafta bu şekilde kapalı insan çok. Onların aile ve çevresinin zoruyla kapanılan kesim olduğuna inanıyorum ben.. Bugün başkası dedi diye kapanan,yarın bi başkası aç deyince açar. Allah herkesin içine versin. İnşallah senin de kısa zamanda içine verir ve örtünürsün :) Senin adına çok sevindim

bende 4yıl önce kapandım çok açıktım saçlarım falan çok dikkat çekerdi çok bakımlı süslü püslüydüm
kapandım kimse inanamadı herkes acılırım diye umarken aradan 4yıl geçti cok şey değişti

daha uzun bol giyiniyorum uyumlu zarif şık olmak en önceliğim oldu eşarplarımı kıyafetıme göre tonlarını uydurarak alıyorum ayakkabı çantalarım takım

iyiki kapandım içim daha rahat huzurluyum keşke daha önce kapansaydım

şeytan açılmanız için vesvese verir fakat siz iradeli güçlü olun çevre ne demiş çokta umursamayın

bende 4yıl önce kapandım çok açıktım saçlarım falan çok dikkat çekerdi çok bakımlı süslü püslüydüm
kapandım kimse inanamadı herkes acılırım diye umarken aradan 4yıl geçti cok şey değişti

daha uzun bol giyiniyorum uyumlu zarif şık olmak en önceliğim oldu eşarplarımı kıyafetıme göre tonlarını uydurarak alıyorum ayakkabı çantalarım takım

iyiki kapandım içim daha rahat huzurluyum keşke daha önce kapansaydım

şeytan açılmanız için vesvese verir fakat siz iradeli güçlü olun çevre ne demiş çokta umursamayın

Şal çok rahat canım gözün alışınca yakışacağını göreceksin bende normal eşarba alışkın olmadığım için yakıştıramıyorum mesela alışkanlık

Evet kullananlar çok memnun çok rahat diyorlar, umarım ben de alışabilirim, teşekkürler

Peki şalı ne şekilde örtüyorsunuz. Yani şalın kenarı mı geliyor yüzünüze yoksa eşarp gibi katlıyor musunuz?Önerinizi dikkate alıcam gerçekten. Çok teşekkür ederim

Bir dee hangi tür şallar daha kullanışlı, neler kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:

canım ensiz olan şallarda kıvırmadan kullanıyorum.. Topuz yapmak iyi değil ama şalda topuz olmadan düzgün durmuyor ben genelde saten ya da ince şalları tercih ediyorum.. kışın kalın olan şallar baya enli olduğu için kıvırıyorum önden biraz.. bi ara resim yüklerim . bakarsın. sen yeter ki niyetli ol

ya şu önü katlayıp yapılan şallar bu aralar çok yaygınlaştı ben çok beğeniyorum ama bi türlü beceremiyorum önü olsa uçlarını nereye sokuşturacağımı beceremiyorum biri detaylı anlatıverse

MErhaba arkadaşlar,
arkadaşımızın eklediği linkte herhangi bi problem yoktu. yalnız yasak olduğu için kaldırdım..
Resim olarak ekleyebilirseniz sevinirim. site içinde link vermek yasaktır

Site içinde link eklemek,satış amaçlı yada reklam amaçlı link vermek yasak Lütfen Dikkat edelim..

Sağol canım resim çok iyi olur gerçekten. Yıllardır normal eşarp örtüyorum biraz değişiklik olsun istedim şal kullanarak. İnşallah yakışır:97:

merhaba kızlar ya esmer olupta şal kullanan var mı aranızda ben çok istiyorum kullanmayı ama esmer yuvarlak yüzlü oldugum için bi türlü yakıştıramıyorum,bu sene de şal kullanımı çok...salaş şekilde yapıyolar ya şalı bayılıyorum.hem esmer olup hemde bu tarz şal yapabilen var mı _?_

benim arkadaşım var esmer genelde şal kullanır çokta güzel oluyor

Ben şal kullanıyorum eşarbı çok nadir kullanırım ben esmer değilim kumralım ama esmerlerede yakışan çok gördüm yeterki yakışan rengi bulabilesin genelde dore pudra mavi gri gibi açık tonlar hoş durabiliyor şalı dediğiniz gibi salaş bırakıp bağlamayı ben herkese yakıştıramıyorum her yüze her bağlama şekli gitmeye biliyor :) ipek şallarda iğne kullanımı olmuyor şala zarar veriyor.Arkadan bağlandığı zaman biraz bolluk kalabiliyor önde.. yada hiç bağlanmayınca ön taraf tamamen bol duruyor buda bullanımı biraz zor bağlama şeklidir çünkü en ufak bir şeyde açılabiliyor devamlı kontrol altında tutmak gerekebiliyor :)

bu açık renkleri hiç denemedim evde bi kırmızı şal vardı onu denedim hoşuma gitmedi ama belki renkten olabilir haklısınız

Son düzenleme:
bu açık renkleri hiç denemedim evde bi kırmızı şal vardı onu denedim hoşuma gitmedi ama belki renkten olabilir haklısınız

bence denemelisin açık renkleri özellikle vizon rengi ben her rengini aldım bu sene şal çok kullandım ve çok memnunum herkese de tavsiye ederim..İlk kullananlar için yok kaışmıcak die evham olur bu inanın çok normal ama takıp yuzunuze oturunca şalın şekli çok hoş oluyor asil bir duruş oluyor bence

bende hiç şal kullanmıyorum. sürekli eşarp kullanıyorum. aslında değişiklik banada iyi gelecektir. arkadaşlar fotoğraflarla paylaşırsanız benim gibi kararsızlarada fikir olur.

bende hiç şal kullanmıyorum. sürekli eşarp kullanıyorum. aslında değişiklik banada iyi gelecektir. arkadaşlar fotoğraflarla paylaşırsanız benim gibi kararsızlarada fikir olur.

bende sürekli eşarp kullanırdımçok buyuk değişiklik oldu şal kulanarak tavsiye ederim sizede:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…