- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.221
merhaba arkadaslar.. henüz tesettürlü deyilim ama cok istiyorum.. etrafımda cok fazla kapanıp acılan insanlar oldugu için korkuyorum bende..
aslında güveniyorumda kendime ama yok bi türlü beceremedim
konuyu takibe alıyorum yardımı olur diye düşündüm
Benim de eşarplarımda genelde pembe var, teşekkür ederim yorumun için
Yaa evet tek çarem sivri yapmak galiba.Bir de eşarp gibi örtüyorlar ya şalı öyle çok seviyorum umarım yapabilirim ve umarım yakışır.
Teşekkür ederim, artık güzel bir şey almaya çalışacağım
Arkadaşlar başka yere de yazdım ama sizden de fikir almak istedim.
Beyaz tenli kişilere hangi renk eşarplar yakışır daha çok?
Şal almak istiyorum ama yakışıp yakışmayacağı konusunda tereddütlüyüm yüzüm yuvarlak olduğu için bu yüzden doğru bir renk alıp ona göre örtüp örtmeyeceğime bakmak istiyorum
merhaba arkadaslar.. henüz tesettürlü deyilim ama cok istiyorum.. etrafımda cok fazla kapanıp acılan insanlar oldugu için korkuyorum bende..
aslında güveniyorumda kendime ama yok bi türlü beceremedim
konuyu takibe alıyorum yardımı olur diye düşündüm
Şal çok rahat canım gözün alışınca yakışacağını göreceksin bende normal eşarba alışkın olmadığım için yakıştıramıyorum mesela alışkanlık
Peki şalı ne şekilde örtüyorsunuz. Yani şalın kenarı mı geliyor yüzünüze yoksa eşarp gibi katlıyor musunuz?Önerinizi dikkate alıcam gerçekten. Çok teşekkür ederimCanım benim de yüzüm yuvarlak.. bende genelde koyu ve pastel tonlarında geometrik desenli şalları tercih ediyorum.. Hem yüzü uzun ve zayıf gösteriyor hem de hoş duruyor.. beyaz tenliysen açık renklerde kullanabilirsin ama pastel tonlar daha hoş bence
Peki şalı ne şekilde örtüyorsunuz. Yani şalın kenarı mı geliyor yüzünüze yoksa eşarp gibi katlıyor musunuz?Önerinizi dikkate alıcam gerçekten. Çok teşekkür ederim
Bir dee hangi tür şallar daha kullanışlı, neler kullanıyorsunuz?
MErhaba arkadaşlar,
arkadaşımızın eklediği linkte herhangi bi problem yoktu. yalnız yasak olduğu için kaldırdım..
Resim olarak ekleyebilirseniz sevinirim. site içinde link vermek yasaktır
canım ensiz olan şallarda kıvırmadan kullanıyorum.. Topuz yapmak iyi değil ama şalda topuz olmadan düzgün durmuyorben genelde saten ya da ince şalları tercih ediyorum.. kışın kalın olan şallar baya enli olduğu için kıvırıyorum önden biraz.. bi ara resim yüklerim . bakarsın. sen yeter ki niyetli ol
merhaba kızlar ya esmer olupta şal kullanan var mı aranızda ben çok istiyorum kullanmayı ama esmer yuvarlak yüzlü oldugum için bi türlü yakıştıramıyorum,bu sene de şal kullanımı çok...salaş şekilde yapıyolar ya şalı bayılıyorum.hem esmer olup hemde bu tarz şal yapabilen var mı _?_
bu açık renkleri hiç denemedim evde bi kırmızı şal vardı onu denedim hoşuma gitmedi ama belki renkten olabilir haklısınız
bende hiç şal kullanmıyorum. sürekli eşarp kullanıyorum. aslında değişiklik banada iyi gelecektir. arkadaşlar fotoğraflarla paylaşırsanız benim gibi kararsızlarada fikir olur.
bende sürekli eşarp kullanırdımçok buyuk değişiklik oldu şal kulanarak tavsiye ederim sizede:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?