Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

bu ternçkot u lcw net adresinden gördüm çok begendim.magazasına gidip baktım ama bulamadım netten sipariş etmek istiyorum ama başka ternçkotların kumaşlarını begenmedim bu trençkotun kuması hakkında bilgisi olan varmı

yanılmıyorsam görmüştüm hafif parlak bi kumaşı vardı

teşekkürler cevabın için.kalitelimi görünüyordu dün baktıgım ceketlerrin kumaşları bıraz kırışık kırışık duruyordu begenmedim. bu trenç kot yoktu. netten buldum üstelik fiyatıda uygun geldi

Farklı modelde bi trençkotunu aldım ben kumaşı güzel kaliteli duruyor evet yalnız cebi yırtık çıktı benimkinin dikkat etmek lazım :)

Farklı modelde bi trençkotunu aldım ben kumaşı güzel kaliteli duruyor evet yalnız cebi yırtık çıktı benimkinin dikkat etmek lazım :)

:)degişim yapsaydın netten alış veriş ettimi magazasından degişim yapıyorlar ben sipariş versemi acaba cok hoşuma gitti begenmezsem magzasından başka birşey alırım

arkadaşlar merhaba ben yeni gördüm bu topiği daha
tesettürlüyüm 1 yaşında kızım var pendikteyim ve alışveriş yapmam lazım acilen
dün gezdik baya pendik te ama kıyafetler çok pahalı
siz nerlerden giyiniosunuz uygun ama şık olsun istiorum yardımcı olur musunu bana

:)degişim yapsaydın netten alış veriş ettimi magazasından degişim yapıyorlar ben sipariş versemi acaba cok hoşuma gitti begenmezsem magzasından başka birşey alırım

walla bayaa oldu alalı kullanıyorum öyle hep dikicem dikicem diyorum unutuyorum:)

Kombinlerini çok beğendim canım topiğimizde sık sık paylaşmanı diliyorum ve şallarının rengi, bağlayış tarzın da sana çok yakışmış

s.a arkdşlar bende tesettürlüyüm topiği görnce yazmak istedm

hoşgeldin canım, kendi kombinlerini ya da beğendiğin kombinleri,aksekuarları bizimle paylaşmanı dileriz

buna benzer bi trençkot almıştım LCW'den ve gayet memnunum. Benimkinin pamuk-keten karışımı bir kumaşı var ve rengi mat bir bej

Canım Pendik'te ŞÖLEN BUTIK var. internetten de online satış yapıyorlar modellerine vs bakabilrsin. eğer istersen internet sayfasının linkini özelden atabilirim sana

ADRES: KAYNARCA MAH. DENIZ CADDESİ DERYA SOKAK NO:14 PENDIK/İSTANBUL..

çok memnun olurum canım ya atsana özelden banaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…