Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

trençkotum geldi cokk begendim üstelik kısa degil mankende durdugu gibi boy 160oluncarengide biraz farklı bej rengi kuması cok güzel mevsimlik

turuncu eteğine bayıldım nerden hangi şehir ve mağazadan aldığını sorabilirmiyiiiim.badi altına giyindiğim eteklerden ama bu kadar kloş olanı bulamıyorum lütfeeen...

canım o fotoğraftaki ben değilim ne yazık ki ve dolayısı ile nereden alındığını söyleyemeyeceğim ama bu eteğe benzer bir eteğim var yalnız kumaşı biraz daha kalın. Bende kiremit rengi var aynı eteğin benim satın aldığım mağazada saks mavisi ve zümrüt yeşili de var. Fotoğrafını eklerim bir ara istersen

selamlar kızlar
ceydacım pembeli kombin çok hoş yaw

selam canım epey oldu görüşmeyeli

çok memnun olurum canım ya atsana özelden banaa:)

tabi canım atıyorum

Ceydacım kombinlerine bayıldım canım ayıp olacak ama ne kadar aldın şalları

semoşum şallar benim değil ama ipekevi şalları çok güzel oluyor fakat 100 tl'den başlıyor fiyatları:26:

cyd86 kıyafetlerine özellikle de üzerindeki kombine bayıldım
ben hiç böle giyinemiyorum üşeniyorum
sizleri görünce nasıl özendim

canım sağol ama fotolar bana ait değil bunu belirtmiş olayım yanlış anlaşılma olmasın

kristaltane maşallah tarzın çok hoş ve hepsi yakışmış

cyd86 kombinlerin gerçekten çok şık,çok çok beğendim.
Bunları etekle mi pantolonla mı kombinliyorsun? Bazıları uzun gibi de...

canım fotolar bana ait değil

canım şala alışınca normal eşarp bağlamaya üşeniyor insan :)) şöyle üşeniyor; yani iğnelemek önüne şekil vermek vs.. şalda ben sadece üst kısmı iğneliyorum o da kaymasın diye.. pashmina şal denemedim hiç ama bu soğuklarda iyi olur bence ben de alıp deneyeceğim bu arada kalın şalları omuzlarınızdan arkaya atın

bu arada söylemeden geçemeyeceğim kombinlere bayıldım kızlar
yarın bende bi kaç kombinimi paylaşacağım

bekliyoruz canım

trençkotum geldi cokk begendim üstelik kısa degil mankende durdugu gibi boy 160oluncarengide biraz farklı bej rengi kuması cok güzel mevsimlik

ben göremedim fotoğrafı güle güle kullan

Canlar şimdi paylaşacağım ürünleri blogumda yer alan MOR BUTİK'te satışa sundum, bilginize..

Bence pantolon&şallarla kombinlendiği takdirde hoş duracağını düşünüyorum

Merhaba arkadaslar bende yenı tesetture gırdım. Ama bıcok eksıgım var halla. Özelıkle nasıl gıyınceıme karar vermedım kendı icime sınen etek modellerıde bulamadım neyse. Bir konu acdım ama 1 kısı cevaplamıs. Burdanda sormak ıstedım sızlere. Lcw de bır elbıse var boyu dız kapaklarıma gelıyo belınde ınce kusak var pantolonun ustune bunu tunık olarak kullansam komık olur muyum acaba.

Tessetturu bayanlar yardımcı olurmusunuz konusunun altında resımlerı var elbısenın. Genelleme olarak dız hızasında olan elbıselerı ne ıle kullanmak daha hos olur. Resımlerle orneklersenız cook sevınırım.:26:

Teşekkurler...

Arkadaşım, topiğe hoşgeldin.. Tesettürün de hayırlı olsun inşaAllah. Açtıın topiğe baktım ve 2. eklediğin resimdeki elbiseyi beğendim. dar paça kot pantolonla ve üzerine mor bir şalla kombinlersen çok şık duracağını düşünüyorum.. Bu yıl diz boyundaki elbiseler çok moda ve hatta dikkat ederseniz online mağazada satılan elbislerin yanında elbise/tunik yazar ve dolayısı ile tunik olarak kullanılabilir
Ayrıca benim eklediğim fotoğraflarda bulunan elbisler de hem elbise hem tunik olarak kullanılabiliyor

Kızlar, Nurjanla Moda ve Nakisays bloglarından sizler için elbise ile yapılan kombinleri paylaşacağım belki fikir olur sizler için

selam..yoo neden komik olasın ..dar paça kotları ben dizde tunikle kullanıyorum ..kalça altında tunikle kısa kalıyor ve hoş olmuyor..
elbise dize kadar geliyorsa çizmeyle de güzel oluyor ama dizi geçmemeli tabiki ..tunik pantolon benim de vazgeçilmezim..çok hızlı yürüdüğüm ve etekte rahat edemediğim için ben pantolonu tercih ediyorum ..ama işyerinde etek çizme kombinasyonunu da kullanıyorum ..sen de kullanabilirsin..

SELAM herkese ..şuan itibari ile vip dükkandan bu eteği aldım ..kargo ücretsiz 14,90 tl ..değişik renkleri var almak isteyenlere duyurulur ..

Son düzenleme:
of yaa ben kiloluyum bunların hiçbiri bana yakışmiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…