- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.381
Eki Görüntüle 288142 bu ternçkot u lcw net adresinden gördüm çok begendim.magazasına gidip baktım ama bulamadım netten sipariş etmek istiyorum ama başka ternçkotların kumaşlarını begenmedim bu trençkotun kuması hakkında bilgisi olan varmı
turuncu eteğine bayıldım nerden hangi şehir ve mağazadan aldığını sorabilirmiyiiiim.badi altına giyindiğim eteklerden ama bu kadar kloş olanı bulamıyorum lütfeeen...
selamlar kızlar
ceydacım pembeli kombin çok hoş yaw
çok memnun olurum canım ya atsana özelden banaa:)
Ceydacım kombinlerine bayıldım canım ayıp olacak ama ne kadar aldın şalları
cyd86 kıyafetlerine özellikle de üzerindeki kombine bayıldım
ben hiç böle giyinemiyorum üşeniyorum
sizleri görünce nasıl özendim
kristaltane maşallah tarzın çok hoş ve hepsi yakışmış
cyd86 kombinlerin gerçekten çok şık,çok çok beğendim.Bunları etekle mi pantolonla mı kombinliyorsun? Bazıları uzun gibi de...
Şal örtmeyi çook istediğimi yazmıştım buraya ve nihayet alabildim bugün
Bi tane Pashmina lacivert aldım, bir de mor baya ince olanlardan
Ancak uygun bone ayarlamadım bir türlü ne örtsem sırıtıyor sanki. Krem filan denedim çok içime sinmedi...
Ayrıca şalı yakıştıramadım da pek kendime.
İnce olana şekil vermek de zor biraz...
Kalında da boyun kısmı çok dolgun oluyor, sıkıntılı
Ne yapacağımı hepten şaşırmış durumdayım ...
Görünce içim gidiyor ama galiba uzaktan bakmaya devam edeceğim
Sizler nasıl şekil veriyorsunuz, şu şalın püf noktaları yok mu
bu arada söylemeden geçemeyeceğim kombinlere bayıldım kızlar
yarın bende bi kaç kombinimi paylaşacağım
trençkotum geldi cokk begendimüstelik kısa degil mankende durdugu gibi boy 160olunca rengide biraz farklı bej rengi kuması cok güzel mevsimlik
slm ..
ben de aldığım bir iki şeyi paylaşmak istedim ..
Eki Görüntüle 296499
Eki Görüntüle 296500
Eki Görüntüle 296501
Eki Görüntüle 296502
Eki Görüntüle 296503
Eki Görüntüle 296504
Eki Görüntüle 296505
canım hepsini güle güle kullan.. mor pantolon/etek çok hoşmuş.. özellikle de rengine bayıldım
Merhaba arkadaslar bende yenı tesetture gırdım. Ama bıcok eksıgım var halla. Özelıkle nasıl gıyınceıme karar vermedım kendı icime sınen etek modellerıde bulamadım neyse. Bir konu acdım ama 1 kısı cevaplamıs. Burdanda sormak ıstedım sızlere. Lcw de bır elbıse var boyu dız kapaklarıma gelıyo belınde ınce kusak var pantolonun ustune bunu tunık olarak kullansam komık olur muyum acaba.
Tessetturu bayanlar yardımcı olurmusunuz konusunun altında resımlerı var elbısenın. Genelleme olarak dız hızasında olan elbıselerı ne ıle kullanmak daha hos olur. Resımlerle orneklersenız cook sevınırım.:26:
Teşekkurler...
Merhaba arkadaslar bende yenı tesetture gırdım. Ama bıcok eksıgım var halla. Özelıkle nasıl gıyınceıme karar vermedım kendı icime sınen etek modellerıde bulamadım neyse. Bir konu acdım ama 1 kısı cevaplamıs. Burdanda sormak ıstedım sızlere. Lcw de bır elbıse var boyu dız kapaklarıma gelıyo belınde ınce kusak var pantolonun ustune bunu tunık olarak kullansam komık olur muyum acaba.
Tessetturu bayanlar yardımcı olurmusunuz konusunun altında resımlerı var elbısenın. Genelleme olarak dız hızasında olan elbıselerı ne ıle kullanmak daha hos olur. Resımlerle orneklersenız cook sevınırım.:26:
Teşekkurler...
of yaa ben kiloluyum bunların hiçbiri bana yakışmiiiii
Hepinize merhabaaBi selam vermek istedim bu topiği ilk kez görüyorum da Bundan sonra sık sık girerim artık arkadaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?