- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.361
Kristaltane çok şıksın bütün kıyafetlerin çok yakışmış maşallah.
Şal örtmeyi çook istediğimi yazmıştım buraya ve nihayet alabildim bugün
Bi tane Pashmina lacivert aldım, bir de mor baya ince olanlardan
Ancak uygun bone ayarlamadım bir türlü ne örtsem sırıtıyor sanki. Krem filan denedim çok içime sinmedi...
Ayrıca şalı yakıştıramadım da pek kendime.
İnce olana şekil vermek de zor biraz...
Kalında da boyun kısmı çok dolgun oluyor, sıkıntılı
Ne yapacağımı hepten şaşırmış durumdayım ...
Görünce içim gidiyor ama galiba uzaktan bakmaya devam edeceğim
Sizler nasıl şekil veriyorsunuz, şu şalın püf noktaları yok mu
canım ya aslında çok rahat önü falan rahat duruyor normal eşarba görelacivert aldıysan siyah bone takabilirsin canım..
şalın önünü biraz katla alttan iğneyle tuttur çok sıkma hafif bol kalsın daha güzel durur şal kalınsa dediğin gibi arkaya bağladığında çok kalın durur ama iğneyle arkadam önünü bol tutarak tutturabilirsin inceyse zaten direk arkaya bağlarsın zamanla alışırsın canım alışkanlık o bende normal eşarbı yapamıyorum alışkanlık olmadığı için
Cevapladığın için teşekkür ederiiim
Ben de eşarba alışmışım bu baya zaman alacak gibi tabi pes etmezsem
Siyah bone denemedim açıkçası lacivertle boğar diye düşünmüştüm ben:26:
Boynunu da öyle yapayım o zaman iyi fikir.
Aldığım yerdeki adam bir de orta kalınlıkta olanları var dedi, onlar daha mı rahat olur bilemedim doğrusu:44:
cıkcası bende suruyoruö ısım geregı bunun sakıncası bence yok cunku kapalı olmak yeter sacım gozokmuyor kadın bakımlı olmalı bencehayırlı akşamlar herkese
bi şey sormak istiyorum yalnız lütfen sert tepkiler vermeyin sadece fikrinizi almak istiyorum azar gibi konuşmalardan hoşlanmıyorum
tamam az çok makyaj yapıyoruz genelde de göz makyajı
ama ben oje sürmeyi çook seviyorum
ayda tabi malum 1 hafta kadar namaz kılınmayan zamanda oje sürüüyorum ama içime de sinmiyo tam olarak
oje çok sırıtıyo mu kapalıda?
Görenler ne biçim kapalı bu diyo mudur?
Benim daraldığım nokta bakanların bana yönelik değil de bütün kapalıları hedef alarak yorum yapması
sayısız kapalı insanın hakkına giriyormuşum gibi geliyo ve kötü oluyorum
açık renk oje
french
kapalıda çok abes duruyor mu?
Kırmızı oje süren kapalı gördüm kaç kez ama bundan bahsetmiyorum yani o kadar bağıran renkler değil asla...
Cevapladığın için teşekkür ederiiim
Ben de eşarba alışmışım bu baya zaman alacak gibi tabi pes etmezsem
Siyah bone denemedim açıkçası lacivertle boğar diye düşünmüştüm ben:26:
Boynunu da öyle yapayım o zaman iyi fikir.
Aldığım yerdeki adam bir de orta kalınlıkta olanları var dedi, onlar daha mı rahat olur bilemedim doğrusu:44:
lacivertin altına lacivert bone kullan bence canım .. morada koyu tonda bir kullanabilirsin..
sana tavsiyem şalda yazları ince tarzda kullanman..suan kıştayız paşmina alabilirsin..
şalın önunu ıster kıvır ıstersen düz tut.. yakısıyorsa kıvırmana bile gerek yok..
cene altında ignelemeden arkayaatanlarda var ben ona cesaret edemıyorum..
cenemden igneliyorum ceviyorum bazen boynumda.. bazende ignelemeden sıkı sekilde baglıyorum..keske uygulamalı anlatabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?