- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.041
koy hemennnnnnnn o fiyata hemde
gelince bakarım
bugün çekebilirsem çekeyim koyayım ozaman
markası da trench di iimi
güle güle günlerde kullan :)) fiyatını duyunca çok sasırdım ama :)))
sağolasın tuana ,valla ben herşeyi hep 5 e 10 alıyorum
çekiyo beni ucuz ve güzel şeyler nedense
oh iyisin ozaman sen :))) nerede oturuyosun canım
ben hiç bulamıyorum öyle şeyler .kazık yemekte üstüme yoktur .enson aldığım trenckot 260 tl idi , ama yırtılana kadar giyerim herhal eskimicek gibi görünüyooo
aboo sen ne yaptın öyle ,bir trençe o kadar para verilirmi yaaa ,ben bişeye 20 tlden fazla para verirsem yanıyorum
ankaradayım ben
06 dan anlamalıydım :)
eskiden bende öyleydim ama veriyorum artık, calıışyorum canım birde onunda etkisi var tabiki yoksa esimden almak zorunda kalsam ık mık edebilir okadar verilir mi diye
ben de çalışıyorum hem de devlette ,her gün farklı giymek gerekiyor o yüzden tek parçaya o kadar para veremem doğrusu ,az para verip değişik giyinmek benim favorim
slm herkese ..cumartesi günü aldığım 5 tl lik trençler :))
mor olanı bi türlü istediğim gibi çekemedim ,renginden sanırım hep ışık vurdu parlak çıktı ,artık bunlarla yetiniverin
Eki Görüntüle 323622
Eki Görüntüle 323623
Bunları aldın demek güle güle giyParlak kumaşlar o yuzden eşarp ve kıyafetlerin mat olması lazım Yinede iyi fiyat tebrikler
ceydacım üstünde görseydik yaaa:)
Cantan ve bluzune bayıldım çok güzeller .güle güle günlerde giyin
ŞAL BAĞLAMA ŞEKİLLERİ
Yukarıdaki linke tıklayınca Kanal 7'de yayınlanan İkbal'le Hayatın İÇinden programına katılan bir bayanın şal bağlama şekillerini anlattığı bir video göreceksiniz. Umarım yardımcı olur
erişilemiyor diyor canım
ewet bende erişemedim ceyda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?