Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Arkadaslar gittiğim 3-4 eşarp satan ( bilindik esarpçı) mağazaya girdiğimde Armandanın %100 ipeklisini sordum .Hepsi de Armandanın yüzyüz ipek satmadığını sadece %18 ipeklisinin gerçek Armanda olduğunu söyledi. %100 Armanda ipekli diye satılan şallara inanmayın. Sahibi de acıklamış bunu . Üzerlerine fahiş fiyat koyup kalitesiz şalları ipek diye satıyorlarmış .Paranız ziyan olmasın. Tek yer söylemedi bunu , eğer tek mağazadaki satıcı söyleseydi inanmazdim doğruluk payı var demekki

sağolasın tuana ,valla ben herşeyi hep 5 e 10 alıyorum
çekiyo beni ucuz ve güzel şeyler nedense

oh iyisin ozaman sen :))) nerede oturuyosun canım
ben hiç bulamıyorum öyle şeyler .kazık yemekte üstüme yoktur .enson aldığım trenckot 260 tl idi , ama yırtılana kadar giyerim herhal eskimicek gibi görünüyooo

aboo sen ne yaptın öyle ,bir trençe o kadar para verilirmi yaaa ,ben bişeye 20 tlden fazla para verirsem yanıyorum
ankaradayım ben

aboo sen ne yaptın öyle ,bir trençe o kadar para verilirmi yaaa ,ben bişeye 20 tlden fazla para verirsem yanıyorum
ankaradayım ben

06 dan anlamalıydım :)
eskiden bende öyleydim ama veriyorum artık, calıışyorum canım birde onunda etkisi var tabiki yoksa esimden almak zorunda kalsam ık mık edebilir okadar verilir mi diye

06 dan anlamalıydım :)
eskiden bende öyleydim ama veriyorum artık, calıışyorum canım birde onunda etkisi var tabiki yoksa esimden almak zorunda kalsam ık mık edebilir okadar verilir mi diye

ben de çalışıyorum hem de devlette ,her gün farklı giymek gerekiyor o yüzden tek parçaya o kadar para veremem doğrusu ,az para verip değişik giyinmek benim favorim

slm herkese ..cumartesi günü aldığım 5 tl lik trençler :))

mor olanı bi türlü istediğim gibi çekemedim ,renginden sanırım hep ışık vurdu parlak çıktı ,artık bunlarla yetiniverin

Merhaba fıstıklar
Pazar gününe ait kombinimi paylaşacağımı söylemiştim, buyurun

Kalpli Triko Tunik; Mor Butik'ten
Haki renk pantolon; LCW (indirimden 16.99TL'ye almıştım )
Şal; Pashmina 15TL (Fotoğrafta pek belli olmamış ama şalım zümrüt yeşili)
Çanta; Jackquline 29.99TL

Bu da dışarıda giydiğim kabanım. B kabanımı eşim hediye etmişti, çok da severek giyiyorum Boyu ayak bileğimden yaklaşık 1 karış akdar yukarıda. Bu arada fotoğrafa ekleyemedim ama çizmelerim de çantam ile aynı renk yani taba rengi idi.

ceydacım üstünde görseydik yaaa:)
Cantan ve bluzune bayıldım çok güzeller .güle güle günlerde giyin

ceydacım üstünde görseydik yaaa:)
Cantan ve bluzune bayıldım çok güzeller .güle güle günlerde giyin

Fotoğraflarım var canım ama pc'de bir sorun var hafıza kartını okumuyor kardeşim haftasonu geldiğinde onun bilgisayarından atacağım inş. hem Pashmina şalın da nasıl durduğunu göstermiş olacağım

Teşekkür ederim tatlım

ŞAL BAĞLAMA ŞEKİLLERİ

Yukarıdaki linke tıklayınca Kanal 7'de yayınlanan İkbal'le Hayatın İÇinden programına katılan bir bayanın şal bağlama şekillerini anlattığı bir video göreceksiniz. Umarım yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…