Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

güzel yöntemmiş bende denicem

işte bunlarda benim şallarım : )) zamanla artacak inşallah

başımda duran yeni yeni şal örtmeye başladığımda ilk aldığım yeşil renkli lazer kesim şalım: )

Tuana ve civcivvv şallarınıza bayıldım renkleri harika Görünce içim eridi ama ben hala şala alışamadım
Güle güle kullanın.

Kristaltane tarzın,tençkotun çok güzelmiş, çok hoş görünüyorsun maşallah

ben geldim kızlar!
internet borçtan dolayı kapandığı için uzun zamandır giremiyordum nasılsınız?iyisinizdir inşallah :)))
fazla uzatmadan fotolara geçeyim ben en iyisi kızlar :))

güzel kızım Lady ile

buda yeni yılda (halama bone almasını söylemiştim aynı renkten ama bunu almış acelem olduğu için gidip değiştiremedim uyumsuz oldu biliyorum)

buda şalım ve broşum :))

birde ygs için foto çekinmek için biraz süslendim dün , dün çekindiğim fotomuda koyayım (ygs de tesettürlü fotolu başvurularda sorun çıkıyormuş mecburen açık çekildim vesikalık olanları yükleyemedim tarayıcım olmadığı için evde çekindiklerimi koyuyorum)

yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler

bana bu resimler hiç hoş gelmedi kapalısınız maden niçin bu platforma açık resminizi koyuyorsunuz tamamsınav için çektirmişsiniz anlaşılır bişey ama buraya koymanız benim tuhafıma gitti kusura bakmayın bir insan ya kapalıdır ya açık benim kimseye akıl vermek gibi bi derdim yok haddimededüşmez ama kapalı birinin bu şekilde açık resmini görmek insanı gerçketen çok üzüyo :((

tatlım kıyafetlerin çok yakışmış çok güzel olmuşsun ama yakamoz_83 biraz sert olsada haklı açık resimleri koymasan dahaiyi sevabına zarar gelmesin. çok tatlısın bence sadece kapalı resimlerin kalsın canım ötekileri silebiliyorsan sil.

burda nede olsa kızkızayız diye ekledim sonuçta erkek yok aramızda değilmi?sadece dostlarımla bu özel günümü paylaşmak istemiştim eğer sorun oluyorsa resimlerimide üyeliğimide silebilir yöneticiler benim için sorun teşkil etmez böyle sert çıkışmanız gerekmezdi bu arada silinmiyor silinse emin olun silerim bu kadar tepki geleceğini düşünmemiştim elimde olsa resimleride üyeliğimide silerim!kimseyle polemiğe girecek değilim.sonuçta hepimiz bedavaya giriyoruz buraya ve eğlenmek ve öğrenmek için giriyoruz azar işitmek için değil ben sizin en ufak yanlışınızda tartışma ortamı yaratsam hoş olurmu sizce bir düşünün derim yetkililerede bildirin beni bu kişi huzurumuzu kaçırıyor beğenmiyoruz paylaşımlarını üyeliğini silin deyin benim için sorun değil yeni kapanan birine karşı çok anlayışlısınız çok saolun iyi akşamlar!!!!

Son düzenleme:
daha bugün ösym'yi aradım ve başvuru merkezinde webcamle çekilecek fotoğrafın başörtülü olmasının probleme sebebi olup olmayacağını sordum.
hiç bir problem olmaz 'tabii ki başörtülü çektirebilirsiniz' dedi telefondaki.klavuzda 'adayın yüzünün açık olması ve yüzünün tanınacak şekilde cepheden çekilmiş olması' yazılı başvuru merkezinde çekilicek fotoğrafla alakalı olarak.
klavuzda okuduğum halde arayıp teyit ettirdim.

ben sadece fikrimi söyledim siz istediğiniz yere çekiyosunuz ayrıca burasısosyal ortam herkes dollaşıyor siz rahatsanız sorun yok ben üzüldüğüm için söyledim kimseyi eleştirmeye niyetim yok hadimede değil zaten tekrar söylüyorum ben üzüldüm sadece

halam gile söylemiştim birde kapalı arkadaşım var onada sormuştum (bu arada bu arkadaşta başvuru yapacak ve açık çekilecekmiş kapalı çekilmenin sorun olabileceğini söyledi) araştırmışlar hocalara sormuşlar bu yanıtı almışlar bilmiyorum :S
bizim okulda webcam felan demediler bir arkadaş var anadolu lisesinde okuyor onların okuldada webcam demişler ama bizim okulda yle bir şeyden bahsetmediler

iyide ben buraya üye olmayan bu forumu göremiyor diye biliyorum yanlışmıyım??

canım başvuru merkezine gittiğinde orda görevli fotoğrafını çekmedi mi? o fotoğraftan bahsediyorum işte.benim bildiğim geçen sene de bu sene de rahatlıkta başörtüyle fotoğraf çekilebiliyor.çünkü geçen sene ve bu sene klavuzlarda 'yüz açık olmalı' ibaresi geçti.

başvuru merkezine gitmedim canım fotografçıya gittim çektirdim nüfus cüzdanımı yenilettim ama daha başvuru yapmadım daha bankaya para yatırmadığımız için yarın yatırcaz inşallah canım bak bu maddeyi bilmiyordum

kırmzı olan süper nerden aldınz acaba :)

canım eğer lazer kesimi soruyorsan,ben ankarada oturuyorum.moda çarşısı var burda,oradan aldım.fakat internettede bulabilirsin.ben 35 e aldım ama EŞARPMAĞAZASI sitesinde 30 lira hemde lazerleri çok daha farklı stillerde olanları var.kırmızı herşeyle çok güzel uyuyor,almanı tavsiye ederim

iyide ben buraya üye olmayan bu forumu göremiyor diye biliyorum yanlışmıyım??

Canım üye olmayanlar ziyaretçilere kapalı olmayan forumları görebiliyorlar. En azından ben üye olmadan önce bu böyleydi. Bu konu ziyaretçilere kapalı mı değil mi bilmiyorum fakat buraya erkekler de çok rahat üye olabiliyorlar. Kaç tane erkek üye vakasına rastladım maalesef. Olsun, bundan sonra daha dikkatli olursun. Daha yeni kapanmışsın anladığım kadarıyla alışana kadar anlık düşüncelerle hatalar yapılabilir önemli olan yapıcı bir şekilde düzeltmektir. Aklına gelmeyebilir, düşünemeyebilirsin. Zamanla oturur yerine. Ama sen de hiç olmadığın kadar dikkatli olmalısın çünkü çok hassas bir konu. İnşallah hakkını vererek taşırsın, hayırlısı olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…