- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.001
ebushhh cum yine ben :)
benimde bonem hep kayardi sinir olurdum amaaaa buldummmm
canim kücük tülbentler var ondan kullan bone kullanmiyorum ben tülbent daha rahat ve tam görünen kismana ince siyah corap var ya onu takiyoum :))) bant gibi düsün alttan bagliyorum cok iyi oluyo sen acmayana kadar ne acilma ne kayma süperr kesinlikle tavsiye ederim
Teşekkür ederim.Şimdiye kadar hep eşarp kullandım,bu ilk şal deneyimim olacak,inşallah becerebilirim örtmeyi zamanla...Nursena saks mavisi çok güzel bir renk şalda da güzel duruyor güle güle günlerde kullan inş
ay çok güzel bi topik olmuş he arayapı bulamıyodum sitede
evet paylaşalım fikir verelim birbimize resim silemdediğimiz için ben koyamıcam sanırım resim
işte bunlarda benim şallarım : )) zamanla artacak inşallah
Eki Görüntüle 320437 Eki Görüntüle 320438 Eki Görüntüle 320436 Eki Görüntüle 320435 Eki Görüntüle 320434 Eki Görüntüle 320433
başımda duran yeni yeni şal örtmeye başladığımda ilk aldığım yeşil renkli lazer kesim şalım: )
daha bugün ösym'yi aradım ve başvuru merkezinde webcamle çekilecek fotoğrafın başörtülü olmasının probleme sebebi olup olmayacağını sordum.
hiç bir problem olmaz 'tabii ki başörtülü çektirebilirsiniz' dedi telefondaki.klavuzda 'adayın yüzünün açık olması ve yüzünün tanınacak şekilde cepheden çekilmiş olması' yazılı başvuru merkezinde çekilicek fotoğrafla alakalı olarak.
klavuzda okuduğum halde arayıp teyit ettirdim.
ben sadece fikrimi söyledim siz istediğiniz yere çekiyosunuz ayrıca burasısosyal ortam herkes dollaşıyor siz rahatsanız sorun yok ben üzüldüğüm için söyledim kimseyi eleştirmeye niyetim yok hadimede değil zaten tekrar söylüyorum ben üzüldüm sadece
halam gile söylemiştim birde kapalı arkadaşım var onada sormuştum (bu arada bu arkadaşta başvuru yapacak ve açık çekilecekmiş kapalı çekilmenin sorun olabileceğini söyledi) araştırmışlar hocalara sormuşlar bu yanıtı almışlar bilmiyorum :S
bizim okulda webcam felan demediler bir arkadaş var anadolu lisesinde okuyor onların okuldada webcam demişler ama bizim okulda yle bir şeyden bahsetmediler
canım başvuru merkezine gittiğinde orda görevli fotoğrafını çekmedi mi? o fotoğraftan bahsediyorum işte.benim bildiğim geçen sene de bu sene de rahatlıkta başörtüyle fotoğraf çekilebiliyor.çünkü geçen sene ve bu sene klavuzlarda 'yüz açık olmalı' ibaresi geçti.
Tuana ve civcivvv şallarınıza bayıldım renkleri harikaGörünce içim eridi ama ben hala şala alışamadım
Güle güle kullanın.
teşekkür ederim canım: ) sık sık öer alışırsın.bide mesala şöyle yap,boş zamanlarında geç aynanın karşısına değişik değiişik şeyler denemeye çalış,zamanla buluyorsun sana yakışacak modeli
Kristaltane tarzın,tençkotun çok güzelmiş, çok hoş görünüyorsun maşallah
kırmzı olan süper nerden aldınz acaba :)
iyide ben buraya üye olmayan bu forumu göremiyor diye biliyorum yanlışmıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?