Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım bu kadar sinirlenecek ne var ki. ben sert söylemedim ama umarım bana değildir bu gerçekten üzüldüm. buraya üye olmadan ziyaretçiye kapalıysa resimler gözükmeyebilir ama sanal ortamdayız herkes istediği kişi olabiliyor burda. kimse senden rahatsız olmadı yakamoz arkadaşımda eminim kötü niyetle söylemedi. sadece azıcık sert olmuş ama kötü niyetle olmadığı belli. hepimiz allah dostuyuz yardım amaçlı söylemiştim fikrimi.

Son düzenleme:

yok canım sana dememiştim kusura bakma yakamoza söylemiştim ama birden neye uğradığımı şaşırdım böyle bir tepki beklemiyordum sonuçta hepimiz eşitiz ve o azarlar gibi konuşunca sinirlendim canım senlik bir şey yok kusuruma bakma tatlım

Eklediğiniz fotoğraflar, çeşitli materyaller, yazılar, yorumlar ve açtığınız konular kısaca sitede paylaştığınız hiçbirşey silinmemektedir.
Bu kuralı bilerek paylaşımda bulununuz...

keşke forum sorumlusu kişiler dışarıdan üye olmayanlar üyelerin paylaştıklarını görmeyecek şekilde ayarlansa

bunun önüne geçilmez ki kızlar insanın içinde kötü niyet olduktan sonra sahte isimle üye olup yine görür resimleri .. ona göre eklemek lazım resimleri

Merhaba hanımlar,

Nette gezinirken hoşuma giden bi kombin paylaşmak istiyorum. Yarın da kısmetse tiyatroya giderken seçtiğim kombini eklerim

Gerçekten çok hoş bir kombin olmuş, renk uyumu çok güzel.
Ben de günlük yaşamda etek kullanmayı çok seviyorum özellikle de yüksek bel. Ama üzerine ceket vs bulmakta çok zorluk çekiyorum. :26: Malum havalar buz. Buradaki kaban sanırım yanlış görmediysem. Böyle uzun olunca da eteğin modelini kapatıyor bence. Fakat kısa olunca da donuyorum. Kısa kalın bir şey bulsam uyduramıyorum. Sinir olmaya başladım etekleri alıyorum alıyorum kalıyorlar öyle.

Merhaba hanımlar,

Nette gezinirken hoşuma giden bi kombin paylaşmak istiyorum. Yarın da kısmetse tiyatroya giderken seçtiğim kombini eklerim

çok beğendim çok çok hemde :)))
senin kombinini de bekliyorum Ceydacım :)
Bu arada ne tiyatrosuna gittin bakalım :)

malesef canım bu soğuklarda pantolon kurtarıcı oluyor. etek giyincede üstüne kısa mont güzel duruyor fakat soğuktan insanın bacakları donuyor bu seferde :)

valla haklısın soğuklarda en iyisi pantolon etek ancak ev gezmesinde veya Avm gezilerinde iyi oluyor
etek uzun üst kaban ara boy olduğunda güzel durmuyor ben sevmiorumüst kabanda uzun olucak daha zengin daha şık olunuyor:34
Tabi bu benim zevkim herkese göre değişir

slm herkese ..ben de etekle kısa montları seviyorum ,siyah çok hoş oluyor özellikle deri ceket-mont karışımı olan şeyler güzel oluyor..
eteğin altına kalın tayt üzerine çorap üzerine sıcacıkdize kadar botlarımı giydimmi tamamdır

bi resim ekleyeyim dedim alt kısmı bulamadım üstle yetinin gari

alıntı yapmayın pleease

deli_kız0606 nerdesin sen bakimmmmm

Tabi etek giyildiğinde de altı sıkı giyinmek gerekiyor

Son düzenleme:
deli_kız0606 nerdesin sen bakimmmmm

Tabi etek giyildiğinde de altı sıkı giyinmek gerekiyor

burdayım burdayım
gizliden takip ediyorum
evet benim geçen yıl deıchmandan aldığım dize kadar hatta daha yukarıya çıkan çizmelerim var ,dolgu topuk içi yünlü ,öyle sıcakki ne kar ne bişey ,çorapsız giy hiç üşümüyorsun o derece yani ,çizmeye önem veririm ,sıcak tutmalı ,onları giydimmi tamamdır olay

Son düzenleme:

deichmanın ürünleri nasıl kullanışlımı???Bir kaç kez eşimle girdim o mağazaya ve çıktımEşim hep bir kusur buldu beyenmemişti mallarını..
Polaris alıorum ben genelde...

deichmanın ürünleri nasıl kullanışlımı???Bir kaç kez eşimle girdim o mağazaya ve çıktımEşim hep bir kusur buldu beyenmemişti mallarını..
Polaris alıorum ben genelde...

ben deıchmanı çok seviyorum ,bot çizme çok aldım ve hepsi de çok güzel kullanışlı ve fiyatı da uygun ..bahsettiğim çizmemi 70 tlye almıştım ve çok memnunum ,ayakkabı aldım yazlık onlardan da çok memnunum ,ayakkabılarımı çizmelerimi hep ordan alıyorum ben ..
bu arada yukarı mor bi yarı kombin ekledim gördünmü
topik sessiz kalmış dayanamadım ekleyeyim dedim

gördüm gördüm alıntı yapmayın deyince bende gördüğümü bile sölemedim

Güzel mor rengi severim ben

gördüm gördüm alıntı yapmayın deyince bende gördüğümü bile sölemedim

Güzel mor rengi severim ben

ya ben ya ben mor manyağıyım yaa, eşim diyorki hepsi zaten mor ne diye yine mor alıyorsun ,e ama hepsinin modeli farklı canım diyorum ben de
maksat mor almaya bahane olsun dimi
üzerimdekini ben yaptım söylemesi ayıp

koy hemennnnnnnn o fiyata hemde

gelince bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…