- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.021
burda nede olsa kızkızayız diye ekledim sonuçta erkek yok aramızda değilmi?sadece dostlarımla bu özel günümü paylaşmak istemiştim eğer sorun oluyorsa resimlerimide üyeliğimide silebilir yöneticiler benim için sorun teşkil etmez böyle sert çıkışmanız gerekmezdi bu arada silinmiyor silinse emin olun silerim bu kadar tepki geleceğini düşünmemiştim elimde olsa resimleride üyeliğimide silerim!kimseyle polemiğe girecek değilim.sonuçta hepimiz bedavaya giriyoruz buraya ve eğlenmek ve öğrenmek için giriyoruz azar işitmek için değil ben sizin en ufak yanlışınızda tartışma ortamı yaratsam hoş olurmu sizce bir düşünün derim yetkililerede bildirin beni bu kişi huzurumuzu kaçırıyor beğenmiyoruz paylaşımlarını üyeliğini silin deyin benim için sorun değil yeni kapanan birine karşı çok anlayışlısınız çok saolun iyi akşamlar!!!!
canım bu kadar sinirlenecek ne var ki. ben sert söylemedim ama umarım bana değildir bu gerçekten üzüldüm. buraya üye olmadan ziyaretçiye kapalıysa resimler gözükmeyebilir ama sanal ortamdayız herkes istediği kişi olabiliyor burda. kimse senden rahatsız olmadı yakamoz arkadaşımda eminim kötü niyetle söylemedi. sadece azıcık sert olmuş ama kötü niyetle olmadığı belli. hepimiz allah dostuyuz yardım amaçlı söylemiştim fikrimi.
Gerçekten çok hoş bir kombin olmuş, renk uyumu çok güzel.
Ben de günlük yaşamda etek kullanmayı çok seviyorum özellikle de yüksek bel. Ama üzerine ceket vs bulmakta çok zorluk çekiyorum. :26: Malum havalar buz. Buradaki kaban sanırım yanlış görmediysem. Böyle uzun olunca da eteğin modelini kapatıyor bence. Fakat kısa olunca da donuyorum. Kısa kalın bir şey bulsam uyduramıyorum. Sinir olmaya başladım etekleri alıyorum alıyorum kalıyorlar öyle.
çok beğendim çok çok hemde :)))
senin kombinini de bekliyorum Ceydacım :)
Bu arada ne tiyatrosuna gittin bakalım :)
malesef canım bu soğuklarda pantolon kurtarıcı oluyor. etek giyincede üstüne kısa mont güzel duruyor fakat soğuktan insanın bacakları donuyor bu seferde :)
valla haklısın soğuklarda en iyisi pantolonetek ancak ev gezmesinde veya Avm gezilerinde iyi oluyor
etek uzun üst kaban ara boy olduğunda güzel durmuyor ben sevmiorumüst kabanda uzun olucak daha zengin daha şık olunuyor:34
Tabi bu benim zevkim herkese göre değişir
deli_kız0606 nerdesin sen bakimmmmm
Tabi etek giyildiğinde de altı sıkı giyinmek gerekiyor
burdayım burdayım
gizliden takip ediyorum
evet benim geçen yıl deıchmandan aldığım dize kadar hatta daha yukarıya çıkan çizmelerim var ,dolgu topuk içi yünlü ,öyle sıcakki ne kar ne bişey ,çorapsız giy hiç üşümüyorsun o derece yani ,çizmeye önem veririm ,sıcak tutmalı ,onları giydimmi tamamdır olay
deichmanın ürünleri nasıl kullanışlımı???Bir kaç kez eşimle girdim o mağazaya ve çıktımEşim hep bir kusur buldu beyenmemişti mallarını..
Polaris alıorum ben genelde...
ben deıchmanı çok seviyorum ,bot çizme çok aldım ve hepsi de çok güzel kullanışlı ve fiyatı da uygun ..bahsettiğim çizmemi 70 tlye almıştım ve çok memnunum ,ayakkabı aldım yazlık onlardan da çok memnunum ,ayakkabılarımı çizmelerimi hep ordan alıyorum ben ..
bu arada yukarı mor bi yarı kombin ekledimgördünmü
topik sessiz kalmış dayanamadım ekleyeyim dedim
gördüm gördüm alıntı yapmayın deyince bende gördüğümü bile sölemedim
Güzel mor rengi severim ben
ya ben ya ben mor manyağıyım yaa, eşim diyorki hepsi zaten mor ne diye yine mor alıyorsun ,e ama hepsinin modeli farklı canım diyorum ben de
maksat mor almaya bahane olsun dimi
üzerimdekini ben yaptım söylemesi ayıp
yaaa eline sağlık
sağolasınöğrencelik işlerimden biri kafamdan uydurmuştum modelini de
ay cumartesi bi dükkandan iki dene biri kırmızı biri mor trench aldım tanesi 5 tlden iimi
aklıma geldi söylemeden edemedim
yazlık ama ,çekerim belki koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?