- 24 Aralık 2011
- 119
- 22
- 118
- 39
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.381
canım istiosan bitmiştir olay başkalarına özenirsem derken açık hanımlara mı demek istedin?Merhaba arkadaşlar bende kapanmaya karar verdim ama korkuyorum sonra pişman olursam başkalarına özenirsem diye kendime şallar aldım boneler aldım hevesliyim ama kararsızım çook istiyorum kapanmayı ama bilmiyorm işte :S
millet yenimodada allday da kampanya var etekler 14,90 bluzlar 14,90 bakın hemen
canım istiosan bitmiştir olay başkalarına özenirsem derken açık hanımlara mı demek istedin?
illa ki alışma ewresi oluo ama kararlı olacaksın yoksa kapanıp açılmak çok da hoş değil bence
iyice düşün gerçekten içinden geleni yap
ayyy ewet baktım ama cesaretim yok almaya yahu
bişey olmaz ben alıyorum sürekli aslında 2 etek alacağım ama bu ay çok aldım o yüzden bi dahaki aya kaldı
ayy ne bileyim ya olmazsa bi de iade et kargoya ver falan eşim pek gelemez böle şeylere
eşinle ne alakası varki sonuçta sen almıyor musun
şekerim ben alıorum da kargoyu onun işyerine yönlendirioruz biz biraz pinpirikliyiz de
geri gönderme falan problem olur die pek yanaşmıo internetten almaya
Merhaba arkadaşlar bende kapanmaya karar verdim ama korkuyorum sonra pişman olursam başkalarına özenirsem diye kendime şallar aldım boneler aldım hevesliyim ama kararsızım çook istiyorum kapanmayı ama bilmiyorm işte :S
millet yenimodada allday da kampanya var etekler 14,90 bluzlar 14,90 bakın hemen
ayy ne bileyim ya olmazsa bi de iade et kargoya ver falan eşim pek gelemez böle şeylere
karar verdinse canım hayırlı olsun inş uygulamayada gecersin. ama sonra sıkılıp açılacağını hissediyorsan iyi düsün derim.
baktım cnm benim beğendiğklerim bitmiş birde bunlar astarsız etek biliyorum görmüştüm iç gösteriyoo
canım ben sürekli alıyorum iade ediyorum :)) ya da üstümeolur kullanıyorum. hiç sorun yaşamadım vallahi. yenimodanın marka yönetmeni benim sınıf arkadasım kefilim bişi olmaz
yokyaa bak kargo geldiğinde olmazsa direk aynı kargo şirketini arayıp geri gönderiyorsun her türlü makbuzu vs var bi sorun olmuyor ben öyle çok iade ettim iki üç güne de karta yansıtıyorlar ..
sen bilirsin yine de ama ben sorun yaşamadım hiç
olsun ben astar kullanırım ne olacakkikarar verdinse canım hayırlı olsun inş uygulamayada gecersin. ama sonra sıkılıp açılacağını hissediyorsan iyi düsün derim.
baktım cnm benim beğendiğklerim bitmiş birde bunlar astarsız etek biliyorum görmüştüm iç gösteriyoo
canım ben sürekli alıyorum iade ediyorum :)) ya da üstümeolur kullanıyorum. hiç sorun yaşamadım vallahi. yenimodanın marka yönetmeni benim sınıf arkadasım kefilim bişi olmaz
valla kredi kartı değil kapıda ödemeyle ak mağaza var ona bak googledanya kredi kartıyla ödeme dışında kapıda ödeme falan yok heralde di mi bi bilgin var mı
olsun ben astar kullanırım ne olacakki
valla kredi kartı değil kapıda ödemeyle ak mağaza var ona bak googledan
kendileri gelip adresten mi alıolar iadeyi
çok soruyorum ama cahilim bu konuda napiim
yok est.
ya normalde nasıl bilmiyorum ama ben hep işyerini veriyorum işyerine kargocular getiriyor bekletiyorum ben gidip tuvalette deniyorum olmazsa veriyorum kargocuya makbuz imzalatıyor geri gönderiyorum
ben işyerime getiriyorum. eğer üstüme olmaz beğenmessem ertesi gün kargoy arayıp kargo ücretini onlar ödemek üzere adreslerine yolluyorum bukadar basit.
kredi kartı geciyor canım kapıda ödeme coğu sitede yok bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?