Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Elbiseyi cok sevdim yaa, keske turkiyede olsamda alsaam

Türkiye'de tanıdığın varsa trendyolun kargosunu oraya yönlendirebilirsin, parasını sen ödersin ama kargo Türkiye'deki tanıdığına gider. Bir gelişinde de alırsın olmaz mı?

bende de defolu gelmişti iade ettim ek 20tl çek verdiler
onunla da iki etek almıştım gayet güzel geldi

Bana da beğenmediklerimin haricinde Colins'in bir pantolonu Trendyoldan bir bacağı kalın bir bacağı ince dikilmiş olarak geldi ama rengini ve modelini çok beğendiğimden iade etmedim. Öylece giyiyorum, çok incelemeyince belli olmuyor diye

o da ilginçmiş hee

^ Onu bende dusundum ama, ya elbise bedenime uymazsa yakismazsa,
geri iade etme imkanim olmicak cunku iade etme tarihi gecmis olacak..
Az once internette su elbiseyi begendim ama bedenim kalmamis..

Eger sabah erken kalkarsam bedenimi bulabilirim.
Sizce erken kalkmaya degermi??

fiyatı kaç para
dallı güllü çiçekleri şeyleri ben sevmiyorum ama genel olarak güzel bir elbise çizmeyle çok hoş olabilir

Hepbaharolsa elbise çok kadınsı geldi bana yasına uygun değil bence. 35 Euro boşuna verme

abooo yurtdışında giyim de pahalıymış yaaa

Maalesef canim,
Turkiyede 30 tl ye aldigim sallar, burda 20€ ya satiliyor.

evet bnimde bordo olanı çok hoşuma gitti, çok yakışmış canım

Cok tsk ederim canim.. Daha guzelleri sizlerin olsun ins..

Hepbaharolsa elbise çok kadınsı geldi bana yasına uygun değil bence. 35 Euro boşuna verme

Evet dogru biraz kadinsi durur uzerimde..

İyi akşamlar canım ben eşarp şampuanı çok uzun bi süre önce aldım ama bi türlü kullanamadım duruyor öyle.
Ama bak senin için bugün yarın bi deneyeyim yazarım. :)

tamam canım: )

eşarp şampuanı benimde hediye gelmişti canım çok fark olmadı yani para verip almam

hadi ya :44: bende almayım,madem etkisi yok

kızlar ben eşarp yapmaya çalışıyorum arkası neden sönük gibi duruyo olabilir ya

Yukarıdaki elbiseyi bende beyendimm
bayağı şeyler paylaşmışsınız
misafirlerim olduğu için sık sık giremiorum inş. en yakın zamanda daha sık girmeye başlarımyani misafirler gidince

Sn. sinoplu57. Pendık pazarında bu tokadan gordunzmu acaba daha once. Yoksa varsayım mı.Bende yakın sayılırım pendıke cumartesı gunu bıbakarım havaya baglı tabıı

tesşekkurler...

pendık pazarındakı tokacıu tezgahlarında var canım..semt pazarlarının hepsinde var..seklını bilseniz heryerde bulursunuz.

@ haziran,
cok guzel bir kombin canim. Gule gule giy.
Bende oyle bir model elbise istiyorum ama maalesef buralarda oyle bir elbise bulmak imkansiz...

arka kısmı varya eşarbın çok aşagıda duruyo sanki yamuk oluyor ya

Eğer bu bildiğimiz kare eşarbın aşağıda durmasından bahsediyorsan canım o ucunu fazla kıvırmadığındandır muhtemelen.
Hani eşarbı örterken üçgen şeklinde katlıyoruz ya... iki ucunu birbirine biraz daha yakınlaştırman lazım.

Kızlaaaar herkese günaydınlaaaarr hayırlıı sabahlarrrr güzel mutluu pazaarrlaaarr inşallaaah! :))

(Pazar gününden de nefret ederim neyse güne güzel başlamak lazım enerjik olmak lazım. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…