Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

İsmini çokça duydum ama hiç kullanmadım canım ,adet düzensizliklerinde veriliyor. Hormon ilacı imiş biras arastırdımda .. sivilce ve şişkinlik yapıyomuş ..

Canım ya çok sağol Allah razı olsun teşekkür ederim, ben de araştırınca sivilceye rastladım da ondan sorayım dedim acaba herkeste yapıyor mu diye. Benim 2.5 cm kistim varmış da ondan verdi, eğer geçirmeyecekse sivilcelenmeye şişmeye hiç gerek yok diye düşündüm. :)

küçük sanirim 2,5 cm adetle atabilirsin diye düsünüyorum canım. bende de olmuştu öyle atmıştım ..

küçük sanirim 2,5 cm adetle atabilirsin diye düsünüyorum canım. bende de olmuştu öyle atmıştım ..

Öyle mii ay inşallah benim de öyle olur daha fazla büyümeden çünkü hem dengemi düzenimi bozmak istemiyorum hem de o hapı yutmak bana yapılabilecek en büyük işkence. Bir keresinde 8 parçaya böldüğümü bilirim ama bana mısın demedi

evet atıılyor canım ufak kistler yine de takipte ol .eğer baktın ki atamadın kiseti ona göre ilacını alırsın.

iyi akşamlar kızlar
hazırlıklardan dolayı fazla uğrayamadım bu taraflara.
kızlar eşarp şampuanı kullananınız var mı?
varsa,faydasını gördünüz mü?
almayı düşünüyorumda...

iyi akşamlar kızlar
almayı düşünüyorumda...

İyi akşamlar canım ben eşarp şampuanı çok uzun bi süre önce aldım ama bi türlü kullanamadım duruyor öyle.
Ama bak senin için bugün yarın bi deneyeyim yazarım. :)

Tuana & Delikiz,

Bende resimlerinizi gormek istiyoruuum Nerden gorebilirim??

BU arada kimse kombin eklemiyor, bende kendi laptopumda degilim.
O yuzden 2 yil onceki resmimle yetinmelisiniz..

iyi akşamlar kızlar
almayı düşünüyorumda...

prille soğuk su da yıka canım ipekli esarplarını en iyi yöntem o imiş. bende öyle yapcam:))
Aker de calışam mühendisler söylemiş bir topickte okumuştum.

Tuana & Delikiz,

Eki Görüntüle 334139

yetinemeyiz olmaz çünkü net değil:)))
arkadas olarak eklersek görünüyor canım eklerim ben seni sende kabul edip görebilirsin

Tuana & Delikiz,

Eki Görüntüle 334139

tama sen albüme kendi fotonu ekle bizim de albüme eklediklerimizi gör
kombinin güzelmiş pembeyi ben de severim
bu arada ben sürekli ekliyorumya kombin güncel tutuyorum topiği biri de eklesin diye ama cık ekleyen yok

Az önce trendyoldaki Kakao mağazasından bu elbiseyi aldım. Çok hoşuma gitti. Almak isteyenler için başka renkleri de mevcut bir bakın derim.

Elime ulaşınca giyip gösteririm, umarım beğenirim. Daha önce de buraya bir tane etek eklemiştim ve onu aldım ama elime ulaşınca hiç beğenmedim, iade edeceğim. Çok elektriklenip bacaklarıma yapışıyordu, umarım bu da öyle çıkmaz..

Eki Görüntüle 334489 işte beennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu tuniğimi severek giyiyorum lc den almıştım

Kirmiziya bayilirim,
Gule gule giy tatliim..

cumanız mübarek olsun kızlaaaarrr nasılsınız bakem

Seninde cuman mubarek olsun canim.
Ben iyim hamd olsun, Sen nasilsin??

yetinemeyiz olmaz çünkü net değil:)))
arkadas olarak eklersek görünüyor canım eklerim ben seni sende kabul edip görebilirsin

Biraz resimleri eklerim insallah.
Sonunda kendi laptopumdan siteye giris yapabildim
Arkadaslik istegini kabul ettim. Resimlere birazdan bakarim insallah

tama sen albüme kendi fotonu ekle bizim de albüme eklediklerimizi gör
kombinin güzelmiş pembeyi ben de severim
bu arada ben sürekli ekliyorumya kombin güncel tutuyorum topiği biri de eklesin diye ama cık ekleyen yok

Valla tatlim, seningibi ben hergun disari cikmiyorum, genelde evde pantolon kazak ev hali geziyorum.
Ama insallah yakin zamanda yogunlascak hayatim. O zaman daha cok resim cekinir sizinle paylasirim insallah..

Az önce trendyoldaki Kakao mağazasından bu elbiseyi aldım. Çok hoşuma gitti. Almak isteyenler için başka renkleri de mevcut bir bakın derim.

Eki Görüntüle 334599

Elbiseyi cok sevdim yaa, keske turkiyede olsamda alsaam

bende de defolu gelmişti iade ettim ek 20tl çek verdiler
onunla da iki etek almıştım gayet güzel geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…