- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.461
tamam canım saol kullanımı kolay mı çok hoşuma gidio ama hiç almadım
limon sarısı rengi iddealı bir renk ben tercih etmiorum birde dikkat çekici uydurmakda zor olur
tesettür kombinlerine bakıyorum da şu topuklu seksiii ayakabıları kapalı bayanlara yakıştıramıyorum yaaa
size beğendiğim bir iki elbise göstereyim bari
özellikle yeşil olana bittim valla böyle boydan elbiselere bayılıyorum yaa
Eki Görüntüle 336176
Eki Görüntüle 336177
kızlar hepinize çooooook teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. söylediklerinize katılıyorm.. genelde tek renk tunik tercih ediyorm nedense?. üstüne de aynen desenli eşarp.. peki bişey daha sorabilir miyim, ki bende soru bitmezhamileyken filan hep kumaş pantolon giyiyodm sıkıldım.. doğumdan hemen sonra kot pantolon giymeye başladım, hem de çok seviyorm.. ama kumaş da giymek istiyorm ara sıra.. nasıl kombin yapabilirm.. mesela kumaşın üstüne ne giyebilirm.. benim tunikler hep ötriko, spor tarzı şeyler.. şimdiden tşk ederm..
kumaş pantolonun üzerine şöyle bir kombin olabilirkızlar hepinize çooooook teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. söylediklerinize katılıyorm.. genelde tek renk tunik tercih ediyorm nedense?. üstüne de aynen desenli eşarp.. peki bişey daha sorabilir miyim, ki bende soru bitmezhamileyken filan hep kumaş pantolon giyiyodm sıkıldım.. doğumdan hemen sonra kot pantolon giymeye başladım, hem de çok seviyorm.. ama kumaş da giymek istiyorm ara sıra.. nasıl kombin yapabilirm.. mesela kumaşın üstüne ne giyebilirm.. benim tunikler hep ötriko, spor tarzı şeyler.. şimdiden tşk ederm..
Yesiline bayildiiim
hoş buldum...evet tanıdım seni...bende kafama göre takılıp sohbet edebileceğim yeni arkadaşlar ve yeni topikler arıyordum...birazda tanış olduğum biriyle karşılaşmak güzel oldu bence.....[/QUOT
bence de....
iyi akşamlar kızlar: )
bende bugün LCW den 2 tane çanta aldım: )
çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 336342 Eki Görüntüle 336343 Eki Görüntüle 336344
hatta eve gelince hemen kombinledim: )) işte bunlarda kombinlerim;
Eki Görüntüle 336345 Eki Görüntüle 336346
güle güle kullan canım..çok güzeller..benim de küçük bi çantam var,genelde onu kullanıyorum,pratik oluyor,hem cüzdan,hem çanta..iyi akşamlar kızlar: )
bende bugün lcw den 2 tane çanta aldım: )
çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 336342 Eki Görüntüle 336343 Eki Görüntüle 336344
hatta eve gelince hemen kombinledim: )) işte bunlarda kombinlerim;
Eki Görüntüle 336345 Eki Görüntüle 336346
kiremit tonları güzel olmuş,yakışmış sana..ama eşarbın pek uymamış gibi geldi bana..yüzüğün de süper bu arada..hepsini güle güle giy,kullan..[ı][/ı]bu çantaları ben de gördüm ama çok küçük geldiği için alamamıştım ama çok şekerler ,güle güle kullan
Ben de dün böyleydim diye başlayayım yine
Kiremit tonlarını kullandım ...
üzerimdekilerin hepsi yeni alındı bilginize
Yüzüğümü çok ama çok severek aldım inş.beğenirsiniz
Eki Görüntüle 336705
Eki Görüntüle 336704
Eki Görüntüle 336706
Eki Görüntüle 336703
kiremit tonları güzel olmuş,yakışmış sana..ama eşarbın pek uymamış gibi geldi bana..yüzüğün de süper bu arada..hepsini güle güle giy,kullan..
tamam o zaman,10 puan..teşekkür ederimevet eşarp montla uyumlu çünkü de ondan
Işyerinde açtığım için eşarplarımı kıyafete göre değil de monta göre ayarlıyorum
Siz eşarba bakmayın gerisine not verin
Yüzğümü pazardan 3,5 tl ye aldım
merhaba arkadaşlar ben kapalı biri değilim ama ilgiyle takıp edıyorum sızleri:)paylaşımlarınızı cok begenıyorum:)
kızlar şu lazer kesim şallar nasıl yapılıyor :44: önü düzgün duruyor mu
hgmerhaba arkadaşlar ben kapalı biri değilim ama ilgiyle takıp edıyorum sızleri:)paylaşımlarınızı cok begenıyorum:)
kızlar şu lazer kesim şallar nasıl yapılıyor :44: önü düzgün duruyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?