Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

hayırlı akşamlar size de kızlar ben pazar günlerini çok seviyorum eşim bi tek pazar günü evde oluyor çünkü güzel bir gün geçirdim bugün bir yaramazlık olmadı sizin nasıl geçti kızlar neler yaptınız bu gün bakalım?

evet kare eşarpten bahsediyorum birde öyle deniyeyim sagolun

boş yeriniz varmı hanımlar sohbetinize dahil olsam bende tesettürlü bi hanım olarak benide aranıza alırmısınız acaba.......

kızlar hepinze slmlar.. benim bi sorum olacak.. bi sürü eşarbım var ama ben sadece 5.6 tane kullanabiliyorm, renk uyumu olmuyo gibi geliyo.. mesela tek renk sten limon sarısı bi eşarp var en fazla 3 kere taktım.. ne renk giyebilirm onu takmak için, böyle tek renk eşarbım çok var.. ssadece siyah mı giymeliyim, biraz fikir verebilir misiniz.. genelde pantolon tunik giyerm... vücut tipim de şöyle: kalça ve basen bölgem biraz geniş, üst bölgeme göre.. ama çok orantısız değil yani.. kaçamı filan kamufle ederm hep..

Ben tek renk esarplerle bu tarzz kiyafetler giyiyorum.
gerci alipta takmadigim birsuru esarbim var.
Elimden geldigi kadar baskalarinada vermeye calisiyorum.

hoş geldin canım diğer topicden biraz tanışıklığımız var senle.oğlunun yemek yememe konusundan.tekrar hoşgeldin :))
hoş buldum...evet tanıdım seni...bende kafama göre takılıp sohbet edebileceğim yeni arkadaşlar ve yeni topikler arıyordum...birazda tanış olduğum biriyle karşılaşmak güzel oldu bence.....

^ Tabiki aramizda herkese yer var. Aramiza hosgeldiniz :))
hoşbuldum .çok sağol...
2896916]Eki Görüntüle 336115

Elimden geldigi kadar baskalarinada vermeye calisiyorum.[/QUOTE]

bence gayet uyumlu bir kombin olur..heleki kullanılan tek renk eşarp kıyafetin içerisindede mevcutsa kıyafetin güzelliğine güzellik katabilir bence...

Son düzenleme:
@ Gulperi
H&M den aldim. Suan indirimli fiyati 15 €

@Nesyav,
Lazerkesimi sallar kullaniyorum,
henuz guzel bir resmim yok, bu hafta icinde eklerim..

tek renk eşarpların altına o rengin de bulunduğu karışık renkli kıyafetler giyebilirsin..
kıyafet karışık renkli ise içindeki renkten tek renk eşarp ,kıyafet tek renk ise içindeki rengin de içinde bulunduğu desenli karışık renkli eşarp kullanmalısın
Eki Görüntüle 336115

Elimden geldigi kadar baskalarinada vermeye calisiyorum.

aynen ben de

ama arkadaş diorki limon sarısı eşarba nasıl konbi yapabilirim yani ne renkleri tercih edeyim ben öle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…